Şimdi Ara

iPhone 6 , 6 Plus Pişman olan? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6 16gb kullanıyorum plus almadığıma pişman değilim Apple Store da inceleme sonucu seçtiğim gayet ele oturan ve güzel bir telefon.Telefonun hafızası benim için önemli değil telefonda film veya arşivim bulunmuyor.Sonuç= Gerçekten memnunum :)
  • Çıktığından beri karar veremiyorum cidden kafayı yiyeceğim.Hadi alayım desem 6'yı bu sefer de rengine karar veremiyorum siyah da piyasada yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

quote:

Orijinalden alıntı: templier19

quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

İphone 6 alacağınıza, 800 liraya BlackBerry Z10 alın, paranız cebinizde kalsın

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Blackberry-Z10-vs-Apple-iPhone-6

bende islemcisi az bunun rami az diyip duruyodum sora 3 telefonda ayni uygulamalari acip acip saniye tutulan bi video izledim, 2.5ghz 4 cekirdek telefonlar iphonedan daha yavas ciktilar teste.

http://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo

Dostum burada Android bir cihaz değil BlackBerry konuşuluyor. Şundan emin olabilirsinki BlackBerry os ios'tan daha stabil ve kullanışlı.

himm ewet dostum ben onu kacirmisim en yakin zamanda inceliycegim... iyi aksamlar...

• Pişman olsa bile pişmanım demez kimse alan herşeyini bilip de alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 ten ekran ufak diye geçen sene G2 ye geçtim, 5.2" lik G2 den, i6 ya geçtim, zaten bilinçli bir tüketici iseniz, bilinçli alış-veriş yapıyorsanız pişman olmanız pek kolay değil.

Almadan önce kendi kendime," 5.2" den 4.7" ye geçilir mi lan " demedim değil,elime aldığım anda, doğru boyutta doğru karar verdiğimi anladım. Plus almak için pek neden göremiyorum, "dev ekran sevdalıları" için biçilmiş kaftan tabi. Onun dışında bi atraksiyonu yok zaten, bi ipad özelliklerini katsalarmış, ipad uygulamalarını elden geçirip i6 plus a uyarlasalarmış anlarımda şuan için sadece ekranı büyük kalıyor bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banrion

16alanlar pişman

var mı başka 16gb alıp da pişman olan?
    iphone6 almayı planlıyorum fakat 16gb ve 64gb arasında karar veremedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

16alanlar pişman

Kesinlikle 64gb alin

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

16alanlar pişman

Tabi ki de 64 alın hocam 16 alırsanız 3 gb ios kullanıyor güncelleme geldiği zaman 5.5 gb yer istiyor size kalan 7.5 gb video müzik fotoğraf ee daha uygulamasa var kesinlikle yetmez, o yüzden aldıktan sonra pişman olmadan baştan verin 300 lira daha fazla mutlu mesut kafanız rahat kurcalayın telefonu.
  • Ben 6 gold aldığıma pişman oldum,başka rengi yoktu vodafoneda fakat 100 lira zararla satıp Space grey siparişi verdim storedan gelmesini bekliyorum,acelem yok 10 güne gelecekmiş hevesimi aldım zaten

• kaan4554 kullanıcısına yanıt
    Kesin olan şu var 64gb grey ( ön kısmı siyah ) alacağım.
    Çıktığından beri 6 mı Plus mı karar verememiştim. Ama birkaç gündür karar verdim gibi.
    Şimdi 5 veya 5S den geçenler genelde Plus'ı tercih ediyor. Çünkü onlara göre zaten 4' den 4.7' e geçmek pek cazip, farklı değil.
    Android kullanıcıları zaten büyük ekran kullandıkları için ; 6 nın 4.7'i oyuncak gibi kaldıklarını söylüyor.
    Ama iş satın almaya gelince ; taşınabilirlik hususu , karar vermede öncelik taşıyor. Bayan olsaydım 1sn düşünmez Plus alır çantama koyardım.
    Ben ne mi yapacağım ; alırsam eğer; kesinlikle Plus alacağım...Çünkü herşeyi daha rahat yapacağım güçlü bataryasıyla.
    Taşımasına katlanacağımı düşünüyorum çünkü değer.

