Şimdi Ara

iPhone 5s iOS 8.1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iPhone 5s iOS 8.1 kullanıyorum, iphone 5s ini ios 8.1.1'e güncelleyen arkadaşlar durumlarından bahsedebilir mi
    örneğin= kilit ekranında aramayı cevapladığında 1-2 saniye sesin çalması - wi-fi de düşük sinyalli ağların görünmemesi- şarjın bazen %2 düşmesi (%31 den %29 a falan düşüyor) - bu gibi sorunlar düzeldi mi ?

ios 8.1 mi daha iyi 8.1.1 mi ?

iPhone iOS 8.1.1 yükleyen arkadaşlardam yorumları bekliyoruz

• 5S kullanıcısıyım. Kesinlikle 8.1.1'e geçin. Çoğu sorun giderilmiş. Mutlaka geçin, hiç düşünmenize gerek yok.
  • Mutlaka geçin
  • Çağrı cevaplamadaki gecikme hala sürüyor onun dışında digerleri tamamdır sorunsuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı arkadaşlar wifi bulmuyor , şarj su gibi bitiyor,klavyede sorunlar var gibi yorumlar atmışlar siz kaç saattir kullanıyorsunuz ? %2 şarj düşüşleri hala var mı , yükledikten sonra geri dönüş olmadığı için pişman olmak istemiyorum

• 5s wifi gidip gelme duzeldimi?

• Wi-Fi tamam ama çağrı cevaplama sorunu değişmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 6!
    13 yıl önce açıldı
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • halâ %2 şarj düşüşleri yaşayan var mı ?
    bide hücresel durup dururken 3g den 2g ye geçiyor ios 8.1 de,

8.1.1 de bunlarla karşılaşan var mı ?

ios 8.1.1 daha hızlı ve daha stabil çalışıyorsa akşama bende 8.1.1 e geçerim

• safaride yazi kopyala diyince birazda ugrasinca safari cökmeye devam ediyor, arada kamerada foto cekince ses gelmiyor,onun harici sorun yok bende
    Iphone 5s 8.1.1
  • Bu bahsettiğiniz çağrı cevaplama sorunu bende yok. Telefonum Iphone 5s Sürüm iOS 8.1.1 acaba bu bahsedilen sorun donanımsal olabilir mi?

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    8.1 de safaride çökme yaşamadım hiç belkide fazla zorlamadığım içindir, 8.1de de kameradan ses çıkmıyor arada, bunların dışında birkaç sorun halledildi herhalde.

yorumlara bakarsak 8.1 den daha iyi sanırım

• rahh00 kullanıcısına yanıt
    safaride cökme söyle oluyor bende bir yaziyi begenip kopyala diyorum sonra kopyaladagi bölümü biraz ileri geri yapmaya calisiyorum ondan sonra olan oluyor zaten kendi kendine biseyler yapiyor ya ben kapatiyorum yada kendi cöküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

safaride yazi kopyala diyince birazda ugrasinca safari cökmeye devam ediyor, arada kamerada foto cekince ses gelmiyor,onun harici sorun yok bende
    Iphone 5s 8.1.1

O ses gelmemeyi bende anlamış değilim

• 8.1.1 de akiyo telefon arkadaslar, ben ota ile update yaptim, restore falanda degil yani. Gayet stabil ve akici. Dunden beri daha hic bir hataya denk gelmedim.

• appstore yeni uygulama uyarısı hatası alan var mı? Uygulamaları güncelliyorum ana ekranda bildirimin gitmesi lazım ama gitmiyor.
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    şimdi denedim safaride kopyalamayı kafayı yedi seçemiyorum istediğim yerleri ve takılı kalıyor wi-fi sorunuda bezdirdi zaten birazdan geçicem ios 8.1.1 e

iPhone 5s iOS 8.1
    ayni sorun ios 8.1.1 de devam ediyor maalesefki
  • Arama yanıtlamadaki sorun devam ETMİYOR! Sıfırdan kurulum yapanlarda sorun mevcut değil. Düzeltilmiş. iOS 8'in en iyi güncellemesi oldu bu. Şu an en iyi halinde 8.1.1
    wifi sorunu olan arkadaslara bendede devamli kopuyordu 8.1 de modeme reset attim dün sabah aksama kadara bir sorun olmadi aksamda 8.1.1 gectim wifi baglantisinda ufacik bir kopma yok bence modemi reset yapin sonra ucak modunda telefonda tüm baglanti ayarlarini sifirlayin kesinlikle süper oluyor
  • telefondan veya itunes üzerinden güncellemem bişey değiştirir mi ?

sıfırdan kurulumdan kastınız telefonu sıfırlayıp ondan sonra güncellemek mi ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.