Şimdi Ara

iPhone 6 , 6 Plus Pişman olan? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne anlatıyosun, ne soruyosun la sen?
  • 6 Plus'ı beğenmeyenler 6'yı ideal olarak görüyorlar. Bence 6 Plus, 6 satmak için çıkarılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megozenn

6 Plus'ı beğenmeyenler 6'yı ideal olarak görüyorlar. Bence 6 Plus, 6 satmak için çıkarılmış.

Ben ikisinide beğenemedim 6 çok kucuk plus cok iri ve bicimsiz duruyor. Beğenmedigimiz samsungun note4 u bile sekil olarak plusdan daha guzel. Ya note4 ya plus alacağım bir türlü karar veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip 6 ile ip6+ arasında ekran kalitesinde bir farklılık mı var ? ikisi de retina HD değil mi ?

ilk sayfa arkadaşın biri ip6+ için HD demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

ip 6 ile ip6+ arasında ekran kalitesinde bir farklılık mı var ? ikisi de retina HD değil mi ?

ilk sayfa arkadaşın biri ip6+ için HD demiş.

iPhone 6 Plus ekranı 1920x1080 çözünürlükte olduğu için fullHD demiş arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megozenn

6 Plus'ı beğenmeyenler 6'yı ideal olarak görüyorlar. Bence 6 Plus, 6 satmak için çıkarılmış.

Kardeşim bu tercih ve zevk meselesi iphone 6 plus benim gönlümü fetetti ve bence plus iphone 6dan daha fazla tutacak. En azından çinde plus 6dan fazla satıyor. Bir yerde satılan 4 iphonedan sadece 1inin plus olduğunu okudum ama ben sanmıyorum. Öyle olsa bile insanın gözü alıştıkça plus satışları yükselir note ilk çıktığında bu ne tepsi gibi derdik ama şimdi normal galaxyden fazla satılıyor. Bence gelecek plusta
  • dediğim gibi,
    ip6 veya 6+ ın 4-5 e göre farkı foto/video çekimi ve büyük ekran oluşu,
    diğer tüm uygulamalar ve özellikler benzer.

ben 4-4s sonrası 5-5s i atladım 6 ya geçtim,
    öyle aman aman bir fark görmedim,
    hqvası dışında,
    elimde gören hemen dalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece pil ömrü için dahi iPhone 6+ tercih edilir. Ekran büyüklüğü de benim için bir avantaj. Kesinlikle iPhone 6+ diyorum.

• 5s den iphone 6 geçtim ekran büyüklüğünü, ekran kalitesini, touch idnin daha hatasız çalışması ve kamerasını epey sevdim hız olarak değişen pek bir şey hissetmedim doğrusu ancak pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

Aldığım günden beri çok memnunum. Sadece, büyük ellere sahip olmama rağmen tek elle kullanırken biraz sıkıntı olabiliyor. Evet, yana kaydırarak önceki sayfaya dönme, erişilebilirlik (ana ekran düğmesine çift dokununca ikonların/uygulamaların aşağıya kayması) gibi özellikler var ama örneğin bir uygulama içerisindeyken direkt başparmağınızla ekranın üst/uzak ucuna yetişmek isterseniz telefonu tutuşunuzu biraz değiştirmeniz gerekiyor fakat büyük ekranın getirileri bunun yanında daha fazla. Plus almayı düşünenlerin ise denemelerinde fayda var diye düşünüyorum zira Plus almaya gidip ikisini de Apple Store'da denedikten sonra elimde 6'yla çıkmış biriyim. Tercih meselesi tabii ki.

peki en çok merak ettiğim konu şu şarj durumu ne durumda yine şarj aletlerini yanımızda taşımak zorundamıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Birdy Dizzy

Sadece pil ömrü için dahi iPhone 6+ tercih edilir. Ekran büyüklüğü de benim için bir avantaj. Kesinlikle iPhone 6+ diyorum.

Boyut olarak büyük evet fakat ekran muhteşem duruyor. Retina ekran ben buradayım diyor resmen Plus'ta. Pili hiç söylemiyorum zaten , kablonun ömrü artacak belli ki :))

• Pişman olsalar bile söylemezler ki.Şurada bükülen telefon için (herkes kabul ediyor APPLE bile) bükülme falan yok elle zorlarsan bükersen hepsi bükülür (benim telefon bükülmüyor nedense) diye boş boş konuşuyorlar.Cepte bükülen örnekleri görmüyorlar.O yüzden pişman olan biri çıkıp şuraya yazsa linç ederler.6+ bir nebze yenilik özellikle bataryası ama 6 için 5sden farkı yok.
  • Telefonu pantolon cebinde tasiyan icin IP6,

El cantasi kullanan yada kullanirim diyenler Plus tercih etmeli.

