Şimdi Ara

iPhone 5s iOS 8.1.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar şarj süresi nasıl? ne kadar götürüyor. bi önceki sürümünde 3 g açıkkıen bi anda iniyo pil değeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

5S kullanıcısıyım. Kesinlikle 8.1.1'e geçin. Çoğu sorun giderilmiş. Mutlaka geçin, hiç düşünmenize gerek yok.

otadan mı güncellediniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

ya arkadaslar şarj süresi nasıl? ne kadar götürüyor. bi önceki sürümünde 3 g açıkkıen bi anda iniyo pil değeri.

Ayni sekilde devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 7.1.2 ile çok mutluyum
  • 5S 32 gb kullanıyorum bende bu akşam 8.1.1 yapmayı düşünüyorum bakalım.
    yorumlar çok kötü değil anlaşılan. telefonu açarken çalma sesinin devam etmesi bende de var. onun dışında pek sorunla karşılaşmadım açıkçası
    ios 8 yaparken sıfırdan kurdum 8.1.1 ota yapacağım herhalde sizce bir fark oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahh00

telefondan veya itunes üzerinden güncellemem bişey değiştirir mi ?

sıfırdan kurulumdan kastınız telefonu sıfırlayıp ondan sonra güncellemek mi ?

Değiştirir... En sağlıklısı, cihazı geri yükle deyip indirdiğiniz ipsw dosyası ile ya da dfu mod ile iPhone u en yeni sürüm ile sıfırdan kurmak. Böylece yeni sürümde düzeltilen sorunlarla karşılaşmazsınız.
  • Yeni guncelleme 10 numara iphone 6 icin butun sorunlar giderilmis sadece marketteki uygulamalarda problem var o kadar bazi programlar acilmiyor en kisa surede guncelleme gelecektir zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahh00 kullanıcısına yanıt
    az önce güncelledim telefonu bana daha stabil gibi geldi wifi falanda kopmadı 1 saattir, onun dışında cevaplayınca çalma hala var sonuç 8.1 den daha iyi gibi

kullandıkça burdan gelişmeleri yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

5S kullanıcısıyım. Kesinlikle 8.1.1'e geçin. Çoğu sorun giderilmiş. Mutlaka geçin, hiç düşünmenize gerek yok.

aynen
  • 7.0.4 den geçilirmi 5s

• yaw anlayamadığım 7.1 ile 8.1 arasındaki şarj süreleri; nasıl olurda iyileştirileceğine daha da kötüye gidiyor anlamıyorum.
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    bugün şarjı denedim süreler

kullanım 6 saat 22 dakika
    beklemede 1 gün 0 saat

iPhone 5s iOS 8.1.1
  • Geçmenizi tavsiye ederim bende bugun geçtim bazı sorunlar giderilmiş.
  • quote:

bugün şarjı denedim süreler

kullanım 6 saat 22 dakika
    beklemede 1 gün 0 saat

iPhone 5s iOS 8.1.1

Alla alla enteresan su 3 Yıldır hayatımda böyle bir şarj süresi görmedim goremiycem. Ya ben işi bilmiyorum yada siz daha iyisiniz 😅

• M.Uzun kullanıcısına yanıt
    valla yazan bu 22dk yı atsan 6 saat kullanımı var gene 😁 ama full oyun oynasam 3-4 saatte de biter

• quote:

valla yazan bu 22dk yı atsan 6 saat kullanımı var gene 😁 ama full oyun oynasam 3-4 saatte de biter

Facebook twitter whatsapp kullanıyorum birde haberler Uygulaması genelde de safariden dh ötesi yok yani oyun falan ama 3 saatte pert oluyor ekran parlaklığı vs ortada konum hizmetleri seçtiklerim acık sadece ama yok yani 4 saat bile Görmez 3G de :) sizin ki 3G mi Wi-Fi mi

wi-fi de whatsapp, mesajlar, dh uygulaması,youtube birkaç şarkı, tunein radyo dinliyorum arada da clash of clans a bakıyorum
    birazda müzik dinledim
    parlaklık %40
    konum servisleri seçtiklerim açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahh00 -- 20 Kasım 2014; 0:04:28 >
  • quote:

wi-fi de whatsapp, mesajlar, dh uygulaması,youtube birkaç şarkı, tunein radyo dinliyorum arada da clash of clans a bakıyorum
    birazda müzik dinledim
    parlaklık %40
    konum servisleri seçtiklerim açık

Anladım iyiymiş valla inşallah bende görürüm o değerleri :) Wi-Fi de bende yakalarım belki de 3G de deli oluyorum AVEA Hattım birde emiyor resmen şarjı :)))

3G de gerçekten çok kullanıyor sadece whatsapp facebook kullansam bile sömürüyor şarjı.
    yarın 3G deneyip kullanım süresini yazarım

• quote:

3G de gerçekten çok kullanıyor sadece whatsapp facebook kullansam bile sömürüyor şarjı.
    yarın 3G deneyip kullanım süresini yazarım

Valla çok iyi olur teşekkür ederim hocam 👍 iyi geceler diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.