Şimdi Ara

iPhone 5s iOS 8.1.1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önemli değil sizede iyi geceler
  • 8.1.1 ile wireless sorunu cozulmus fakat ilk olarak normal kurulum yaptim sarji emdi eskisi gibi hemen kurtarma modundan yukledim ve duzeldi suan 6 saati devirdim full 3g acik yakinda ss atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wireless sorunu sonunda çözüldü. Ohhhh beeee

önceden sürekli kopan wifi şu an bırak kopmayı çekim gücü yükseldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sawasaz

8.1.1 ile wireless sorunu cozulmus fakat ilk olarak normal kurulum yaptim sarji emdi eskisi gibi hemen kurtarma modundan yukledim ve duzeldi suan 6 saati devirdim full 3g acik yakinda ss atarim

Hahahah 6 saat hemde 3G li saka yapıyorsunuz demi hocam :)))

• onur01 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum
    bi sorum olcak; ios 8.1.1 daha stabil ama, ios 8.1 de geçiş animasyonları daha yumuşaktı sanki. 8.1.1 e geçtim geçiş animasyonlarında sanki titreme var.
    Sizede de böyle bi gözlenim var mı yoksa ben mi öyle hissettim biraz takıntılıyım da
  • Bu animasyonların titreme olayı daha çok bende ilk kurduktan sonra ekstra klasörüne girerken ufak takılmayla giriyor sonra pürüzsüz giriyor,

daha sonra uygulamadan çıkınca ana menüye dönünce arada bir o küçülme efektinden sonra titreme yapıyor

fark ettimde ilk kurulumdan 5-10 dk animasyonlar pürüzsüz daha sonra titremeye başlıyor acaba buna sebep olan ne ?

Bunun yüzünden Hareketi azalt olarak kullanıyorum telefonu :(
  • bende 8 de bazen ayarlardayken donuyor.
  • M.Uzun kullanıcısına yanıt
    Bende ilk basta ayni tepkiyi verdim ama normali 9 saat yaziyo bu bile az degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: rahh00

önemli değil sizede iyi geceler

Benim 3g deki durum su :)
     iPhone 5s iOS 8.1.1

benim 3G de durumlar böyle şimdilik, %5 e kadar 4 saati geçer herhalde

iPhone 5s iOS 8.1.1

• ByR0N B kullanıcısına yanıt
    anlaşılan 8.1.1 de animasyonlarda çok dikkat edilmedikçe anlaşılmayacak bi titreme var uygulamalardan çıkarken küçülme efekti pikselleri hissettiriyor.
    Bu arada iOS 8.2 betası yayınlanmış bakalım ne zaman %100 stabil bi sürüm verebilcekler.
    Her gün işe yaramaz güncelleme vericeklerine, tamamen sorunsuz bi güncelleme verseler herkes işini bilsin

• Sürümüm 8.1.1 5s telefonum full wifi açıktı 7 saati gördüm Durumlar böyle 😃
     iPhone 5s iOS 8.1.1

• Dia13 kullanıcısına yanıt
    şu süreleri 3G de de görsek süper olcak

• Hocam net paketi yapıyim sonra atarım ssi bende merak ettim.

• Macbook'um ile uyumlu olmasından dolayı ios 8e geçtim bilgisayardan mesaj atmak arama yapmak çok güzel ama performans bug çökme olarak ios 7.1.2 8.1.1in çok çok ilerisindeydi. ios 7 ile 8 arası indroidle ios arası fark kadar performans kaybı var nerdeyse.
  • quote:

benim 3G de durumlar böyle şimdilik, %5 e kadar 4 saati geçer herhalde

iPhone 5s iOS 8.1.1

Biraz da cekim gücü Yüzünden altta kaldı benim şarj durumu birde oyun da baya oynadım :) alıştık artık ya.

aynı şartlarda şarj süreleride aynı olur herhalde :)
    bi sorum olcak, bu facebook zedge nin altına neden sinyal zayıf yazıyor bi bilginiz var mı?
  • quote:

aynı şartlarda şarj süreleride aynı olur herhalde :)
    bi sorum olcak, bu facebook zedge nin altına neden sinyal zayıf yazıyor bi bilginiz var mı?

Sanırım arkaplandan hemen kapattığımiz için öyle çıkıyor. Bende de çok kullanmadığım yada ara ara 1 dakikadan az baktığım uygulamalarda öyle yazıyor :)

o zaman bi sıkıntı yok :)
    birde ios 8.1.1 de geçiş animasyonları hafif titreyerek açılıp kapanıyor gibi geldi bana onun dışında oyunlarda da ekranı sağa sola kaydırırken ekran bulanıklaşıyor, 8.1 deyken sanki daha yumuşak pürüzsüzdü. sizde bölye bişey fark ettiniz mi yoksa bana mı öyle geliyor
  • quote:

o zaman bi sıkıntı yok :)
    birde ios 8.1.1 de geçiş animasyonları hafif titreyerek açılıp kapanıyor gibi geldi bana onun dışında oyunlarda da ekranı sağa sola kaydırırken ekran bulanıklaşıyor, 8.1 deyken sanki daha yumuşak pürüzsüzdü. sizde bölye bişey fark ettiniz mi yoksa bana mı öyle geliyor

Bazen evet animasyonlarda titreme var gibi ama oyunlarda sorun yok bende :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.