Şimdi Ara

iphone 4s 1990tl carrefour (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 2G den bu yana tüm modellerini kullanmış birisiyim şu anda da 4S kullanıyorum ama işim gereği bana fayda ve kolaylık sağladığı için kullanmakta sakınca görmüyorum.

Yalnız şöyle de bir durum var ki sırf hava atmak için para biriktirerek zora girip birçok özelliği kullanmamasına - ihtiyacı olmamasına rağmen bu tür cihazları alanlara uygun değil desemde kişilerin kendi tercihleri olduğu için kimsenin bir başkasına laf söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi download -- 21 Ocak 2012; 0:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: download

iPhone 2G den bu yana tüm modellerini kullanmış birisiyim şu anda da 4S kullanıyorum ama işim gereği bana fayda ve kolaylık sağladığı için kullanmakta sakınca görmüyorum.

Yalnız şöyle de bir durum var ki sırf hava atmak için para biriktirerek zora girip birçok özelliği kullanmamasına - ihtiyacı olmamasına rağmen bu tür cihazları alanlara uygun değil desemde kişilerin kendi tercihleri olduğu için kimsenin bir başkasına laf söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

iPhone 2G den bu yana tüm modellerini kullanmış birisiyim şu anda da 4S kullanıyorum ama işim gereği bana fayda ve kolaylık sağladığı için kullanmakta sakınca görmüyorum.

İşte bu, demek istediklerimi birisi toparlamış.
    Telefonu sadece konuşmak mesajlaşmak için alıcaksanız 500-600den fazla verilmez. Hemde 500 bile fazla ne bilim belki 1-2 uygulama bakarsınız diye çitayı yükselttim. Zaten işiniz gereği bir şey değilse oyna oyna vs. nereye kadar. Ben 5800'a geçen sene 500 lira vermiştim, pişmanım. Keşke w810i telefonumu satmasaydım. Bir hevesle yükledik bir şeyler vs. Şimdi hiçbir şey yaptığım yok. Ama tanıdığım bazı kişiler, iphone kullanır. İşleri gereği alırlar, hergün o telefonun bir özelliğini kullanırlar.
    Benim oturduğum semtin gelir durumu düşük, ama bakıyorum herkesin elinde pahalı cep telefonları var. Niye alıyorlar anlamıyorum. Boşuna para, öyle elde tutuyorlar çeviriyorlar. Gereksiz çok gereksiz..

• quote:

Bu telefonu 2000tl'den çok daha ucuza alabilirim. Hatta benim cebimden hiç para çıkmayabilir. Elime iphone almışlığım yok, hiç bir özelliğini bilmiyorum. Nedir bu telefonu bu kadar pahalı yapan?

• iş gereği iphone kullanmanın olayı neymiş anlamadım ben :)

ne iş yapıyo bu arkadaşlar merak ettim :)
  • ios cihazlar üzerine yazılım geliştirme ve programla üzerine çalışmalar yapan bir yazılım firması olabilir.

Keza bu android içinde geçerlidir , yazılım üzerine çalışıyorsanız belkide elinizde android hemde ios telefon bile taşımak durumunda olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cse_08

konu epey dallanıp budaklanmış ama kimse Iphone'nun kaç Gb olduğunu yazmamış. Fiyatın piyasaya göre iyi ya da kötü olduğuna karar vermek için kaç Gb olduğunu bilmek gerekmez mi?
  • alacagım tek telefon lg optimus 3d olurdu...2000tl bu ulkede bır telefona verılmez...telefonun fıyatı 200 tlye duserse belkı dusunurum yoksa 2000tl vermem..gıder bır hacı muarat alır bınerım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

iş gereği iphone kullanmanın olayı neymiş anlamadım ben :)

ne iş yapıyo bu arkadaşlar merak ettim :)

