Yüzbaşı
03 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 95 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar elimde flac arşivi var bunları aac veya m4a çeviricem eskiden foobar kullanıyordum ama parametre hatası verdi ne tavsiye edersiinz
Arkadaşlar normalde applemusic kullanıyorum ama bazı klipler yok YouTube tan 1080p indiren program varmı bildiğiniz bravo vardıda sesssiz indiriyor artık videoları
Arkadaşlar yeni telefon aldım xiaomi ama earpod ses tuşları çalışmadığı için onun ayarında bir kulaklık arıyorum ve daha iyide olabilir
Arkadaşlar iki telefondan hangisini tavsiye edersiniz birde güncelleme hangisine daha önce gelir ve ikisinde aynı yazılım desteğini alır mı saf ve miui oldukları için
Arkadaşlar 1-2 tane ++ uygulama kullanıyorum eskiden adguarda serfika doğrulama adresini yazıp engellebiliyodık ama yeni iosta doğrulamadan kullanılmıyor bunun çözümü varmı
Arkadaşlar istanbula gidiyorumda balıkçı kaça kadar açık ona göre başka yere gidicem
pal station da çaldı arkadaşlar ismini bilen varmı

http://www81.zippyshare.com/v/LzBtSAbh/file.html
iOS 9.3.2 güncellemesini geçtiğimiz günlerde yayınlayan Apple, 9.7 inç iPad Pro modelinde yaşanan sıkıntılardan dolayı güncellemeyi geri çekmek zorunda kalmıştı. iOS 9.3.2'de sorun yaşayanlara geçici bir çözüm bulan Apple, işi kökten çözmek için bugün iOS 9.3.3 Beta 1 güncellemesini geliştiricilerin beğenisine sundu.

iPad Pro için iOS 9.3.2 Durduruldu! 9.7 inç iPad Pro için iOS 9.3.2 Durduruldu!
Apple, kısa süre önce yayınladığı iOS 9.3.2 güncellemesini 9.7 inç ekranlı iPad Pro için...
iOS 9.3.3 Beta 1 güncellemesinin bu kadar erken yayınlanmasındaki neden olarak iOS 9.3.2'de yaşanan sorunların kritik olması ve bir an önce çözülmesi gerektiği olarak gösteriliyor. iOS 9.3.3 Beta 1 güncellemesini şimdilik geliştirici hesabı olanlar yükleyebiliyor.

Denemedim arkadaşlar umarım iyidir
Arkadaşlar 5 gün sonra üyeliğim doluyor en para hesabı olupta yada olmayıp ortak üyelik almak isteyen konuya yazsın 6 kişi 2,5 tl gibi bir para oluyor
Arkadaşlar geçende bir kızda gördüm running sky tarzı ama daha cafcaflı daha hızlı bir oyundu bilen varmı acaba
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Bilgisayar
Casper
Mobil cihaz
Mobil cihaz
İP6S
Operatör
Operatör
TCEll
Takım
Takım
Gs
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Logitech-Creative
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.450
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.857 (Bu ay: 170)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 185 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.