Şimdi Ara

* iPhone 6S / 7 / 8 [SIFIR] [ EN UYGUN FİYAT: 1549 TL][KAYIT: 275 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
24
Favori
8.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana Renk #Siyah Model #Iphone 6S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    NOT: Konuya cevap yazınca bildirim gelmiyor, sorularınızı özel mesaj yolu ile sorarsanız hızlıca cevap verilecektir.

ÖNEMLİ NOT: Elden teslim alınan garantisiz cihazları elinize alıp tüm özellikleri test etmek alıcının görevidir. Garantisiz cihazları elden teslim aldığınızdan itibaren hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum. Garanti vermiyorum. Hassasiyet için garantili cihazları tercih ediniz.

NOT: Pasaport kayıt hizmeti cihazı benden alanlar için 275 TL'dir.

Ürünler SIFIR cihazlardır.

Paketinden çıkarıp ilk kurulumu yapacaksınız.

Garanti durumları her modelin yanında belirtilmektedir.

Konudaki bütün ürünler Sıfır ürünlerdir. İkinci el ürün için mesaj atınız.

KONUDA OLMAYAN APPLE ÜRÜNLERİNİ ÖZEL MESAJ İLE SORABİLİRSİNİZ

SIFIR CİHAZLAR

iPhone 6S 16GB Space Gray / Gold [1575 TL] (Sıfır - Garantisiz)

iPhone 7 32 GB [2299 TL] (Sıfır - Orjinal kutu ve aksesuarsız)

iPhone 6S PLUS 16 GB [1799 TL] (Sıfır - Garantisiz) ( Bu modelde garantili istenirse +100 TL)

iPhone 6S PLUS 64 GB [- TL] (Bu model kutulu/ jelatinli/ Apple Türkiye Garantilidir.)

iPhone 8 64 GB [- TL] (Bu model kutulu/ jelatinli/ Apple Türkiye Garantilidir.)

iPhone 8 PLUS 64 GB [3849 TL] (Bu model kutulu/ jelatinli/ Apple Türkiye Garantilidir.)

DİĞER MODELLER İÇİN ÖZEL MESAJ ATINIZ. SATIŞLAR ÖZEL MESAJ YOLUYLA GERÇEKLEŞTİĞİ İÇİN KONU GERİDE KALABİLİYOR. KONU SÜREKLİ GÜNCELDİR.

Sadece Pasaport Kaydı: 300 TL. (Cihazı benden alırsanız 275 TL)

* iPhone 6S / 7 / 8 [SIFIR] [ EN UYGUN FİYAT: 1549 TL][KAYIT: 275 TL]* iPhone 6S / 7 / 8 [SIFIR] [ EN UYGUN FİYAT: 1549 TL][KAYIT: 275 TL]* iPhone 6S / 7 / 8 [SIFIR] [ EN UYGUN FİYAT: 1549 TL][KAYIT: 275 TL]* iPhone 6S / 7 / 8 [SIFIR] [ EN UYGUN FİYAT: 1549 TL][KAYIT: 275 TL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 13 Şubat 2018; 22:22:2 >

• Güvenilir satıcı hayırlı satışlar.
  • Çok iyi fiyat hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: shadowmexo

1688 modellerinin Türkiye'de garantileri geçiyor diye biliyorum. Şayet öyle ise bende alabilirim space gray 1 adet

Evet geçiyor fakat bu cihazlar değişim cihazı. Yani garantisi daha önceden başlamış arızalanınca değiştirilmiş. Bildiğim kadarıyla değişim cihazına yeniden garanti verilmiyor. Örneğin 10 ay önce alınmış ve değiştirilmiş bir cihaz varsa arkadaşın elinde, size geldiğinde 2 ay garantisi olur. 1 yılı geçtiyse de garantisi yok demektir. Arkadaş zaten garanti durumlarını bilmediğini garantisiz olarak sattığını belirtmiş. Tabi kısmet, alır sorgularsınız 3-5 ay garantisi kalmış bir cihaz da çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodlover -- 3 Ağustos 2017; 13:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodlover

Çok iyi fiyat, mesaj attım.

Geri dönüş yapıldı.

Düşünenler için refurbished cihazlar 1499 TL'den mevcuttur. PM'den iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 3 Ağustos 2017; 13:54:56 >

Pasaport stoğu sorunu yoktur. Fiyat 299 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 5 Ağustos 2017; 22:5:50 >

Aklında soru işareti olanlar için

Gökhan bey den pasaport kayıt hakkı satın almış bulunmaktayım hakkını veren dediği gibi havale ile yapmış olduğum ödeme sonucunda pasaport kaydını benim e devletime endişeli sorularıma rağmen sabırlı bir şekilde yapmış bulunmaktadır

Kendisine çok teşekür ederim

Güvenilir satıcı

Tekrar alışverişimiz olması dileğiyle iyi akşamlar

Arkadaşımızın bir önceki kampanyasından bir adet Iphone 6s (kayıtsız) aldım. Söz verdiği tarihte ve temizlikte cihazı gönderdi. Cihaz özenle paketlenmişti, açarken yoruldum diyebilirim. Cihazı 'havale' yolu ile aldım. Güven sorunu yaşamayacağınız, dürüst bir arkadaşımız.

Teşekkürler,

REFERANSLARIM : Erhan07---gultekk---macufuk---ztar---fauntumnus---wolleskaan---g@dlike---mustafay87---gitarxtanbul---armondia---serdaraltay--- tasova---ugurfb---apoca1ypse---linger---J4ck---sserdar---alpauydu---imuratk...olcyto---fb123---pansxtre---maxmeteror---Lacrymatoire---Baltacifatih---cameler11---FreeMan---dextrr---turgayk---mrtcakmak---evrekas---benliharun---arwwen---turkuaz---edsamu
    Daha aklıma gelmeyen 10'larca hatta 100'lerce alışveriş "0" sorun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Cihaz gerçekten sıfır ise 1 tane 6s 16gb kayıtsız almak istiyorum dostum ama gerçekten sıfırsa sonradan jelatinleme deilse...

Satılan tüm cihazlar sıfırdır.İkinci el veya dediğiniz şekilde cihaz satışım bulunmamaktadır. Geldiği şekilde size iletilmektedir. İlk kurulum tarafınızca yapılmaktadır. PM gönderdim.

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Cihaz gerçekten sıfır ise 1 tane 6s 16gb kayıtsız almak istiyorum dostum ama gerçekten sıfırsa sonradan jelatinleme deilse...

Satılan tüm cihazlar sıfırdır.İkinci el veya dediğiniz şekilde cihaz satışım bulunmamaktadır. Geldiği şekilde size iletilmektedir. İlk kurulum tarafınızca yapılmaktadır. PM gönderdim.

Daha uygun fiyatlı iphone arıyorum da iphone 6 ve iphone 6 plus satıyor musunuz acaba? Bir de bu 1800 tl olan 6s sıfır mı yoksa refurbished filan mı tamir edilen cihazlardan mı?

Edit: Sorularınız için özel mesaj ile iletişime geçiniz, konuya yazıldığında bana bildirim ulaşmıyor. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 13 Ağustos 2017; 12:6:35 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.