Uçak pilotu...Pusulayı kullanıyor,yön bulmak için...
  • arkadaşlar selam, kampanya devam ediyor mu? Gitsem bulabilir miyim? alan var mı? ithalatcı garantisinde anlaşmalı olan yerler neresi? alan v arsa içinde yazar belki diye dedim... bilgisi olan cevap atarsa sevinirim,

bu arada; bencede kimin parasıyla ne aldığı ne almadığı kimseyi ilgilendirmemeli :)
  • Apple urunlerini bu kadar pahali yapan sey kaliteli donanimi yaninda yazilimidir.ben de onceleri sizin gibi dusunuyodum ta ki ikinci el iphone 3gs alana kadar. Bircok android telefon kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki iphone kusursuz ve cok stabil calisiyor. Ama su bir gercek ben de bir telefona asla 2000 tl vermem
  • Öğretmenim,
    Telefonun görüntüsü ve uygulamaları
    Ve
    Nokianın saçma sapan telefonları
    Bana iPhone 4 aldırdı...
    Teknoloji en buyuk keyfim

Komşu bi abla bana "aptal msn, o kadar para verilir mi " demişti..

Bu kişi gariban olduğu için kaçak sigara içiyor 2,5 tl ye. (iki paket prestij)
    Ayda 150 lira..
    Sigara içmiyorum ve
    Vodafone dan 55-60 tl ek odemeyle aldm..

Hangimiz aptalız bilemedim

Eger ayda 2000 tl kazanıp 50-60 lira keyfime harcamıyacaksam ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

Öğretmenim,
    Ve
    Bana iPhone 4 aldırdı...

Ayda 150 lira..
    Sigara içmiyorum ve

çok haklısınız

telefondaki hayatınızı kolaylaştıracak bir uygulamayı kullandığınız anda o telefon değerini amorti etmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLife

quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

Öğretmenim,
    Ve
    Bana iPhone 4 aldırdı...

Ayda 150 lira..
    Sigara içmiyorum ve

çok haklısınız

telefondaki hayatınızı kolaylaştıracak bir uygulamayı kullandığınız anda o telefon değerini amorti etmiş olur.

sanki baska markalar da çok ucuz yine özellikli bir telefona 800 - 1.000tl veriliyor, dokunmatik baska bir telefon alacaksın 2 yıl sonra dokunmatiği bozulacak parana yazık olacak, herkesin füsüncesi farklı tabi...

birde sorularıma cevap verebilcek yok mu:)

kampanya devam ediyor mu? Gitsem bulabilir miyim? alan var mı? ithalatcı garantisinde anlaşmalı olan yerler neresi? alan v arsa içinde yazar belki diye dedim... bilgisi olan cevap atarsa sevinirim,

• http://www.carrefour.com.tr/magazalar.asp

yakın olduğunuz mağzaları telefonla arayıp sorarak öğrene bilirsiniz
  • Millet I phone başlığını görünce sırf çamur atmak için konuya giriyor.Bir arkadaşın yukarıda
    dediği gibi almak isteyenlerden çok olumsuz yorum yapmak için giren insan var.
    Tamam fiyatı Türkiye'de oldukça yüksek olabilir ama yaklaşık 1,5 senedir 4 kullanıyorum
    ve navigasyonundan ücretsiz mesajlasmasına kadar bütün özelliklerinden sonuna kadar faydalanıyorum.
    Bunu yapan diğer telefonlar da yok mu var ama benim tercihim bu!Bunu asgari ücretle falan karşılaştırma
    saçmalığına dayanamıyorum.Bırakın bu edebiyatları...Gidin kullandığınız dünyanın en pahalı
    benzinine,internetine isyan edin!
  • Konu ne zaman kayacak diyordum..kaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Konu ne zaman kayacak diyordum..kaymış

iphone bölümü dışında açılan iphone konularının kaçınılmaz sonu
  • İsteyen 2000 tl verir akşamına mangalda yakar kime ne...Sanki para kazanırken yanındasınız da harcamasınıa karışıyorsunuz
  • Ferrari=tüm yabancı marka arabalar=şahin; sonuçta araba nedir alır götürür
    sony=arçelik
    iphone= sıradan telefon
    site donanımhaber bazı arkadaşlar donanımdan bihaber
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.