İki telefon arasinda ki en buyuk olmaz ise olmaz fark bana tasinabilirlik olarak geliyor.

Şarj olayi ve diger ozellikler daha tolere edilebilir gibi.

Tercihim plus cunki yaz aylarinda mutlaka shoulder bag kullaniyorum. Sigara, Cakmak, Cuzdan, iki telefon, iki anahtar v.s icin zaten mevcut cepler yetmiyor.

Büyük kuş un büyük yuvasi olur.
  • Dostum ben 4S'den beri iphone beyaz kullanıyorum. Eğer note 3 gibi büyük ekranlı telefon kullanmadıysan emin ol seni çok memnun eder. Ama daha önce büyük ekranlı telefon kullandım diyosan 6 alman daha mantıklı.
  • Plus bence apple'ın ilk büyük ekranlı telefonu olduğu için bazı kişilere kötü geliyo alışsalar çok güzel aslında.
  • Android den iphone 6s a gectim cok pismanım

+cok hızlı
    +kararlı
    +ekran ve tasarım

- batarya gm air e gore bile az dayanıyor
    - klavyede titresim feedback yok. Kelimenın ustune basınca hepsini seciyor.oradan Cıkamaya calısırken kopyala yapıstır da bazen samalıyor. Sms metnini bir turlu kopyalayamadım
    - uygulamaların ana ekranına gelince mal mal bakıyorum orta butonun alternatifi yok. Mesala uygulamadan linkle browser acıldı kapatırsan illa ana ekrana donecek. Acan uygulamaya donmuyor
    - beni en uzeni android telefonlar flash bellek olarak kullanılıyordu. Bu direk readonly. Bir arkadasa gidiyorum dosya alıcam 1gb taktim usb den şok oldum
    - swipe klavye indirdim her uygulamada orjinal klavye illa bi defa cıkıyor. Default olmuyor mu?
    -bluetooth ile paylaşım ölüm
    -en basitinden store da universal intercom uygulaması yok. Motorda konusmak icin
    -itunes olmadan blgs ile bir sey yapamıyorsun
    -apple ın ipa politikası. Rastgele application yukletmiyor

Sunu da eklemek ıstıyorum bunlar benim eksi gorduklerim. Coğu ölümcül değil. Merak ettiğim insanlar bunların eksikliğini nasıl hissetmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonstiq

Android den iphone 6s a gectim cok pismanım

+cok hızlı
    +kararlı
    +ekran ve tasarım

- batarya gm air e gore bile az dayanıyor
    - klavyede titresim feedback yok. Kelimenın ustune basınca hepsini seciyor.oradan Cıkamaya calısırken kopyala yapıstır da bazen samalıyor. Sms metnini bir turlu kopyalayamadım
    - uygulamaların ana ekranına gelince mal mal bakıyorum orta butonun alternatifi yok. Mesala uygulamadan linkle browser acıldı kapatırsan illa ana ekrana donecek. Acan uygulamaya donmuyor
    - beni en uzeni android telefonlar flash bellek olarak kullanılıyordu. Bu direk readonly. Bir arkadasa gidiyorum dosya alıcam 1gb taktim usb den şok oldum
    - swipe klavye indirdim her uygulamada orjinal klavye illa bi defa cıkıyor. Default olmuyor mu?
    -bluetooth ile paylaşım ölüm
    -en basitinden store da universal intercom uygulaması yok. Motorda konusmak icin
    -itunes olmadan blgs ile bir sey yapamıyorsun
    -apple ın ipa politikası. Rastgele application yukletmiyor

Sunu da eklemek ıstıyorum bunlar benim eksi gorduklerim. Coğu ölümcül değil. Merak ettiğim insanlar bunların eksikliğini nasıl hissetmiyor?

Hepsi guvenlik icin. Ben suan android kullaniyom, insanlar bunu Nasil aliyor? iPhone a parasi yetmedigi icin. Guvenlikten yoksun, bir isletim sistemi android.
    Eger pismansan iPhone undan Bana verebilirsin. Bende Sana androidimi vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 14 Mart 2016; 18:09:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

6 plus çok çirkin görünüyor.

bencede çok büyük bence bir telefon için fazla büyüklük çirkinliğe sebep oluor
  • Guvenli olsun da bunlar olmadın diyemiyorum. Cok zarar etmeyeceğim sekilde elimden cıkaracağım tabi ki cihazı

• Kardeş ben 6nın 3 kere kastığına şahit oldum. Hani bil istedim. Ama ben telefonu fena kullanıyorum oda var tabi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.