• Otobuste tek elle ipad mini kullanıyorum plus ne dayadım gövdeme tek elimle süper kullandım. Daima büyük ekran

• En fazla 9 kişi onlarda bükülme sorunu için zaten Apple değiştiyorlar

• Ben kararımı 6 64 te kıldım fakat bu sefer renk seçiminde kararsız kaldım silver mı yoksa space grey mi ? Gold anten çizgileriyle hafif soğuttu zaten. Siyah iphone 4 kullanıyorum. Açıkçası siyahtan sıkıldım.

• ulasates kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın...

-.-

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psag

Ben kararımı 6 64 te kıldım fakat bu sefer renk seçiminde kararsız kaldım silver mı yoksa space grey mi ? Gold anten çizgileriyle hafif soğuttu zaten. Siyah iphone 4 kullanıyorum. Açıkçası siyahtan sıkıldım.

Silver la gold arasında biraz havası farklı durumu var, ben siyah istemiştim, gold geldi, gayet memnunum, gold un bi cazibesi var ama piyasada.
  • 64GB iPhone 6 Plus aldım. Bugüne kadar aldığım tüm iPhone'lar için pişmanım. 2G'den itibaren 5S'e kadar. iPhone 6 Plus ile yeniden doğmuş gibiyim. Artık tablet olayını da kapattım. 6 Plus tüm işimi görüyor. Gerek pil ömrü, gerek ekran kalitesi, gerek diğer artıları ile dört dörtlük.

iPhone 6 almak mantıklı gelmiyor. 5S'in bir tık büyütülmüş hali gibi. 6 alacağıma 5S'te kalırdım. Ekranda ciddi bir değişiklik yok, pil ömründe değişiklik yok. Eee? Sadece %17'lik ekran büyümesi için 6'yı almak gereksiz. Ayrıca iPhone 6 Plus büyük falan değil. Gayet iyi. İlk elinize aldığınızda büyük geliyor ama el ve göz alışınca yadırgamıyorsunuz. 42" televizyonu olan birine misafirliğe gittiğinde 55" ekranın çok büyük gelmesi gibi bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

Çıktığından beri karar veremiyorum cidden kafayı yiyeceğim.Hadi alayım desem 6'yı bu sefer de rengine karar veremiyorum siyah da piyasada yok

Aynı şekildeyim ilk çıktığı andan beri karar veremiyorum yarın sotklara girse yine alamayacığım sanırım. Plus cok hosuma gitti ancak ornegın cafedeyim telefonu masaya koysam o kdr buyukki konulmaz, bara gitsem cebe sıgmaz napacam :S , metrobuste otobuste elime alsam biri carpar cat yerde ekran gitti sonra adamla olumune kavga :D 6+ almak istiyorum ama hala kararsımız lanet olsun sana apple :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

Çıktığından beri karar veremiyorum cidden kafayı yiyeceğim.Hadi alayım desem 6'yı bu sefer de rengine karar veremiyorum siyah da piyasada yok

Aynı şekildeyim ilk çıktığı andan beri karar veremiyorum yarın sotklara girse yine alamayacığım sanırım. Plus cok hosuma gitti ancak ornegın cafedeyim telefonu masaya koysam o kdr buyukki konulmaz, bara gitsem cebe sıgmaz napacam :S , metrobuste otobuste elime alsam biri carpar cat yerde ekran gitti sonra adamla olumune kavga :D 6+ almak istiyorum ama hala kararsımız lanet olsun sana apple :)

6 alinacagina 5s de alinabilir ama 300 tl daha verip 6plus almak daha mantikli sanirim.Bence eliniz buyukse direk plus alin ben de karar verdim

• eğer,
    multimedya olarak sadece bu telefonunuz varsa 6+ alın,
    notebook , tablet, pc varsa,
    filmleri dizileri tv de usb izliyorsanız 6 alın.

anlatabildim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

eğer,
    multimedya olarak sadece bu telefonunuz varsa 6+ alın,
    notebook , tablet, pc varsa,
    filmleri dizileri tv de usb izliyorsanız 6 alın.

anlatabildim sanırım.

İpad 4'üm var ama almisken iyisini aliyim diyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.