Bildirim
iOS 6!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bekleyip gorelim diyecegim ama hic zannetmiyorum -
Arama ekranına duzenlemek icin imlec gelsinde başka bisey istemiyorum su iOS dan -
şu mesaj gönderirken + isim yada isim yaz yerine direk + ya basıp sınırsız kişi ekleme (yani ekle butonuna bastıktan sonra isminin üzerine bastığımız kişinin yanına tik koyması) gelsin başka birşey istemiyorum -
iOS 5.1 çıkmadı ki daha ? 6 nasıl çıkacak ? -
5.3 - 5.4 ten once iOS6 cikmaz -
bende iOS6 konusunda hiç sanmıyorum cıkacagınız fakat iOS5.1 için baya zamandır bekleniyor beta uzerinden, durumu anlamıs degilim, ya etkinlikle 5.1yayınlanacak yada direk ipad2 ile birlikte ios6 yayını surulecek... ios6 cıkmadanda ipadde retina beklemeyin... -
quote:
Orijinalden alıntı: mcff
bende iOS6 konusunda hiç sanmıyorum cıkacagınız fakat iOS5.1 için baya zamandır bekleniyor beta uzerinden, durumu anlamıs degilim, ya etkinlikle 5.1yayınlanacak yada direk ipad2 ile birlikte ios6 yayını surulecek... ios6 cıkmadanda ipadde retina beklemeyin...
ipad'de retina olacağı kesin gibi bir şey artık.
Bu arada bu ios 6 olayı şöyle, bazı büyük sitelerin istatistiklerinde az sayıda ziyaretçinin siteyi "ios 6" olarak görünen bir işletim sistemiyle ziyaret ettiği görülmüş. bu istatistiği ipad 3 ' ü test eden Apple çalışanlarının yarattığını düşünmüşler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsey -- 3 Mart 2012; 9:28:17 > -
daha ios 5.0.1 deyiz, çok yolu var ios6nın -
Allahın izniyle bi 5.1 çıkaydı -
Apple'in iOS 6 yi hazırladığını düşünüyorum fakat bu onların bunu hemen yayınlanacağını göstermez. 1 sene sonra yayınlarlar. Bu esnada iOS 7yi geliştirirler. Kim bilir başka ne yeni modeller tasarlamislardir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS 6 yeni tanitilacak iPad ile gelecek
Apple Kampusunden gelen baglantilarin User Agent'larina bakildiginda iOS 6'li iPad 3 gozukmekti -
ios6 nın cıkısı agustostan once olmaz diye tahmin ediyorum tabi bu sadece speküle durum...
edit: tabi bu arada apple bilgisayarlar için de rahat durmayıp, lion surumunu daha yeni yayınladı dedigimiz halde 100ün üzerinde ozellikle mountain lion surumu de yolda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 3 Mart 2012; 10:59:21 > -
İOS 6 çıkması çok sacma olur 5.1 çıkmamış daha -
Cikmasi imkansiz daha kac ay oldu iOS 5 cikali.
Edit: Daha iOS 5'in tum yenilikleri bile cikmadi. Mesela su fotograf yollama olayi falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5980C441C -- 3 Mart 2012; 11:12:33 > -
5.1 ve 5.2.2 gibi sürümlerden sonra çıkar bence -
5.0.1 den 6 ya atlamaz bence -
5.1 içi 3 tane beta yayınlayıp ios 6 çıkartırsa resmen developerlara küfür etmiş olur. hele bi 5.1, 5.2, 5.3leri görelimde... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
iOS 6 yeni tanitilacak iPad ile gelecek
Apple Kampusunden gelen baglantilarin User Agent'larina bakildiginda iOS 6'li iPad 3 gozukmekti
Apple Kampüsünden İOS 6 tabanlı bir cihazla bağlanılması(doğru olduğunu farzedersek), İOS 6'nın yeni iPad ile birlikte tanıtılacağı konusunda nasıl bir ipucu veriyor acaba da bu kadar kesin konuşulabiliyor? -
Ön tanıtımı yapılabilir bence, Os X Lion gibi...
Benzer içerikler
- ios 26 ne zaman çıkacak
- iphone en çok satan modeli
- ipados 26 hangi ipad lere gelecek
- iphone 16 pro max yurtdışı fiyatı
- iphone pdf yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X