Şimdi Ara

İPHONE 5 İOS 6 VS İPHONE 5S İOS 7 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A Arkadslar 2 telefon arasında kaldım . İphone 5 ios 6 ve iphone 5s ios 7 .. 2 sinden birini alıcam. Benim için hız onemlı oyun hızı ve uygulama geçişleri , sosyal uygulamalarda gezinme(twitter,facebook vb.) yani kısacası hız takıntılısıyım. Diğer özelliklerle ilgilenmiyorum. Sizce hangisini almalıyım sizin tercihiniz hangisi olurdu.Bu arada telefonda sadecee facebook whatsap twitter instagram bunları kullanıyorum baska uyygulama kulanmıyorum. bide oyun oynuyorum telefonda o kadar. Görüşlerinizi bekliyorum.İyi forumlar.

• iPhone 5 iOS 6
  • Alışveriş sitelerinde öyle yazdığına bakmayın. Ios 9 ile geliyor. Elden falan alıyorsanız o ayrı. 5 ios 6 kullanmadım, ama iyi olduğunu söylüyorlar. Siz bilirsiniz. Ben ios 7 5s kullanıyorum. Gayet memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7 uçuyor 5ste 5te bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ios 7li 5s daha iyi olur
  • bende kararımı büyük ihtimalle iphone 5s ios 7 den yana kullanıcam galiba .
  • kacak363 K kullanıcısına yanıt
    Mantıklı olur çünkü en basitinden işlemci ve parmak izi okuyucu artıları var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 6!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat farkı çok yoksa 5s alırım en azından ios 9 veya gelirse 10 da şansı daha yüksek.

• ios 7 yi alırsam güncellemem :) biliyorum ki ios 10 da gelse 11 de gelse telefonu guncellersem kasmaya baslıcak . o yuzden bence hiç gerek yok güncellemeye.
  • Deneme şansım olmadı 5 i ancak 5s 7 ile güzeldi.Fiyat farkı çok yok ise hertürlü ihtimali düşünerek 5s tavsiye ederim.Benim başıma gelmişti tek çözümün itunes a bağlayarak restore etmek olduğu dönem o yüzden öyle bir şey sizede olursa 5s bu konuda bi tık daha avantajlı olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.