Bildirim
İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Süreler gerçekse , inanılmaz ...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şarjı için tercih etmiştim yanılmadım gerçekten çok iyi gidiyor adama oh çektiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
quote:
Orijinalden alıntı: nokiaaa
Vallahi benim ki gerçek :) bir daha kıyaslayın diye gönderiyorum:) ikinci foto.
iPhone 6Plus - kendim için aldığımda - çok doğru bir tercih olacak. Batarya süresi yayımlandığında kafaya koymuştum ... Doğru bir karar vermişim
Bence doğru bir karar vermiş olursun. İOS u bu ekranda telefon işlevleri ile kullanmak ayrı bir zevk. Şuandaki benim için tek problem whtsp gibi bazı uygulamaların çözünürlülüğünün ayarlamamış olması. Update gelecektir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiaaa -- 28 Eylül 2014; 2:57:14 >
-
-
Anlaşılan pil hakikaten çok iyi .
iPhone 5S den sonra ilaç gibi olacak :)
Paylaşımlar için teşekkürler.
Birde telefonu bükme , kırma , kurşunlamayı sevenlerin videoları çıkmasaydı daha iyi olacaktıda ...
Buda Benden Daha İlk Şarjdı Aldıgımda Sıfırladım Sarjı O Bıle 8 saat Surdu Sonra Full Sarj ettım Sonuc Bu
3G Kullanım Wi-fi Kullanım Sureklı bırseyler ındırdım. Oyun Denedım 7-8 Tane Kısa Surelerde
https://store.donanimhaber.com/b3/db/8f/b3db8f6149a2959a28861b01bdfa9448.PNG
-
iPad kadar varmış maşallah şarj ömrü
quote:
Orijinalden alıntı: White Aura
Selamın Aleyküm Rahmetullahi ve Berekatuhu - Allahın Selamı ve Rahmetı Üzerinize Olsun
Arkadaşlar Son 24 saatte İphone 6 Plus alıp %100 sarj ettiniz mi ? %100 SARJ ile oyun,program vs kullanıp %1-10'a kaç saate indirebildiniz ?
Aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatühü ve Ala Ali İbadillahis- Salihiin, kardeşim.... :)
Benim için şarjda İP5s'ten bir farkı yok kardeş.
An itibariyle kullanmaya başladım gün sonunu cok merak ediyorum. Buradan paylaşırım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
quote:
Vallahi benim ki gerçek :) bir daha kıyaslayın diye gönderiyorum:) ikinci foto.
iPhone 6Plus - kendim için aldığımda - çok doğru bir tercih olacak. Batarya süresi yayımlandığında kafaya koymuştum ... Doğru bir karar vermişim
Bence doğru bir karar vermiş olursun. İOS u bu ekranda telefon işlevleri ile kullanmak ayrı bir zevk. Şuandaki benim için tek problem whtsp gibi bazı uygulamaların çözünürlülüğünün ayarlamamış olması. Update gelecektir diye düşünüyorum.
Resmen şu saçma sapan klavye ve büyüteçle zormala sığdırılmış ekran görüntüsünden tiksinti geldi. Bir an önce güncelleme gelmeli. Az kaldın sırf bu yüzden bugun telefonu geri goturuyordum. Meger hepsinde böyleymiş .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İphone 6 Plus şarj surelerinizi paylaşmaya devam edin lutfen
adam selam vermiş ahmaklar alay etmiş
quote:
Orijinalden alıntı: zulfiquarr
An itibariyle kullanmaya başladım gün sonunu cok merak ediyorum. Buradan paylaşırım.
Birşey daha rica edeceğim sarjı 0-100 e ne kadar surede şarj olmaktadır. Shiftdelete ıncelemesinde 1 amperlık şarj cihazı ıle baya suruyor şarj etmek demekte dogrumudur.
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X