Şimdi Ara

İphone 8 Plus ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende iosa transfer edeyim dedim ama ilk günden pişman oldum. LG g4 ana kart arızası yüzünden akıllı telefonlardan soğumuştum. Çoğu kişinin iphone tavsiye etmesi üzerine güvenip son modelini aldım fakat şuan moralim çok bozuk..

2 gün önce bir kardeşime zorlu centerden iphone 8 plus aldırdım. Dünde bana bulunduğum ile getirip teslim etti. Dün gece biraz uygulama felan yükledim. Bugün telefonu 1-2 kez açıp kapatınca bir şey fark ettim. Tam açılırken elma logosu gözüktüğünde ekranda beyaz çizgiler beliriyor. Her seferinde olmuyor. 3 kere reset atıyorsam 2sinde oluyor. Ve o sorunu gözlemlerken yine bir sorun keşfettim. Bu sefer kapanırken en sağ kısımda boydan boya kırmızı çizgi çıkıp kayboluyor. 4.800 tl peşin verdiğim cihazda böyle bir sorunla karşılaşınca moralim alt üst oldu resmen. Sanırım 14 gün iade sürem var. Aldırdığım kardeşime zorlu 45dk. Şimdi kargo ile ona yollayasam oda işini gücünü bırakıp zorluya gidecek.. Çok sıkıcı bir durum... Aramızda böyle birşey ile karşılasan var mı acaba ?

Tam 3 saniyede şimşek çakar gibi elmanın altında beyaz çizgiler gelip gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 8 Kasım 2017; 16:42:34 >

• geçmiş olsun inşallah değişim verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birinci keci sebo

geçmiş olsun inşallah değişim verirler

Teşekkür ederim. Değişimde swap cihaz mı veriyorlar. Ben 14 gün iade hakkımı kullanıp, paramı geri alıp yeni cihaz almayı planlıyorum.
  • KingdeviL kullanıcısına yanıt
    kesinlikle öyle yapın olmasada kanun sizden yana 14 gün dolmadığı için sıfır cihazla değişim olur

• Cihaz başlarken beyaz çizgiler oluşmasına rastlamadım ama reset attıktan sonra kırmızı çizgi vb. oluşması mevcut.
    onun da ios 11.1 ile alakalı olduğu kesin. bana sorarsan diğer oluşan beyazlıklar da öyle. değişim ya da iade. yeni cihaz...
    fark etmez. yine aynısı olacak. dediğim gibi bu ios 11.1 sorunudur!
  • ios 11.2 beta 2 yükle ve aynı işlemleri tekrar dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sampler

ios 11.2 beta 2 yükle ve aynı işlemleri tekrar dene.

Teşekkürler. Ben zorlu iletişim ile görüştüm ve cihazı geri yolladım. İade alacağım. O şekilde çizgiler oluşması eğer işletim sistemi ile alakalı ise sorun yok. Ama panel de sorun varsa benim için sıkıntı. Lg4üm de aynı şekilde panel arızalıydı ve çoğu kişinin ana kartı arızalandı. İadeyi alır almaz yenisini alacağım. İnşallah onda sorun çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    iPhone 7 plus şarj sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok ufak bir şey bu telefonun ekranı ile değil. sürüm ile alakalı o kadar çok detaylı kurcalama yaparsanız hemen hemen her şeyde bir kusur bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

çok ufak bir şey bu telefonun ekranı ile değil. sürüm ile alakalı o kadar çok detaylı kurcalama yaparsanız hemen hemen her şeyde bir kusur bulursunuz.

Sürüm ile alakalı olduğunu nerden biliyorsunuz ? Bu işler de uzmansınız sanırım. Kusura bakmayın ben 4800TL verdiğim üründe bu çeşit arıza kabul edemem. İlerine sorun yaratmayacağı ne malum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdeviL

Merhaba arkadaşlar.

Bende iosa transfer edeyim dedim ama ilk günden pişman oldum. LG g4 ana kart arızası yüzünden akıllı telefonlardan soğumuştum. Çoğu kişinin iphone tavsiye etmesi üzerine güvenip son modelini aldım fakat şuan moralim çok bozuk..

2 gün önce bir kardeşime zorlu centerden iphone 8 plus aldırdım. Dünde bana bulunduğum ile getirip teslim etti. Dün gece biraz uygulama felan yükledim. Bugün telefonu 1-2 kez açıp kapatınca bir şey fark ettim. Tam açılırken elma logosu gözüktüğünde ekranda beyaz çizgiler beliriyor. Her seferinde olmuyor. 3 kere reset atıyorsam 2sinde oluyor. Ve o sorunu gözlemlerken yine bir sorun keşfettim. Bu sefer kapanırken en sağ kısımda boydan boya kırmızı çizgi çıkıp kayboluyor. 4.800 tl peşin verdiğim cihazda böyle bir sorunla karşılaşınca moralim alt üst oldu resmen. Sanırım 14 gün iade sürem var. Aldırdığım kardeşime zorlu 45dk. Şimdi kargo ile ona yollayasam oda işini gücünü bırakıp zorluya gidecek.. Çok sıkıcı bir durum... Aramızda böyle birşey ile karşılasan var mı acaba ?

