Arkadaslar selam,
Eski bir Palio arabamız var, evin ikinci arabası ve cok az kullanılıyor, 20 senedir bizde suanda 140bin km de,
Ancak arabaya artık yetkili servisi bakmıyor :(
Goturdugum ustalardan da suana kadar pek memnun kalmadım :(
Bu civarda karsıyaka / cigli İZMİR civarı tavsiyesi olan iyi bir usta var mıdır?
Daha 3 ay önce 15bin tl lik masraf yaptım motor açıldı hatırlamadıgım birşeyler degisti edildi yinede problemler devam:(
Simdiden tesekkurler herkese!
Arkadaşlar herkese selam olsun. Forumda KONA için başlık göremedim, açmak istedim.
ben kona elektrikli alalı daha 3 hafta oldu, kullanıcılar var ise tavsiyeler kullanım tarzı sarj durumları vs bilgi paylasmak isteyen olursa beklerim,
bu arada ben baya memnun kaldım, alacaklara da tavsiye ederim
Arkadaşlar herkese selam olsun!
SUV arabam için branda arıoyrum ancak büyük yerlerde satılan brandaların lastikleri cok swert , arabay atakması cıkarması cok zor, ve arabaya sererken sagından solnudan iki kişi gerekiyor lastiklerinin hemen arabayı kaplamsından dolayı,
ben hafif lastikli birşey arıyorum, brandayı boyle ortu gibi atayım arabanın üstüne, mesela iplerle baglayayım toz günes gecirmesin yeter, yok mu boyle bir branda goren duyan????
teşekkurler :)
Bosch KGN55VIF0N tavsiye?
Merhaba arkadaslar,
bosch buzdolabi bu modeli almak istiyorum buz kirma sesi icin satis yerindekiler oyle birsey yok artik ses gelmiyor diyor, dogrumudur bilemedim, bilgisi olan barsa yesillendirirse sevinirim:))
Herkese merhaba,
Astra J kullanan arkadaşlardan memnun oldukları Navigasyon marka model önerebilecek var mı?
Şimdiden çok teşekkürler,
Sevgiler,
Format: cd rom yok, disk yok, nasil format atarim?
|
hangi iPAD bana uygun?
|
|
|
"Yapma Hayrettin daha kadroları saymadım" by İlker Yasin |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 101
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.791 (Bu ay: 550)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası