< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Ekim 2015; 16:56:05 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Ekim 2015; 16:56:05 > |
Daha önce iOS 7-8 kullanırken indirdiğiniz uygulamar, iOS 6'ya döndüğünüzde Appstore'da indir yerine bulut simgesi çıkıyor biliyorsunuz. Bulut simgesi olan uygulamalar, daha önceden kullanmış kabul edildiğiniz için daha eski sürümlerini de indirmenize olanak sağlıyor. Ancak bulut simgesi olmadığı halde, daha önceden iOS 6 desteği olduğunu düşündüğünüz bir uygulamayı indirmeye çalıştığınızda size iOS 7 veya üstü sürüm gerekli gibi bir uyarı verir. Bilmeyenler için bu sorunu aşmak adına ufak bir çözümüm var.
Faydalı olur umarım ![]() Öncelikle bilgisayarımızdan iTunes ile AppStore a girip istediğimiz uygulamayı arıyoruz. (Mesela ben iPhone'umu bul indirmek istiyorum ama Apple bana izin vermiyor.) Daha sonra uygulamaya, iTunes içerisinden indir diyoruz. İlk defa indireceğimiz için bize şifremizi soracaktır. Şifreyi yazdıktan sonra eğer uygulama büyük bir uygulama ise indirmeyi iptal edin. Daha sonra iPhonumuza geri dönüp tekrar Appstore'dan uygulamamızı aratalım. Daha önceki indir butonu yerini bulutumuza bırakmış. Eğer buluta dokunursanız size iOS 6 sürümünü indireyim mi diye soracaktır. (Tabi eğer varsa) İşte bu kadar ![]() Daha önceden takılırken kendi başıma buldum bu yöntemi. Umarım işinize yarar arkadaşlar ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD |
|
![]() Gibson Les Paul Studio Satin |
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
![]() Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır. W.Heisenberg Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt. European Movement ★ Mouvement Européen |
|
![]() Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır. W.Heisenberg Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt. European Movement ★ Mouvement Européen |
|
|
|
_____________________________ |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|