Hocam sonuç ne oldu aynısı bende de var ? N’aptınız değişim mi vs ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozz75

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Hocam sonuç ne oldu aynısı bende de var ? N’aptınız değişim mi vs ?

Zorlu centerden peşin olarak aldığım için direk telefonu iade edip ücreti geri aldım. Mağazadan çıkmadan bu sefer beyaz renkte olanı aldım. İyi ki değiştirmişim. Bu sefer sağlam cihaz denk geldi. İade hakkınız varsa bence hemen iade edin. Ben şuan telefonumdan çok memnunum. Yeni yeni ios öğreniyorum gerçekten süper bir cihaz.

• quote:

quote:

çok ufak bir şey bu telefonun ekranı ile değil. sürüm ile alakalı o kadar çok detaylı kurcalama yaparsanız hemen hemen her şeyde bir kusur bulursunuz.

Sürüm ile alakalı olduğunu nerden biliyorsunuz ? Bu işler de uzmansınız sanırım. Kusura bakmayın ben 4800TL verdiğim üründe bu çeşit arıza kabul edemem. İlerine sorun yaratmayacağı ne malum ?

Bence en iyisini yaptınız Hocam bakmayın başkasına. Böyle bir hakkınız mevcut sonuçta, o kadar para veriyoruz tüm haklarımızı kullanacağız tabii ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

quote:

Bence en iyisini yaptınız Hocam bakmayın başkasına. Böyle bir hakkınız mevcut sonuçta, o kadar para veriyoruz tüm haklarımızı kullanacağız tabii ki.

Teşekkür ederim. Tabiki hakkımızı aramalıyız. Bana özel mesajlar geliyor bende de aynı sorun var diye. Aynı sorunu olan arkadaşlar düşünmeden iade etsin derim. Az para değil..

Aşağıdaki videoda da oynadığım oyunda sorun yapıyordu. Oyunu kapatmama rağmen ana menüde sesler geliyordu. Şuanki yeni cihazda böyle bir problem de yok.

• Aynı buna benzer bir sıkıntı benim iPhone 8plus da da oluyor arkadaşlar. Telefon açılırken oluyor genel de. Elma logosu gözüktüğü anda bazen aşağıda bazen yukarı da şimşek çakarmış gibi beyaz bir çizgi beliriyor. Saniyelik oluyor. Bilmiyorum yazılımsal mı yoksa kronik bir hata mı çözemedim. Bunun yanında daha bir çok hata ile de karşılaştım. Telefon internette gezerken birden donma yapıyor home tuşuna basınca 5 saniye sonra kendine geliyor. Bir de ekranı ters döndürmememe rağmen kendiliğinden ters dönüyor. Belli bir süre öyle kalıyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Vallahi ne yalan söyleyeyim. iPhone 6S den 8Plusa geçtim. Kesinlikle pişman oldum diyebilirim. 6S in batarya sorunu olmaza idi kesinlikle 6S de kalmaya devam ederdim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bende donma takılma yok ancak telefonu açarken elma logosunun altında bir çizgi belirip kayboluyor pekte dert değil herkeste oluyordur beyaz cihazlarda gözükmüyor siyahlarda oluyor herhalde ayrıca bu da alttaki simgenin birisinin sönük olması sorunu gibi birşey 😁

EDİT:google a 8 plus açılışta beyaz çizgi sorunu yazın konulara bakın adam ne yazmış

"Telefonu aldığım Turkcell’e götürdüm. Sorunun diğer telefonlarda da görüldüğünü, Apple’ın bu sorunu güncelleme ile gidereceklerini söylediler."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 28 Şubat 2018; 23:28:49 >
  • sorun yazılımsal

Arkadaş beyaz renkte aldığı için ikinci iphone unu sıkıntı yok diyor .. Siyah alsaydı yine openingde aynı sorun olcaktı çünkü siyah ve beyaz iphoneların yazılımında ufak bi fark var .. Farklı renkte açılıyor açılış ekranı

• Aynı sorun bende de varmış yeni farkettim

Telefonum iPhone 8 rengi siyah ios 11.4kullanıyorum

Servise gitmelimiyim cihaz daha 3 aylık bile değil

• Açılırken bendede yapıyor cihaz 8 aylık konuyu farkedince açıp kapadım dikkatli bakınca gördüm acaba 11.4 den mi oldu?? Pek dert edilcek bişey değil heralde herkeste var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 11 Temmuz 2018; 23:00:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam herkeste yok yazılımsal sorun değil galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Hocam herkeste yok yazılımsal sorun değil galiba
    Hiç bilmiyorumki yaw cokta takmadım kullanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.