Şimdi Ara

iphone 4s 1990tl carrefour (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tas7035

yarına kalmaz müthiş fiyat , toptancılar götürmüştür bile

necatibeyden 1750 ye alan arkadaşlar var. 1990 a toptancı alıp napacak? gazlayın mılletı
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

telefona 2000 tl veren lerin akıl sağlığından şüphelerim var.

Akıl sağlığını nasıl sorguluyorsun da merak ediyorum. Sence akıllı olmak için cep telefonuna kaç lira vermek gerekiyor? Yani 500 TL varan akıllı, 1000 TL veren az akıllı, 2000 TL veren akılsız mı oluyor? Yoksa kendi zeka düzeyinimi baz alıyorsun??? İnsanların alışveriş tercihlerini sorgulayıp, zeka düzeyini aşağılamaya çalışmak bu forumda kimsenin haddi değildir...

katılıyorum.ceza almış zaten ihi

• quote:

Orijinalden alıntı: metropol80

Evo Bilişim cihazları paralel ithalat arkadaşlar. Aynı firmanın garantisi altında bende bu firmanın getirdiği cihazdan Darty den aldım. Kutusu kalındır, çünkü içerisinde Türkiye uyumlu priz yok. Bundan dolayı priz dönüştürücü veriyorlar. Sonuçta cihazı Carrefour dan almış olacaksınız, bir arıza anında muhatabınız Carrefour dur. Alıp almamak tercihi size kalmış. Herkese iyi forumlar.

1 aydan sonra muhatabiniz garantiyi veren yerdir. Carrefour un yaklasimi nasil olur bilemem, ancak garanti suresince alip garantiye gondermek disinda birsey yapamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

quote:

iphone'u sıradan telefon sananların akıl sağlığından şüphelerim var

Türkiyede pahalı olabilir ama kullanmak isteyip ve almaya da imkanı olanlara laf söylemeye kimsenin hakkı yok...

valla pili daha uzun gitsin diye siradan telefon ozelliklerinden fazlasini pek kullanamiyorum, batarya teknoljisi gelismedigi, yada daha verimli islemciler uretilmedigi surece malesef degismez bu durum. yanimda surekli kablo gezdirecek degilim telefon kullanacagim diye, hadi gezdirdik diyelim, her yerde takacak bir bilgisayar bulacagimizin garantisi de yok. Zeka konusuna katilmasam da ; bence bir iletisim-multimedya cihazina 2000 lira cok fazla. Sahsi olarak benim limitlerim, standart dedigimiz telefonlar icin 200-300 TL , smartphone olarak adlandirilan urun ailesi icin ise 600-800 TL .

• Fiyat fena değil, ama telefon paralel ithalat ürünü. Forumda, Darty, Carefour'dan telefon alan ve telefon Arabistan'dan ithal edildiği için içinde facetime özelliği bulunmadığından mağdur olan arkadaşlar vardı. Bunu da göz önünde bulundurun derim alırken.

Arabistanda facetime haram sayıldığından, Apple o bölgeye giden telefonlara bu özelliği koymuyor :)
  • Ben 1.600 TL'ye yurtdışından aldım. Her bakımdan memnunum. IBB yol durumundan tutda, bankacılık işlemlerini telefondan yapmaya, 8MP fotoğraf ve HD kamerayı kullanmaktan, bir sürü program, oyun kullanmaya kadar bir sürü ek özelliği verdiğim parayı haketmesine en büyük sebep. Sonuçta tercih meselesi. Ne kimseyi bu telefona sahip olmadığı için, ne de kimseyi bu telefona bu kadar para verip sahip olduğu için aşağılamaya kimsenin hakkı yok.
  • 2000 cok
    Fransa da 529 €
    Onur ait uçak bileti fransa gidis 99 tl kampanyası Vardi gecen

Dönüşte o kadar desen

1350+ 200 yol hemde telefonu acar fotografını da çekersin eyfel de şanzelize de ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

2000 cok
    Fransa da 529 €

Dönüşte o kadar desen

1350+ 200 yol hemde telefonu acar fotografını da çekersin eyfel de şanzelize de ..

