Şimdi Ara

iPhone 6 , 6 Plus Pişman olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: User Friend

İphone 6 alacağınıza, 800 liraya BlackBerry Z10 alın, paranız cebinizde kalsın

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Blackberry-Z10-vs-Apple-iPhone-6

Hocam 800 liraya nerde satılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flagg35

quote:

Hocam 800 liraya nerde satılıyor?

Meselahttp://www.n11.com/blackberry-z10-16-gb-P26058515?cid=700502_blackberry-z10-16-gb-P26058515

• sırf kameradaki ois için bile plus alınır;
    video çekiminde gerçekten farkediyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: templier19

quote:

bende islemcisi az bunun rami az diyip duruyodum sora 3 telefonda ayni uygulamalari acip acip saniye tutulan bi video izledim, 2.5ghz 4 cekirdek telefonlar iphonedan daha yavas ciktilar teste.

http://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo

Dostum burada Android bir cihaz değil BlackBerry konuşuluyor. Şundan emin olabilirsinki BlackBerry os ios'tan daha stabil ve kullanışlı.

Şuan elimde bb bold 9700 var, keşke almasaydım diyorum sürekli

• Iphone 6 plus normaline göre 2 gömlek daha üstün iphone 6 alanlar 1-2 aya pişman olacak plus almadım diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 6 aldım.

+ ekran boyutu ideal.
    + ram'i daha az kullanır ekran küçük olduğu için, ufak bir hız farkı olur
    + pil de daha az harcar doğal olarak

6 plus almadım diye hayıflandım biraz:

+ois.
    +full hd ekran.
    +batarya
    -aşırı büyük ve kaba duruyor bence.
    -bükülmesi sorun olabilir.
    -cebe sığmaz, evet home butonu da çirkin duruyor.

6 her işimi fazlasıyla görüyor ve iki cihazında birbirine üstünlüğü yok bence, öyle olsa biri satmaz öbürü çok satardı. apple da bunu istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 12 Ekim 2014; 19:31:57 >
  • iPhone 6 aldım ve hiç pişman değilim. 6 + çok büyük ve taşınması zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

ben 6 aldım.

+ ekran boyutu ideal.
    + ram'i daha az kullanır ekran küçük olduğu için, ufak bir hız farkı olur
    + pil de daha az harcar doğal olarak

6 plus almadım diye hayıflandım biraz:

+ois.
    +full hd ekran.
    +batarya
    -aşırı büyük ve kaba duruyor bence.
    -bükülmesi sorun olabilir.
    -cebe sığmaz, evet home butonu da çirkin duruyor.

6 her işimi fazlasıyla görüyor ve iki cihazında birbirine üstünlüğü yok bence, öyle olsa biri satmaz öbürü çok satardı. apple da bunu istemez.

Hangi renk ve kaç gb peki hocam

• Bir kaç aya kadar plus için özel uygulamalar gelince tadından yenmeyecek. Ya da aynı uygulama plus'ta çok daha farklı olacak. Plus , sadece OİS özelliği ve batarya performansı için bile tercih sebebi bence. Akü ile gezmeye son verdim plustan sonra.

5S'den sonra 6'ya geçsem de olur geçmesem de diyorsun. Fakat 5S'den ya da 5'ten üst modele geçeceksen arada fark olmalı , farkı hissetmelisin. Arkadaşımdaki 6'yı kullanınca sanki 5 ya da 5S kullanıyor hissiyatı veriyor ama Plus'ta bariz şekilde farklı bir cihaz kullandığını hissediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 12 Ekim 2014; 19:43:26 >
  • Aldığım gün ısınma sorunu ve ekrandan ses gelme sorunu çıktı garantiye yolladım. Şansımı..... Çok pişmanım

• Chuckly kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldın bilmiyorum da zamanının kendi kategorisindeki en iyilerinden. Sonra sen BlackBerry 10 diye bir şey de duymamışsın anlaşılan.

• quote:

Ne zaman aldın bilmiyorum da zamanının kendi kategorisindeki en iyilerinden. Sonra sen BlackBerry 10 diye bir şey de duymamışsın anlaşılan.

Arkadaşımda var ve tam anlamıyla berbat bir mağazası ve pili var.Kasası ve stabilliği dışında hiç bir artısı yok

• quote:

Blackberry z10 çok yakın bir arkadaşımda var. iOS ile karşılaştırmaya bile gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

Arkadaşımda var ve tam anlamıyla berbat bir mağazası ve pili var.Kasası ve stabilliği dışında hiç bir artısı yok

Hep arkadaşlarda olur zaten. Mağazada bulamadığı uygulama varmıymış bir sor bakalım, Android mağazası dahi hizmetimizdeyken

Bataryasınınsa muadili iphone'lardan fazla dayandığına şüphe yok

Neyse sevgili ergen arkadaşlar cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın. Bu boş muhabbet burada biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Blackberry z10 çok yakın bir arkadaşımda var. iOS ile karşılaştırmaya bile gerek yok

Arkadaş

• kaan4554 kullanıcısına yanıt
    ben 16 gb gold aldım, fotoğraflar için bulut depolama kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Hep arkadaşlarda olur zaten. Mağazada bulamadığı uygulama varmıymış bir sor bakalım, Android mağazası dahi hizmetimizdeyken

Neyse sevgili ergen arkadaşlar cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın. Bu boş muhabbet burada biter.

blackberry gelmiş geçmiş kullanıcısına işkence eden bir numaralı cihazdır bunu ben değil binlerce müşterim söylüyor. hakkından gelebilen azdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Ekim 2014; 20:06:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Apple bitmiş...

Plus boşuna çıktı bence. 6 tek başına süper bir cihaz. Alanın da pişman olacağını sanmıyorum. Ha ben Android seviyorum orası ayrı. Fakat imkanım olsa bi 6 alırdım, pişman olacağımı da sanmıyorum. iTunes a direk erişim, kaliteli uygulamalar (androidde de var zaten artık.) daha ne olsun :)

Peki mesajında bu kadar boşluk bırakıp insanların kullanımını zorlaştırma amacını sorabilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

Forumda herşeyi gördüm de sizin kadar trolleyen görmedim

• Adam pişman olsa bile en fazla 150 lira zararla satar telefonu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.