Şimdi Ara

İpad 3 Şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok illginç bir sorun yasıyorum ipad 3 ümü şarja takıyorum sonra %2 oluyor ekran geliyor 1 saniye sonra kapanıyor vede pil kutusu yanında elektrik simgesi cıkmıyor. vede şarjı varkende şarja takınca şarj olmuyor elektrik simgesi falan cıkmıyor.

Bilgisayara bağladım gene %2 olup kapandı
    Prizdede aynı sonuç sorunu anlayamadım Lütfen biliyorsanız cözümünü söylerseniz cok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    restore yap düzelmezse başka şarj dene
    o da düzelmezse pili bitmiştir.

• bilgisayardan daha önce şarj edebiliyor muydun? bazı bilgisayarlarda şarj olmuyor çünkü. bana kablo veya adaptöründe sıkıntı varmış gibi geldi. başka kablo adaptör bulup dene öncelikle eğer ondada aynı sıkıntı oluyor ise tamire yolla.
  • 2 Amper orjinal ipad adaptörü mü kullanıyorsunuz? Yan sanayi adaptör kullanıyorsanız, adaptör bozulmuş olabilir.. Pc'den 2.0 usb'den 500 mAmh ipad'i şarj etmez, 3.0 usb'den 1 Amper ile 6 saatte şarj eder..

note 3 şarj problemi.
    13 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Desertis D kullanıcısına yanıt
    restore. ipad usb kablusu pc ye bağlayip itunes ile restore yani format atmak. konu hakkinda forumda cok var bakiniz.

• Hep bilgisayardan etmiyorum hatta hiç etmedim sadece kabloda sorun varmı diye taktım yazdıgım gibi oldu hep prizden ediyorum vede şarj aleti hepsi orjinal aldıgım gibi vede arkadaşlar bazen şarj oluyor bazen olmuyor vede en büyük sıkıntımda ipad kapalı değilken şarj olmuyor yani atıyorum %30 şarjı var takıyorum şarja şarj olmuyor bunun cözümünü bilen varmı bide başka bi şarj aletiyle deniyim oda olmazsa tamiremi gönderiyim?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.