Şimdi Ara

iPhone Youtube erişim problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, youtube ile alakalı yaklaşık 1 haftadır problem yaşamaktayım. Youtube'a girdiğimde ana sayfa gelmiyor. Ne kadar beklersem bekleyeyim yüklenmiyor. İlk başlarda internet kaynaklı sorun olduğunu düşündüm ama farklı wifi ve mobil veri ile giriş yaptığım halde değişiklik olmadı. Telefondan kaynaklı olduğunu düşünüp farklı bir iphone cihazımda denedim onda da aynı problem ile karşılaştım. Ta ki oturum kapalı bir şekilde youtube'a devam et diyene kadar. Oturumu kapatınca sorun kalmıyor. Oturumu tekrar açmak istediğimde dakikalarca oturum açma için yükleniyor ekranında kalıyor uygulama. Birkaç defa oturum açabildim ve oturum açtığımda sorun tekrar başa sardı. Benzer problemi yaşayan var mıdır? Desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Edit: Bahsettiğim sorunun gerçekleştiği mail adresime bağlı olan tüm google uygulamalarında sorun olduğunu gözlemledim. Google haritalar, youtube music, youtube, google fotoğraflar.. hepsi kullanıma engel olacak şekilde internet yokmuş gibi hata veriyor.

• aynı sorun bende de var. hücresel ile bağlanınca wifi ile devam edebiliyorum. çözüm bulamadım

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız wifi vodafone mu?

• evet vodafone

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Bugün görüştüm vodafone müşteri temsilcisiyle, modeme bir güncelleme yaptılar fakat düzelmedi. Sonrasında youtube vb. google servislerinde vodafone kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi. İlgilenip geri döneceklerini söyledi. Beklemedeyim.

• tamam hocam durumdan haberdar edersen sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.