Şimdi Ara

iPhone 5 'tam istediğim gibi olmuş' diyen benden başkası yok mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Iphone 5'i çok beğendim.

İnsanlar 4 ile 4S arasında kasa, ekran vb. farkı olmamasına rağmen telefonlarını değiştirmişlerdi,
    Iphone 5 ise hafifliği, inceliği ve büyük ekranı ile daha elime aldığım ilk saniye bayağı etkiledi.

4 ve 4S kullanıcılarına önemli bir tavsiye. Sakın Iphone 5'i elinize alıp denemeyin !
    Bir kere denerseniz ve bütçeniz uygunsa %90 ihtimalle Iphone 5 alırsınız.

Not : Ben kolay kolay ürün beğenmem, bu yazdıklarım abartı değil ve Türkiye'deki fahiş kara borsa fiyatları da çok yüksek.
  • iphone 5 i bende gormeyene kadar hosuma gitmiyordu daha once nette hep resimlerinden tanidik kendisini taaki telefonu kendi gozumle gorup elime alip inceleyene kadar telefon gercekten cok estetik cok ince ve hafif olmus 4 ve 4s e gore,ben begendim, yut disi aboneli fiyati T Mobile 2 yil abone ayda 45 euro sinirsiz internet bakalim belkide alirim bizim ip4 u emekliye ayirma vakti geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

Bende cok begendim ozellikelde siyahini ios6 yeni cikti buglar kapatilir appstore ve wifi hatalari 2 hafta icinde kapatilir haritada hizli bir sekilde gelisir cihaz zaten ucuyo tek sorun insanlarin acele etmesi 1 ay sonra hersey yerli yerine oturur

Edit:Tek eksisi fiyati

oda türkiyede fiyati öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Genel olarak telefondan memnunum çok seri

Orijinalden alıntı: muhamnet

haritaları inceledin mi? bir başka apple fiyaskosu... apple alemi bunu da konuşuyor. direk çöp diyorlar eski google maps e göre... bunu söyleyenlerde benim gibi antİphone lar değil.

aynen bende haritaların tam bir fiyasko oldugunu duymustum. iphone 4s şimdilik en stabil olan bence. yani bende beklediğim gibi olmamıs diyorum
    Hafiflemesi .
    Bu ucu yüzünden 4S i almamıştım.

Şimdi ucu de tamam.

• Her iPhone çıktığında "bu ne yeaaa" "apple bitti abi" "takoz mübarek" v.s. tarzı yorumlar peyda olsada, daha sonradan "fena da diil lan" gibi dönüşlere alıştık artık..Açtığı davalar ve açgözlülüğüyle firma olarak Apple'dan nefret etsemde ürün görselliği,malzeme kalitesi,cam ve aluminyum yekpare gövde ve aslında diğer os'larla karşılaştırması bile ayıp olan stabil iOS'u yüzünden telefon olarak vazgeçilmezim.
    Benim gibi 6 ayda bir telefon değiştiren birini kendinde son buldurması bu yüzden.
  • Iphone 5 donanimsal olarak tam istedigim gibi olmus burada bir sorun yok. Ama ios 6 ile birlesince vasat denilecek seviyede. Harita berbat . Apple 1 senelik anlasmasi kalmisti Google Maps kullanmak icin. Yok sesli komutu ver demis , Google vermemis buda anlasmayi bozmus. Kafa basmiyor ki resmen Ergen gururu var bu Apple`de. 1 senede haritayi daha kullanisli duruma getirirdi. Ios 6 desen zaten bugdan batiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 2 Ekim 2012; 12:22:20 >

İmza için OCA'ya teşekkürler.

Elektrik ve Elektronik Muhendisligi 4. Sinif
  • Acikcasi benim de bekledigim gibi cikti. Birkac donanim iyilestirmesi ve 4G disinda pek bir beklentim yoktu acikcasi. Amsterdam Apple store'da 10-15 dakika kullanma sansim oldu. 2 senedir 4'e o kadar alismisim ki 5i elime aldigimda bir tv kumandasi tutuyormusum gibi geldi :) Ayrica hafifligine ve inceligine hayran kaldim.
  • cihaz ne denrse desin iphone için bu herzaman olmuştur her modelde hatalar vardır beğenmedim demek farklı bişey ama tutup ta hatalarını ilk etapta kötülemek için kullanmak farklı bişey cihaz kullanıcılara sunulduktan sonraki dönemde zaten iphonenin herzaman yaptığı birşey hataları kullanıcıların bulduğu hatalara göre değerlendirim en mükemmel hale getirmeyi biliyor apple bence sorun yok cihaz herzamanki gibi tasarım olarak harika zamanla yazılımıda güncellleye güncellleye o elma tadından yenmez hale gelecektir ben iphone fanatiğiyim nekadarda androidi hat seyiyede kullanmış olsamda iphone bir numara ::::::))))

CPU: Intel Core i7-2670QM || RAM: 8GB DDR3-1333MHz || HDD: 750GB HDD + 64GB SSD || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
  • İphone 5 'in fiyatı Türkiye'de de yurtdışındaki gibi olsa yani ortalama 1200 tl civarında olsa eminim başka telefon satın alan olmazdı. İphone'ye sallayan adamlar da cihazı alanların başında gelirdi.

Orijinalden alıntı: Since1903

İphone 5 'in fiyatı Türkiye'de de yurtdışındaki gibi olsa yani ortalama 1200 tl civarında olsa eminim başka telefon satın alan olmazdı. İphone'ye sallayan adamlar da cihazı alanların başında gelirdi.

Türkiyede 1200 tl olsa bu kendini zengin sanan tipler karayaslara girerdi. Nasıl masaya koyup hava atacakki o zaman :) herkesin elinde olan bir telefonla nasıl hava yapabilir? Zaten onların yüzünden ip5 1200 tl değil 2000+ tl ;)

Ayrıca ip5 in 1200 tl olduğu yerde s3 te 900 tl olur ;) Herkes ip5 almaz yani.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.