Şimdi Ara

İphone 4s güdümlü Erişim kitlendi YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Güdümlü erişimim kitlendi daha önce safarı ye yaptım rahatça çözdüm ama mesajlara yapınca cözülmüyor !! yardım lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 4s Denetimli Erişim'den Çıkamama Sorunu

iPhone 4s cihazında Denetimli Erişim özelliğini etkinleştirdikten sonra Denetimli Erişim'den çıkamayan kullanıcılar, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirler:

• Erişim Kodunu Kullan: Denetimli Erişim'i etkinleştirirken oluşturduğun erişim kodunu girmeyi dene.
    • Cihazı Yeniden Başlat: Güç düğmesine basılı tut ve kaydırıcı göründüğünde cihazı kapat. Ardından, güç düğmesine tekrar basılı tutarak cihazı yeniden başlat.
    • iTunes'u Kullan: Cihazını bir bilgisayara bağla ve iTunes'u aç. Cihazın kilidini açmak için iTunes'daki "Cihazı Geri Yükle" seçeneğini kullan. Bu işlem, tüm verilerini sileceğini unutma.
    • Apple Destek ile İletişime Geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçmelisin.

Önemli Not:

• Denetimli Erişim, iPhone'unu çocukların veya yetkisiz kişilerin kullanmasını kısıtlamak için tasarlanmış bir özelliktir.
    • Denetimli Erişim'den çıkamama sorunu, genellikle erişim kodunun unutulması veya cihazın kilitlenmesi nedeniyle oluşur.
    • Cihazını geri yüklemek, tüm verilerinin silinmesine neden olacaktır. Bu nedenle, verilerini düzenli olarak yedeklemelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şuanda itunes üzerinden geri yükleme yapıyorum bakalım olcakmı :/
  • iOS 6 kullanmadığım için henüz dediğiniz olayı yaşama imkanımız olmadı.
    Umarım çözülür :)
  • Güdümlü erişim ne yahu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet güdümlü erişim diye neyi kastediyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Güdümlü erişim ne yahu?

güdümlü erişimi aktif edince belirli bir bölge seçiyosunuz ve o bolgeyi kullanamıyosunuz . ios 6 da olan özellik sanırım sadece safaride oluyor ama ben nasıl yaptıysam mesaj bolumunde oldu.normalde 3 kere ana düğmeye basınca düzelmesi gerekirken 3 kere basınca bişey olmuyor :) neyse restore ettim telefonu düzeldi her şey tekrar eskisi gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk1990

quote:

Güdümlü erişim ne yahu?

güdümlü erişimi aktif edince belirli bir bölge seçiyosunuz ve o bolgeyi kullanamıyosunuz . ios 6 da olan özellik sanırım sadece safaride oluyor ama ben nasıl yaptıysam mesaj bolumunde oldu.normalde 3 kere ana düğmeye basınca düzelmesi gerekirken 3 kere basınca bişey olmuyor :) neyse restore ettim telefonu düzeldi her şey tekrar eskisi gibi :D

aklıma bu geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Berk1990

quote:

Güdümlü erişim ne yahu?

aklıma bu geldi

:D

Bu olaydan sonra direk kapadım bu özelliği :D en çok sevindiğim olay ise resimlerimin gitmemesi :D

• güdümlü erişimi ilk başlatırken bi şifre belirlemeni istiyor daha sonra güdümlü erişimden çıkarken şifreyi soruyor unutursan tek care restore
  • quote:

Orijinalden alıntı: busonartik

güdümlü erişimi ilk başlatırken bi şifre belirlemeni istiyor daha sonra güdümlü erişimden çıkarken şifreyi soruyor unutursan tek care restore

yok unutmadım şifreyi göstermiyoki yazıyım :D kilitlendi bende restore ettim :D
  • Hocam fazla şifre soran şeylere erişmeyin derim misal bendede erişim kısmında parola soruyordu restore etmek durumunda kaldım bence fazla bulaşmayın.Hatta bir ara güvenlik kodu su kadar yanlıs girilir ise tüm bilgileri sil diye bir ayarı vardı ona hele hiç bulaşmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Hocam fazla şifre soran şeylere erişmeyin derim misal bendede erişim kısmında parola soruyordu restore etmek durumunda kaldım bence fazla bulaşmayın.Hatta bir ara güvenlik kodu su kadar yanlıs girilir ise tüm bilgileri sil diye bir ayarı vardı ona hele hiç bulaşmamıştım.

aynen ya yararlı olsun diye yapmıslardır ama ben zararını gordum :D
  • aynı durumu şuan yaşamaktayım fotoğraflarda kilitli kaldı kafayı yiyicem . restore de olmuyo . ne yapıcam ???
  • orta tuş ve üst tuşa basarak kapatabilirsiniz.snra normal açılıyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.