Şimdi Ara

İphone 6 plus'u %100 sarj ile Kullandınız mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
8.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın Aleyküm Rahmetullahi ve Berekatuhu - Allahın Selamı ve Rahmetı Üzerinize Olsun

Arkadaşlar Son 24 saatte İphone 6 Plus alıp %100 sarj ettiniz mi ? %100 SARJ ile oyun,program vs kullanıp %1-10'a kaç saate indirebildiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 26 Eylül 2014; 20:51:10 >

• Aleylum selam
    İphone 6 batarya surelerini burada paylasalim .dagilmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj olayı cidden iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piocu

Aleyküm selam , Allah izin verirse şu müslüman kardeşinizde bir iphone sahibi olmak istiyor.

Allah yardim etsin kardesim .ölumden baska herseyin cozumu var

• Aleyküm selam, doğrudur burda plusın batarya sonuçları paylaşılırsa güzel olur
  • Aynen beyler kullananlardan bir ekran görüntüsü alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saat kullanım toplamda 6 saat beklemeden sonra kalan pil %75. Bence çok başarılı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noldu la erdinizmi.

• İnançlara karşı bu alaycı tavırları hiç doğru bulmuyorum. Arkadaşın sorduğu soruya cevap vermeniz yerine dalga geçmek yanlış..
  • Aleyküm selam hocam..

Takip..
  • Konu yanmış

• Halen kimse Plus'ın şarjını bitiremedi sanırım , demek oluyorki şarjı baya iyi gidiyor

• Merhaba Arkadaşlar,Aradan baya bir vakit geçti her halde bitirilmiştir şarjlar diye düşünüyorum.

İphone 6 Plus ve İphone 6 için son durum nedir arkadaşlar ? Bilgi Paylaştıkça Güzeldir.
  • La yazsanıza 2 gün oldu kimse full şarjı bitiremedi mi?

• blackboy021671 B kullanıcısına yanıt
    İphone 6 alanlar kayıplara karıştı sanırım :)
    Millet cihaz alana kadar forumlara bakıyor sonrasında forumlara falan bakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

İphone 6 alanlar kayıplara karıştı sanırım :)
    Millet cihaz alana kadar forumlara bakıyor sonrasında forumlara falan bakmıyor.

Aynen ya karar aşamasındayım bende, biri yazsada nedir ne değildir öğrensek

• Dün Öğlen cihazı(Plus 64 gb) teslim aldım. Kutusunu açtım ve kullanmaya başladım.şarjı %67 deydi. Bugün saat 3 te bitti. şimdi şarjdan aldım bakalım ne kadar gidecek. Bu arada şarjdayken telefonu kapatırsanız açılmıyor ve kapalı halde şarj olabiliyor. Normalde iPhonelar kapalı şarj edilemiyor sanırım böyle bir özellik gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Dün Öğlen cihazı(Plus 64 gb) teslim aldım. Kutusunu açtım ve kullanmaya başladım.şarjı %67 deydi. Bugün saat 3 te bitti. şimdi şarjdan aldım bakalım ne kadar gidecek. Bu arada şarjdayken telefonu kapatırsanız açılmıyor ve kapalı halde şarj olabiliyor. Normalde iPhonelar kapalı şarj edilemiyor sanırım böyle bir özellik gelmiş

Ediliyor, o ozellik daha once de vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Dün Öğlen cihazı(Plus 64 gb) teslim aldım. Kutusunu açtım ve kullanmaya başladım.şarjı %67 deydi. Bugün saat 3 te bitti. şimdi şarjdan aldım bakalım ne kadar gidecek. Bu arada şarjdayken telefonu kapatırsanız açılmıyor ve kapalı halde şarj olabiliyor. Normalde iPhonelar kapalı şarj edilemiyor sanırım böyle bir özellik gelmiş

Yarın başlıktan takip edicem seni, şarj kullanımı detaylı yazarsan memnun olurum. Nasıl telefon büyüklüğü falan içine sindi mi?

• Ön siparişi verdiğimde milletin yorumlarına baktım.Az daha siparişi iptal edip 6 alıyordum.Herkes tepsi gibi çok kaba çok büyük diyor. Cihazın kutuyu bir açtım. İyi ki iPhone 6 ya dönmemişim dedim. Cihaz kaba falan değil. Boyutlarına göre çok şık,çok güzel. Hatta bana beklediğimden daha kibar geldi. Yalnız silver ve goldda ön taraf beyaz olduğu için çerçeveler kabak gibi ortada ve haliyle cihaz olduğundan büyük ve kaba duruyor. Ama space grey rengi plus için muazzam.Siyah ön yüz cihazın boyutlarını gizliyor. Tabi daha önce Note 3 Lumia 1520 ve G Flex gibi büyük cihazları kullandım onlardan alışkınım büyük telefonlara. Hepsinden daha kibar durduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 27 Eylül 2014; 17:38:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.