Yarbay
10 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 81 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Anneannem için bir telefon alacağım ve 1000 lira altında olmalı teknik servis ağı yaygın olmalı bu yüzden general mobile markasına yöneldim.

Şimdi gelelim asıl meseleye gm5 plus snapdragon 617 kullanıyor hızlı şarjı var ve type-c'si var. Fiyatı 800 lira
Gm8 in işlemcisi snapdragon 435 kullanıyor.

Aklıma takılan tek şey 435 daha yeni bir nesil işlemcimi ? Hangi telefonun ömrü daha uzun olur anneanne kullanımında.Oyun oynanmayacak yani telefonda.
Herkese iyi forumlar.

Yakın zamanda iphone7 cihaz satın aldım.Bildiğiniz üzere içinden çıkan kulaklıkta lightning girişi var.Önceden iphone6 cihazımın 3.5 jack olan kulaklığını kişisel bilgisayarım ve bir çok cihazımda kullanıyordum.Fakat şuanda lightning girişi olan kabloyu iphone ve ipad'den başka bir cihazda kullanamıyorum.Bu lightning kulaklığı 3.5 jack girişi olan bir cihazda nasıl kullanacağım bilgi ve tecrübesi olan var mı ?

Cevaplar için teşekkürler
Herkese iyi forumlar.

3 yıllık cihazımda sorunların arkası kesilmiyor.Şuan problemim şu cihazda oyun (PES2017) açtığımda yani güç gerektiren işler yaptığımda şarj aleti takılıyken şarj olması bi kesilip bi başlıyor sürekli olarak bunu yapıyor.Doğal olarak FPS ve görüntü gidiyor güç kesilince oyun oynayamıyorum.

Normal web browser gezerken hiç bi şarj kesilmesi durumu olmuyor.

Sorun adaptörden mi bilmiyorum aynı laptoptan bulsam keşke ve denesem sorunu.

Sizlerin düşünceleri nelerdir daha önce böyle bi şey tecrübe eden varmı? Laptopa yakın zamanda %100 disk sorunundan dolayı SSD filan aldım.Adaptörde yanlış hatırlamıyorsam 55 Dolar+KDV idi.Sorun adaptörden olsa hadi alayımda problem çözülsün diyeceğim ama para harcamaktan şuan sıkılmış durumdayım.

Herkese şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.
16 eylül cumartesi günü kargoya verdiğim cihazım 18 eylül pazartesi günü monster notebook’a ulaştı.Salı günü aradığımda sorunların tamamlanmadığı söylendi,çarşamba aradığımda yine aynı bugün perşembe ve yine aynısı söylendi.

Gelelim probleme cihazımın fanı değişecek ayrıca bios güncellemesi yapıp batarya testi yapılacak ücret istenirse bana haber edilecek bende onaylarsam işlem tamamlanacak.

Ve benim laptopu monster notebook a gönderme sebebim yine bizzat monster notebook’dur.Fan satın almak için aradığımda servislerine göndermem gerektiğini söylediler,zaten sitede bios güncellemesi için herhangi bir yazılım yok.Cihazı mecburen göndermek zorunda kaldım.Sözde kendi müdahale edebildiğim laptop olan monster markasını seçtim fakat hiç bi müdahale yapamadım çünkü yedek parça ve yazılım desteği alamadım.

3 günü aşkın bir süredir cihazım ellerinde rehin kaldı bir dünya işim aksadı her gün aramama rağmen teknisyenin cihaza baktığı söyleniyor.Cihazımdaki problemler bi teknisyen eline aldığında en fazla 2 saat sürer oda çok abartı yani.Vel hasıl servis politikasında bir problem görüyorum şuanda benim cihazım olmadan kaldığım her süre aleyhime işliyor.Ama daha cihazımla alakalı aranmadım bile.İnşallah yakın zamanda aranırım.

Laptopun garantisi yok bu arada.

Herkese saygılar sevgiler iyi forumlar
Arkadaşlar kardeşime yeni bir telefon alacağım.Ben kendimce iki cihaz arasında kaldım.Kardeşim öyle pek oyun oynayan bi tip değil.Sosyal medya ve fotoğraf çekmek için kullanır telefonu.

