Şimdi Ara

iPhone 6 Plus şarj süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
17.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6 Plus'ı olanlar şarj sürelerini burda paylaşabilir mi acaba? Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum, bu benim için önemli bir etken; paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• plus alma pişman olursun.. dev gibi bir şey... yanında birde tekerlekli çek çek alman lazım.en ideali 6 onu al.. sarjıda iyi
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Ya adam ne sormuş ne peşindesin arkadaşım. Ne amaçsız yorumlar yazılıyor. Ben de şarj sürelerini derli toplu görsem çok mutlu olurum şahsen. Plus almak istiyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Ya adam ne sormuş ne peşindesin arkadaşım. Ne amaçsız yorumlar yazılıyor. Ben de şarj sürelerini derli toplu görsem çok mutlu olurum şahsen. Plus almak istiyorum çünkü.

derli toplu gormek istiyorsan formu takip etmen lazım hergun pil ile ilgili birsuru paylasım yapılııyor..ben insani gorevimi yapıyorum ve plus ı alanların pisman oldugunu bu yuzden almaması gerektigini soyluyorum.. ayrıca sana ne sen kimsinki insanların paylasımının amaclı amacsız oldugunu soyluorsun..sabah sabah..
    Adam plus mı alsam i6 mı alsam dememiş başlıkta gayet de yersiz bir yorum. Coşup dalgalanmana gerek yoktu. Forumu takip ediyorum zaten ama çok fazla başlık açıldığı için iyice dağıldı paylaşımlar tek başlık altında olması daha faydalı olur. Ben az çok bilgi sahibiyim ve gayet de yeterli görüyorum plus değerlerini. Plus ı alanların pişman olduğu tespitini de kendi çevrene göre mi yaptın bilmiyorum ama bu tercih meselesi alıp da çok memnun olanlar da var. Büyüklük olayı biraz kişiye özeldir genel bir tespit yapmak için yetersiz.
  • Ip 6 plus kullanıyorum inanılmaz memnunum ip6 alsaydım ilk isim iade edip plus almak olurdu sarjida sabah çektiğim şarjdan dün gece 12 de yatarken %60 lardaydi dün 10 a kadar şarjda kalmıştı tel

• o zaman arkadasın sayfasını daha fazla mesgul etmeyelim..
    arkadasım istedigin bilgileri icinhttp://forum.donanimhaber.com/m_97058070/mpage_12/f_//tm.htm#97578590 burayı kontrol edebilirsin.. şarj konusu iki cihazında çok iyi hem iphone 6 hem iphone 6 plus.. tek fark ( cevremde alanlardan gordugumu yazıyorum ) cihazın fazla buyuk olması ve tasınabilirliginin zor olması.. bir cogu iade edip 6 ya gectigi ve zarar ettigi icin yazmıstım.karar senin.. iphone 6 pil degerleride formda var.. normal internet kullanımı 3g wifi acık ekran parlaklıgı full acık 16 saat bekleme 4 saat kullanım kalan %61 pil..buda iphone 6 nın degeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 1 Ekim 2014; 9:20:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İyiymiş o değer ben forumdaki i6 pil değerlerinde pek böyle bir şey görmedim. Böyleyse sıkıntı yok gayet yeterli.
  • bencede cok iyi degerler.iphone 6 icin gecerli degerlerdir
     iPhone 6 Plus şarj süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 1 Ekim 2014; 9:25:42 >
  • Bende 6s Plus alacağım inşallah..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

o zaman arkadasın sayfasını daha fazla mesgul etmeyelim..
    arkadasım istedigin bilgileri icinhttp://forum.donanimhaber.com/m_97058070/mpage_12/f_//tm.htm#97578590 burayı kontrol edebilirsin.. şarj konusu iki cihazında çok iyi hem iphone 6 hem iphone 6 plus.. tek fark ( cevremde alanlardan gordugumu yazıyorum ) cihazın fazla buyuk olması ve tasınabilirliginin zor olması.. bir cogu iade edip 6 ya gectigi ve zarar ettigi icin yazmıstım.karar senin.. iphone 6 pil degerleride formda var.. normal internet kullanımı 3g wifi acık ekran parlaklıgı full acık 16 saat bekleme 4 saat kullanım kalan %61 pil..buda iphone 6 nın degeri.

Takdir ediyorum böyle hatasını anlayıp doğru yolu bulan arkadaşları...

• Bazı arkadaşlar plus alanlar pişman olmuş demiş genellemiş bendede var benide dahil etmiş mesela ifadesinden o anlaşılıyor.

Aldığım için çok memnunum özellikle plus tercih ettim 3000mah olduğundan. Artık en ufak şarj bitecek endişesi taşımıyorum. Yüzde 17 iken dışarı çıktım ama biliyorumki artık yarı yolda kalmayacağım. 3 gündür kullanıyorum artık daha düzenli olduğuna kanaat getirdim. Sabahtan akşama aktif kullanırım hergünde öyle geçer.

3G patch i de indirdim tedbir amaçlı onu kullanıyorum.

Önceki telefonum i5 ti batarya değişim programında olan. Ondan sonra bu çok büyük bir değişiklik olduğunu düşünüyorum.

Mobil yazılımcıyım ayrıca ekranıda o yüzden çok işime yarıyor.

Herkesin kendi tercihi, birisi i6 yı beğendiyse oda güzel ama i6 yı beğenip i6+ kendi şartlarına uygun değil diye o telefon alınırmı triplerine giriyorsa eğer ya kibirinden ya çok bilmişliğinden söylüyordur.

O yüzden bu tür yorumların hiçbirini dikkate almayın, bilinçaltında kişilik hastalığı taşıyor olabilirler.

• iphone 6 kullanıyorum belli saat aralıklarında kullanırım iphone 5 e göre konuşmak gerekirse &15 %20 gibi bi artış var diyebilirim
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Hocam normal kullanımda 1 gün çok rahat 1,5 günde çıkartıyor şarjı bence piyasadaki en iyi telefon

• Plus aldım bende hemde ilk gün ve Başlarda iclouddan rehberimi alamadığım için çok sinir olmuştum şuan çok memnunum.arkadaşlarımda 6 var ve şuan bana oyuncak gibi geliyor onlar göz alışmasından dolayı

• Derli toplu olarak şarj kullanım süreleri apple web sitesinde yazar. Adamların o yönünü hakikaten taktir ediyorum, çünkü yazdıkları değerler, abartılmak yerine azaltılarak yazılmış ki 10 saat video diyorsa 11-12 saat izleyebiliyorsunuz. Testleri, muhtemelen orta-orta üzeri seviyede ekran parlaklığıyla yapıyorlar ki bizlerde çeyrek parlaklıkla kullanım daha yaygın olduğu için güzel performanslar alabilirsiniz.
  • Şarjı çok iyi plus memnun eder batarya Performansı ipadi yakalamış bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o zaman arkadasın sayfasını daha fazla mesgul etmeyelim..

Bu konuda cevap alamadım maalesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

derli toplu gormek istiyorsan formu takip etmen lazım hergun pil ile ilgili birsuru paylasım yapılııyor..ben insani gorevimi yapıyorum ve plus ı alanların pisman oldugunu bu yuzden almaması gerektigini soyluyorum.. ayrıca sana ne sen kimsinki insanların paylasımının amaclı amacsız oldugunu soyluorsun..sabah sabah..

kim pişman ya?

gayet memnunum valla iyi ki 4.7 almamışım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.