135 pasaport , artı vize için masraf ve bır dunya belge ıle ugrasmak , 99 tl ye artı ıslem ucretı , ulkeye giriş vergisi , orda yapcagın mecburi harcamalar , 2000 den fazlaya gelır telefon düz hesaplar yapmayın
  • telefonun TR fiyatı fazla yoksa abd de 650$

iphone telefon değildir. her kesimin kullanacağı çok güzel App leri vardır.
    yoksa sadece yes-no kullananlar için değil tabiki.

maalesef statü için cebindeki son parayı verende var .çocuğuna alanda var.
    elinde iphone olup ta ne işi yaradığını bilmeyen iş adamlarıda var.
    hakkıyla kullanan %10 dur.
    gene unutmamamk lazım basit bi nokia n-95 di galiba 1,500 Tl verenler vardı.

TR garantili ise ve taksitle fena fiyat değil.ama zaten çok konuşan kişi tel operatorlerinden konuşma paketleriyle alır.

şu şekilde çok para 1,5-2 yıl sonra yeni uygulamaları çalıştırmamaya başlıyo ve seni yeni telefon almaya zorluyorlar.
    android app 'leri inşallah aynı başarıyı yakalarda fiyatlar iner.
    Tr de keşke 650$ olsa ..

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

askari üzretin 701 tl oldugu bir ülkedee
    2000tl bir telefona vermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

quote:

bu cihazı sadece telefon olarak görenler ve en önemlisi askaaari ücret alanlar bi zahmet almasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Ben 1.600 TL'ye yurtdışından aldım. Her bakımdan memnunum. IBB yol durumundan tutda, bankacılık işlemlerini telefondan yapmaya, 8MP fotoğraf ve HD kamerayı kullanmaktan, bir sürü program, oyun kullanmaya kadar bir sürü ek özelliği verdiğim parayı haketmesine en büyük sebep. Sonuçta tercih meselesi. Ne kimseyi bu telefona sahip olmadığı için, ne de kimseyi bu telefona bu kadar para verip sahip olduğu için aşağılamaya kimsenin hakkı yok.

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

quote:

quote:

quote:

bu cihazı sadece telefon olarak görenler ve en önemlisi askaaari ücret alanlar bi zahmet almasın.

teknoloji budala-ları için ideal
    para-budala ları içnde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

quote:

quote:

quote:

teknoloji budala-ları için ideal
    para-budala ları içnde.

biz de aynı şeyi söylüyoruz teknoloji ve para fukaraları yanaşmasın.herkesin kulvarı ayrı.

• Telefonu almayı düşünenler...Saat 13 civarı Tepe Nautilus Carrefour'da idim...20-25 tane kadar stok vardı,etrafında bakan bile yoktu...Ayıp olmasın diye ben baktım biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

öglen kapış kapış alıyorlardı. bir baba 10 yaşlarında oğluna aldı . o çocuğa o telefon olur mu .

Sırf bu yüzden sattım iPhone 4 telefonumu... Belediye dağıtmış gibi herkeste var artık... Görüyorum adamın ..ünde ..nu yok ama elinde iPhone 4...

Nokia N9 aldım kimsede yok...

nerden görüyosun adamın dötünde donu olmadığını:)

allah ıyılıgınızı versın.koptum yaa..

• quote:

haklısın tele-phone a o para verilmez ama i-phone a verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

2000 cok
    Fransa da 529 €

Dönüşte o kadar desen

135 pasaport , artı vize için masraf ve bır dunya belge ıle ugrasmak , 99 tl ye artı ıslem ucretı , ulkeye giriş vergisi , orda yapcagın mecburi harcamalar , 2000 den fazlaya gelır telefon düz hesaplar yapmayın

o kadar da cahil olmanın anlamı yok fransa ya gezmeye gidiyosun ... üzerine iphone alıyosun..

• iphone konusunda iphone sahibinden ve almayı düşünenlerden çok almayan/alamayanlar dolmuş..

insanların cebinden çıkan para diğer insanları neden bu kadar ilgilendiriyor (rahatsız ediyor) anlam veremiyorum,anam mısın,babam mısın,karım mısın demezler mi adama?
    zeka seviyesinden işsizliğe,teknoloji özürlülüğünden asgari ücretlere,fakirlikten öğrenci burslarına kadar...

ulan demek ki insanlar iphone larını satsa bu ülkede sorun kalmaz,bizim tek sorunumuz bu iphonemuş..onu da bu başlık sayesinde anlamış olduk

• liberal ekonomiyi özümseyin artık :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.