Şimdi Ara

İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
8.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonları kaç saat nasıl kullandınız ?

Oyun,Film şeklindemi kullanıyorsunuz ? Akıllı telefonum olmadığı için bilmiyorum.Ekran açık kalmasına göre mi hesaplanıyor ?
  • Surekli kullanimda; 3g ve wi fi bagli, gunluk 70 sms ve yaklasik 2,5 saatlik telefon konusmasi ile ben 6 saat gorebildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surekli 3G kullanimda. Genellikle whatsapp ve safaride gezinme ile degerler. Daha %58 olmasina ragmen 1 gunu bitirdi.

İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 28 Eylül 2014; 15:31:08 >
  • iphone 6 64gb için şarj süresi şöyle arkadaşlar.

Kullanım: 8 saat
    Bekleme 22 saat
    Kalan şarj: %5

3-5 dakika küsuratları vardı bu sürelerin dün gece şarja takmadan bakmıştım. Bugün konuyu görünce paylaşayım dedim.

Not: iphone 4 ve iphone 5 ikişer sene kullandım ayrıca aktif kullanıcıyım yani 3g, hücresel veri kapatma, wireless kapatma gibi huylarım yoktur.

Bu sürenin gayet başarılı olduğunu düşünüyorum kişisel olarak almayı düşünen arkadaşlara da tavsiyemdir.

• Plus baya iyi gibi şarjda

• Aradığım buydu benimde. Sadece 3G ile böyleyse, sadece Wi-Fi ile de çok iyi sonuçlar veriyordur. Olmuş gerçekten, insanın alası geliyor..
  • Ekran açık kalma suresi ne kadardır sizce 3g de internette gezinirken

• iPhone 6 plus ilk tam şarj sonrası performansı. Yogun internet kullanımı 2 saat civarı telefon görüşmesi oyun oynama ve video sonucu çıkan tablo bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 28 Eylül 2014; 19:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Dün Öğlen cihazı(Plus 64 gb) teslim aldım. Kutusunu açtım ve kullanmaya başladım.şarjı %67 deydi. Bugün saat 3 te bitti. şimdi şarjdan aldım bakalım ne kadar gidecek. Bu arada şarjdayken telefonu kapatırsanız açılmıyor ve kapalı halde şarj olabiliyor. Normalde iPhonelar kapalı şarj edilemiyor sanırım böyle bir özellik gelmiş

Super bi ozellik
    Adamlar neler yapiyor
    Insanin inanasi gelmiyor
    Muhendislik basarisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani

iphone 6 64gb için şarj süresi şöyle arkadaşlar.

Kullanım: 8 saat
    Bekleme 22 saat
    Kalan şarj: %5

3-5 dakika küsuratları vardı bu sürelerin dün gece şarja takmadan bakmıştım. Bugün konuyu görünce paylaşayım dedim.

Not: iphone 4 ve iphone 5 ikişer sene kullandım ayrıca aktif kullanıcıyım yani 3g, hücresel veri kapatma, wireless kapatma gibi huylarım yoktur.

Bu sürenin gayet başarılı olduğunu düşünüyorum kişisel olarak almayı düşünen arkadaşlara da tavsiyemdir.

Bu plus degil dimi normal 6

• quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

quote:

Dün Öğlen cihazı(Plus 64 gb) teslim aldım. Kutusunu açtım ve kullanmaya başladım.şarjı %67 deydi. Bugün saat 3 te bitti. şimdi şarjdan aldım bakalım ne kadar gidecek. Bu arada şarjdayken telefonu kapatırsanız açılmıyor ve kapalı halde şarj olabiliyor. Normalde iPhonelar kapalı şarj edilemiyor sanırım böyle bir özellik gelmiş

Super bi ozellik
    Adamlar neler yapiyor
    Insanin inanasi gelmiyor
    Muhendislik basarisi

Demi ya adamlar neler yapıyor vay anasını...

• Ve aleyküm selam.
    Süreler Bayağı iyi görünüyor ipad kadar Kullanım suresi sunmuş, sırf şu pil gücünden dolayı 6+ alınır, keşke apple 6'da da aynı performansı sunabilseydi, 2-3 mm daha kalın olsaydı pili böyle olsaydı, büyük telefon sevmeyenler yine düşük pile mahkum apple tarafında, 10 saat Kullanım süresi çok iyi gerçekten, var mı başka pilini bitiren 6+ kullanıcısı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran açık kalma süresi nedir bu kullanma süresi android tarafında bir karşılığı yok,ayrıca o telefonun boyutuna göre bataryası komik derecede az aynı kasaya 3300 mah koyabilecek firmalar varken apple ısrarla bataryadan kısıyor.
  • FatihTeriminDili kullanıcısına yanıt
    Büyük fakat alışılmayacak birşey değil. Abartmaya gerek yok :) bence çok zevkli kullanmak, cebe de sığıyor kesinlikle

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Açık tutmadım, çok kullanıyorum... İş vs için.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiaaa

Açık tutmadım, çok kullanıyorum... İş vs için.

Yok zaten açık tuttunuz demedim.benim bildiğim iphonelerde kullanım =androidde ekran açık kalma süresi. Eğer gerçekten ekranınız çok kucaladığınızda 9 saat açık kaldıysa bu inanılmaz bir rakam. Gerçekten şaşırdım.

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Evet normal 6 için değerler bunlar.
  • telefonun 100den 99a düşme süresi baya iyi bukadar uzun sürede 1düşmesi olayını hiç görmemiştim gün içinde ara ara foto atacam
  • quote:

Hep var olan bir özellikti bu.
  • 3,5 saat kullanım, 1 gün 15 saat bekleme %55 son durum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.