Binbaşı
20 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 200 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar R125 motoruma su eklicem fakat nasıl eklemeliyim ( SADECE SAF SU MU ? YOKSA SAF SU VE ANTİFİRİZ İLAVE EDİP Mİ ? Saf su dediğiniz ne oluyor normal satın aldığımız kaynak suyu mu ? antifiriz dediğiniz de bu cam suyuna koyulan Mavi renkle olan sıvı mı ? lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar R125 motorumun arka balatası bitti "brenta" marka almayı düşünüyorum sizce almalımıyım İtalyan malı 50-60 arası fiyatı var ?
KASK İLE AÇIKÖĞRETİM SINAVINA GİTSEM ALIRLAR MI ? İLLA İÇİMİZDE GİTMİŞ ARKADAŞLARIMIZ VARDIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
KASK İLE AÇIKÖĞRETİM SINAVINA GİTSEM ALIRLAR MI ? İLLA İÇİMİZDE GİTMİŞ ARKADAŞLARIMIZ VARDIR
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum , motor ile bayır aşağı giderken debriyaja basarak mı fren yapmalıyız yoksa debriyaja basmadan mı fren yapmalıyız ?
Beyler motor galiba hararet yaptı resimde soldan sağa giden 3 çubuk hararet değil mi? Ne yapmam lazım sağa çektim bekliyorum 5 dakika oldu hala aynı azalmadı ayrıca motoru stop mu ediyim rölantide çalışsın mı ?
Yamaha R125 motorum için linkte ki motor yağı sizce uygun mudur ?http://www.feyizoglu.com/10W40-Motosiklet-Yagi_46838.html#0
Beyler Allah'ın izniyle dün motorumu aldım , Bahçemde olan açık garajıma parkediyorum motorumu Hangi kilidi tavsiye edersiniz Bütçe Maximum 200 Motor Yamaha R125 sizce bu kilit nasıl ?
http://www.feyizoglu.com/860-110-Celik-Halat-Kilit-110-cm-_48813.html#0
Herkesin kafası benim gibi karışık bu yeni ehliyet uygulamasından sonra ? Sınavı kazandım ,
B ehliyetim var üzerine A2 kazandım ehliyeti alıcam asıl çile şimdi başlıyormuş...
133.7 TL ehliyet harç Ücreti - Vergi dairesine
108.50 TL Ehliyet kart Ücreti :Kimisi Trafik şubeye diyor kimisi trafik şube almıyor diyor anlaşmalı bankaya diyo NET BİŞEY YOK.
20 TL Trafk şube hizmet bedeli olarak Anlaşmalı bankaya yatıyormuş
25 Şöförler odasına Yatırılıyormuş tabi bunlardan önce ilk önce trafik şubeye randevu almamız gerekiyo.
ŞİMDİ ALLAH AŞKINA BİRİ YAKIN ZAMANDA EHLİYET ALAN BİRİ HERKESİ AYDINLATMAK ADINA , HANGİ PARA NEREYE YATIRILIYO ÖZELLİKLE EHLİYET KART ÜCRETİ NEREYE YATIRILIYO SÖYLESİN , .ZATEN RANDEVUYU GEÇ TARİHE VERİYOLAR EKSİK BİŞEY YAPIP ORDA ÖYLE KALMAYALIM YOKSA 2 AY DAHA BEKLEMEYELİM
Merhaba Motor alıcam fakat Zorun trafik sigortasını kredi kartına taksit ile yaptırabiliyor muyum en fazla kaç taksit oluyor?
Hakkında
Meslek: BOYNER / Görsel Sunum Yöneticisi
Forum İmzası:
[simage][/simage]
Hakkımda:
GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PS4
TV
LG
Tablet
iPad
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.675
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 73.003 (Bu ay: 897)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 333 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.