Hepsiburadada iki cihaz arasındaki fiyat farkı 300Tl civarında.

Benim İki telefon arasında tercih sebeplerim şunlar ;

LG G3:
-İyi tasarım
-iyi kamera
-üst segment cihaz olması
-yüksek dahili depolama

M4 Aqua:
-Çok iyi tasarım
-iyi kamera
-güncel yazılım versiyonu

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz neden ?
Arkadaşlar herkse merhabalar

İos 9.0.2 yüklediğim iPad Air 2 cihazımda ios 8.4 e geri dönmek istiyorum nasıl yaparım bir türlü basit bir anlatım bulamadım.Bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Evet arkadaşlar aralık ayının sonunda gelmesi beklenen büyük güncellemede olması kesin veya olabilecek değişiklikler.Kesinleşen güncellemelere "*" işareti koyacağım.

Köy Düzenleyici

**Köyünüz ve savaş köyünüz için birden fazla düzeni hazırlayıp kaydedebiliceksiniz.
**İstediğiniz zaman kaydettiğiniz düzenler arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
**Varolan düzenleri kopyalayabileceksiniz.
**Kullanmadığınız hazırtasarımlarınızı değiştirip düzenleyebileceksiniz.
Yenilikler
**Seviye 12 iksir ve altın madenleri KB 8 ve sonrası için geliyor!
**KB10 için seviye 7 devler geliyor!
✔Klanlar içinde yerel sıralamalar olucak. Örneğin Türkiyedeki en iyi klanları görebileceğiz kupa miktarına göre.

Diğer Geliştirmeler

✔Saldırı altındamısınız? Artık canlı bir şekilde size gelen saldırıları izleyebilirsiniz.
✔Kahramanların özellik simgeleri artık kalan can miktarını gösterecek ve can azaldığında yanıp sönmeye başlayacak!
**Kahraman, asker ve büyülerin seviyelerinin gösterilmesi(yıldızlar) geliştirilecek.
✔Aynı anda bir klanda trolleri engellemek amacıyla maksimum 10 bekleyen istek olabilir. 10 adet istek mevcutsa katılmak için yeni istek atılamaz.

Ekonomi Düzenlemeleri

**Duvarları iksirle geliştirmek artık sadece duvar seviyesi 8'den sonra mümkün olucak.
**İlk kara iksir sondası artık KB 7'de açılacak.
**İkinci sonda KB 8'de açılabilecek.
**Kara iksir sondasının kapasitesi arttırılacak.

Çatışma Düzenlemeleri

**Okçu kuleleri artık 2 kat daha hızlı ok atıcak. (toplam hasar değişmeyecek)
**Cehennem Kuleleri boşalmadan önce daha uzun dayanacak.
✔Ordu kamplarının canları düşürülecek.
✔Toplar, Kışlalar, Lab., Büyü Fabrikasi ve İksir sondalarının canları arttırılacak.
✔Lav Köpeciklerinin canları azaltılacak.
Arkadaşlar konyada cihazı inceleyebileceğimiz cihazı teşhir'e koymuş bir mağaza mevcutmudur ?
Arkadaşlar maksimum 32500 lira bütçem var ve toyota corolla almak istiyorum.Linkini verdiğim araç hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Arabada 2900,2000,750,600 tl lik toplam 6.5 liralık hasar kaydı var fakat araçta değişen parça yok bel altı boyalı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-2008-173818060/detay
Arkadaşlar maksimum 32500 lira bütçem var ve toyota corolla almak istiyorum.Linkini verdiğim araç hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Arabada 2900,2000,750,600 tl lik toplam 6.5 liralık hasar kaydı var fakat araçta değişen parça yok bel altı boyalı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-2008-173818060/detay
Hakkında
Meslek: TCDD PERSONELİ
Forum İmzası:

4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ || 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 || 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz || 1TB Hitachi Travelstar 7K1000 32MB 7200RPM+ Samsung 850evo 250gb SSD
15.6" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare || Killer™ E2200 Killer Gaming Networking || SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard || Sound BLASTER Cinema
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.108
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 4.941 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.