Şimdi Ara

Galaxy S4 - 949 TL (Paralel İthalat) Cardfinans ile 800 tl ye alınabilir hatta 760 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
4.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alısveriş kılıfla filan 1000 tl ye tamamlanırsa

111 tl cardfinans
    15 tl avantajx
    11 tl yeni hesap
    10 tl normal alısveriş puanı

yaklasık 800 tl ye maletmek mumkun.

Ayrıca Cek satıs bölümünden 50 tl ındırım ceki 10-15 tl ye alınıp 760-765 tl ye mal edılebılır.

http://www.n11.com/samsung-i9500-galaxy-s4-siyah-16gb-cep-telefonu-P13193975

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 3 Ekim 2014; 21:45:01 >

• iyi fiyat gibi , ama samsungların ekranı sevemedim , alışamadım , klasik olacak ama g2 alın , 100 lira fark olsa da

Orijinalden alıntı: mahmut716

iyi fiyat gibi , ama samsungların ekranı sevemedim , alışamadım , klasik olacak ama g2 alın , 100 lira fark olsa da

fark 100 tl olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mumy002

Hesaplama da hata var 111 TL yi kazanan için her halükarda 1000 TL ödenen lazım

sorun mu ki bu ?

Bu yorumlara hasta oluyorum, kardeşim puanı zaten kullanacağım market veya akaryakıt alışverişlerinde kullanıyoruz ne alaka 1000 lira ödemenin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Bu yorumlara hasta oluyorum, kardeşim puanı zaten kullanacağım market veya akaryakıt alışverişlerinde kullanıyoruz ne alaka 1000 lira ödemenin.

PUAN sadece n11 de geçerli oluyor. yine n11 de harcamak zorundasın benzin neyim alamassın

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Arkadaş haklı aslında hesapta yanlışlık var. 50 lira çek kullanılıyorsa bir ürün daha alıp sepeti 1050 liraya tamamlamak lazım her halukarda 111 lira puan için cepten 1000 lira çıkması gerekiyor
  • Kısıtlayıcı bir madde göremedim ama yazan arkadaslar bırsey bılıyorlar demek ki

KAMPANYA KOŞULLARI
    • CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Kampanya Paketi’ne dahil Fix Card’ınızla 1 – 31 Ekim 2014 tarihleri arasındawww.n11.com online alışveriş sitesinden tek seferde yapılacak ilk alışverişiniz 500-999 TL arasında ise 55 TL, 1000 TL ve üzerinde ise 111 TL değerinde 14-24 Kasım 2014 tarihleri arası geçerli ParaPuan kazanabilecektir.
    • ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, 1 – 31 Ekim 2014 tarihleri arasında alışveriş yapmadan önce "UGURLU" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanyaya dahil olunur. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
    • Finansbank ticari kredi kartları ile , 1 – 31 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 3, 6 ve 9 taksit avantajı sunulacaktır. Finansbank bireysel kredi kartları ile telekomünikasyon ve kuyum harcaması hariç diğer harcamalarınızda peşin fiyatına 3, 6 ve 9 taksit fırsatı sunulacaktır.
    • Finansbank ticari kredi kartları, sanal kartlar, banka kartları, kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.
    • ParaPuan kullanılarak, Finansbank banka kartlarıyla yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.
    • Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 111 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir.
    • Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
    • Kazanılan ParaPuan’lar 14 Kasım 2014 tarihinde harcama yapılan karta yüklenecektir. Yüklenen ParaPuanların son kullanma tarihi 24 Kasım 2014’dür. Kullanılmayan ParaPuanlar 25 Kasım 2014 tarihinde geri alınacaktır.
    • Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, kalan sepet tutarına karşılık gelen hediye ParaPuan düşülerek kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, sepet tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuanın tamamı geri alınacaktır. ParaPuanın harcanmış olması durumunda ParaPuan tutarı ekstreye TL borcu olarak yansıtılacaktır.
    • Fix Card Kampanya Paketine dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz. Fix Card “Kampanya Paketi” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir.
    • Fix Card Kampanya Paketine dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir.
    • n11.com ve Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya kapsamında Altın&Gümüş, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişlerden ParaPuan kazanılamaz.
    • ParaPuanlar Finansbank tarafından yüklenmektedir.

• kampanya koşullarında sadece n11 de harcanır diye bir ifade yokki varda ben mi görmedim.

Orijinalden alıntı: uncanny

mumy002'nin bahsetmiş olduğu 111 TL puan kazanmak için 1000 TL ödeme yapılması gerektiği. Yani siz 50 TL'lik indirim çeki ile alırsanız 1050 TL'lik siparişte kullanmanız gerekir.

Aynen katılıyorum.
    111 tl puan kazanmak için kartınızdan 1000 tl çekilmesi lazım 999 tl çekilirse 55 tl kazanırsınız hesabınızı ona göre yapın iptal iadede dikkkate alınıyor.
    Bu durumda 50 tl çeki kullanabilmek için sepetinizi minimum 1051 tl yapın.
  • Şöyle bir kombinasyon yaptım. GG 979 TL S4 + 91.80 TL 16X1.25 lt bizim ayçiçek yağı = 1070.80 TL %5 indirim ile 1017.26 TL 100 TL bonus ile 917.26 TL ayçiçek yağının piyasa fiyatınıda düşersek(80 TL) 837.26 TL ye geliyor. Herkese iyi bayramlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Referanslarım:Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü Vasıtası İle Alışveriş Yaptıklarım:*werrol *emir1 vaypcnet nickli arkadaştan ram alındı. nabiaga nickli arkadaş ile 1355 tllik işlem sorunsuz gerçekleşti.
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    sendemi brütüs
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.