Şimdi Ara

İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackboy021671

La yazsanıza 2 gün oldu kimse full şarjı bitiremedi mi?

Bence herkes prizden cikarmadan islerini hallediyor iphone bu guven olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk sarj ettigimde cumartesi sabah 9 da %96 dayken cektim,pazar aksam 10:15 gibi %10 ken taktim.yaklasik 1 gun 13 saat bekleme suresi 9 saat falanda kullanim vardi wifi bazen 3g surekli acikti.

Basarili olmus batarya i5 ten sonra ilac gibi geldi

• Eğer iPad gibi performans gösteriyorsa tadından yenmez. Plus modelinde optik sabitleme var diğerinde yok. Bu ve benzeri farklar plus un laf olsun diye yapılmadığı ortada...

• Sabah 7 de çektim durum bu hala %52 var cidden şarjı baya iyi tüm gün 3G ile kullandım eve şimdi girdim sadece 1 saati Wi-Fi kullanımının.tum bildirimler konum herşey açıktı şuan belki 40 tane haber sitesi yüklü tamamının bildirimi konumu vb.açık bol Facebook Twitter ve whatsapp kullanımı da var ayrıca,lumia 1520yi aratmadı bana lumiada bu saate %60 falan kalırdı:)
     İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZIKKIM -- 29 Eylül 2014; 21:42:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

Sabah 7 de çektim durum bu hala %52 var cidden şarjı baya iyi tüm gün 3G ile kullandım eve şimdi girdim sadece 1 saati Wi-Fi kullanımının.lumia 1520yi aratmadı bana lumiada bu saate %60 falan kalırdı:)

O şerefsiz Whatsapp neden bende bunun 8-10 katı kadar şarj yiyor, anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Sabah 7 de çektim durum bu hala %52 var cidden şarjı baya iyi tüm gün 3G ile kullandım eve şimdi girdim sadece 1 saati Wi-Fi kullanımının.lumia 1520yi aratmadı bana lumiada bu saate %60 falan kalırdı:)

Bi silip tekrar yükleyin temiz kurulum farkettiriyor olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Bi silip tekrar yükleyin temiz kurulum farkettiriyor olabilir.

Tamam hocam sağolun deneyim bi

• Bir resimde ben ekliyeyim akşama kadar telefon görüşmesi internet mesaj 3G hep açıktı
  • Düne göre daha iyi bugün şarj ettikçe daha da açılacak demekki pili
  • ZIKKIM Z kullanıcısına yanıt
    Arabamı bu ya ne yaptın
  • Bende iPhone 5 var ilk çıktığında amerika dan almıştım pil ölü zaten dayanıyor telefon 3G sürekli kapalı E ile takılıyorum. Plus ın batarya nasıl şimdi iyi derseniz gidip 64Gb Space Gray alıcam.
  • Benim cihaz iphone 6 128gb sarj super bana gore

• 2 günü çıkardık, dün sabah işe giderken çıkardım prizden, ve şu durumda. burada gözükmese de dün oyun vs. de oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 30 Eylül 2014; 20:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertonur20

Bende iPhone 5 var ilk çıktığında amerika dan almıştım pil ölü zaten dayanıyor telefon 3G sürekli kapalı E ile takılıyorum. Plus ın batarya nasıl şimdi iyi derseniz gidip 64Gb Space Gray alıcam.

Al işte plusun pil durumları fotodakiler git al bi Dakka Düşünme 1 günü çok rahat çıkarır oyun manyağı değilsen

• Ha bide tüm gün 3G çalıştı Sıfır Wi-Fi
  • iPhone 6 alalı 2 gün oldu 2 gündede bekleme 22-25 saat kullanımda 7-7.5 saat çıktı aynı şekilde iPhone5 i kullandığımda bekleme süresi 10-12 saat Kullanım ise 4.5-5 saat çıkıyordu şarjı şimdilik iyi gibi.
     İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı

• Bende durum budur
  • Peki bu plus lar kaç saatte sarj oluyor ?

• 3 saati buluyor.

• iPhone 6 Plus Pil Kullanımım Dostlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.