Şimdi Ara

VODAFONE'DAN CİHAZ ALIP SATMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone'dan kontratla cihaz alıp nakite çevirmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar hangi modeli istediklerini ve nakit ne kadar verebileceklerini Pm ile yazsın bana. En cazip teklifi veren arkadaşla iletişime geçip alışverişi yapmak istiyorum. Kocaeli'de oturan arkadaşlar ilk tercihimdir ve takas kesinlikle düşünmüyorum. Anlaştığım arkadaşla birlikte bayiye gidip istediği telefonu alırız, bende aynı gün paramı alırım. Herkese iyi alışverişler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerium1983

Merhaba Arkadaşlar,

Vodafone'dan kontratla cihaz alıp nakite çevirmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar hangi modeli istediklerini ve nakit ne kadar verebileceklerini Pm ile yazsın bana. En cazip teklifi veren arkadaşla iletişime geçip alışverişi yapmak istiyorum. Kocaeli'de oturan arkadaşlar ilk tercihimdir ve takas kesinlikle düşünmüyorum. Anlaştığım arkadaşla birlikte bayiye gidip istediği telefonu alırız, bende aynı gün paramı alırım. Herkese iyi alışverişler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm'i cevapladım. ilan 3 gün açık kalacak arkadaşlar, pazartesi günü en iyi teklifi yapan arkadaşla iletişime geçeceğim. kapalı zarf usulü ihale gibi değerlendirelim bu alışverişi. Falan şahıs bu kadar veriyor, sen şu kadar verirsen sana veririm gibi birşey düşünmeyin lütfen, herkesin teklifi bende gizli kalacak.
  • açık artırma usulu satış yasaktırrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk akbaba

açık artırma usulu satış yasaktırrrr

kardeşim bunun neresi açık arttırma anlama kıtlığın mı var? ihtiyaç sahibi bayiden daha uygun fiyata telefon sahibi olacak, benimde nakit ihtiyacım görülecek, teklifler gizli neyin derdindesin sen?

• Tekliflerden en yukse veren alir??bu ne demek acik artirmadirr

• quote:

Tekliflerden en yukse veren alir??bu ne demek acik artirmadirr

kimsenin kimsenin teklifinden haberi yokken nasıl açık arttırma oluyor? bi git insanı yorma, ilanı da kirletme belli ki anlayışın kıt senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerium1983

quote:

Tekliflerden en yukse veren alir??bu ne demek acik artirmadirr

kimsenin kimsenin teklifinden haberi yokken nasıl açık arttırma oluyor? bi git insanı yorma, ilanı da kirletme belli ki anlayışın kıt senin

hocam cep telim degisti 05331602460

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.