Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 yıldır sorunsuz kullandığım zyxel vmg3312 B10B model & markalı bir modemim var. Bundan 3 hafta önce iphone 7plus aldım ve başlıkta belirttiğim sorun meydana geldi. Şimdi olay şu ; modeme aynı anda 2 pc , 3 telefon bağlanıyor , hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Ne zaman ki ip7 plus ile modeme bağlanıyorum tak internet gidiyor. Sorunu araştırdım ve forumlarda rastladığım bazı yöntemleri uyguladım ancak durum değişmedi. Uygulamalarım şu şekilde ;
- iphone'den icloud yedeklemeyi kapattım - iphone'u tamamen sıfırladım, yeni sürüm yükledim - modemi sıfırlayarak baştan kurdum - modemin ağ adını , parolalarını v.s değiştirdim
bu uygulamalarıma rağmen sonuç değişmedi. Eski bir airties modemim var , aynı telefonla ona bağlanınca sorun çıkmıyor. Bu arada arkadaşlarımın iphone 5s ve iphone 6s cihazları ile modeme bağlandık , yine sıkıntı çıkmadı. Şu durumda sorun için neler önerebilirsiniz ? Zaman ayırıp cevap yazan tüm üyelere teşekkür ederim.
İlginc. Aşırı tüketiminden dolayı olabilir ama sıfırlayinca grcmesi gerekirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Merhaba,modeminizin firmware sürümü yeni mi? değilse güncelleyip deneyebilirsiniz...