Şimdi Ara

iphone 4s 1990tl carrefour

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tepe natillus carrefourda gördüm bi iki saat önce. 100 tane stok varmış. Ben ordayken 15-20ye yakın vardı.Distrübütör olarak evo yazıyordu nedir ne değildir bilmiyorum. Yanında da priz çevirici adaptörü vardı. evo yu bilmediğim için bişey demiyorum ama Eğer teleservice falan bakıyosa fiyat çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cse_08 -- 19 Ocak 2012; 18:58:34 >

• şimdi gitsem yetişirmiyim acaba
  • yarına kalmaz müthiş fiyat , toptancılar götürmüştür bile
  • telefona 2000 tl veren lerin akıl sağlığından şüphelerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

telefona 2000 tl veren lerin akıl sağlığından şüphelerim var.

• Evo Bilişim cihazları paralel ithalat arkadaşlar. Aynı firmanın garantisi altında bende bu firmanın getirdiği cihazdan Darty den aldım. Kutusu kalındır, çünkü içerisinde Türkiye uyumlu priz yok. Bundan dolayı priz dönüştürücü veriyorlar. Sonuçta cihazı Carrefour dan almış olacaksınız, bir arıza anında muhatabınız Carrefour dur. Alıp almamak tercihi size kalmış. Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metropol80

Evo Bilişim cihazları paralel ithalat arkadaşlar. Aynı firmanın garantisi altında bende bu firmanın getirdiği cihazdan Darty den aldım. Kutusu kalındır, çünkü içerisinde Türkiye uyumlu priz yok. Bundan dolayı priz dönüştürücü veriyorlar. Sonuçta cihazı Carrefour dan almış olacaksınız, bir arıza anında muhatabınız Carrefour dur. Alıp almamak tercihi size kalmış. Herkese iyi forumlar.

Arıza çıkması mı yoksa ayıplı ürün olması mı ? Ayıplı ürün olursa ürünün bedeli ödenen yer ile muhattap olunur ve telafi edilir. Bunlar dışındaki arızalarda ise anlaşmalı veya ithalatçı firma ile muhattap olunur. Yani teknik servisler ile.

Benim bildiğim bunlar. Telefon bozuldu diye CarrefourSA'ya gidilecek diye bir kaide yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 19 Ocak 2012; 21:47:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık-Iphone 5s
    7 yıl önce açıldı
    Alınık-İphone 4s Ekran
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

you rock
  • Milli Araba projesini boşverin, milli iphone projesi başlatılsın.. Bu ne be, bir tele 2000 TL... Cari açığın ve memleketteki işsizliğin kaynağı.. Kınıyorum!
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

öglen kapış kapış alıyorlardı. bir baba 10 yaşlarında oğluna aldı . o çocuğa o telefon olur mu .

10 iyi yine Ben 5 yaşında ki çocuğun elinde gördüm hatta çocuk dikkat çekmek için telefonu düşürüp duruyordu annesi de hiç birşey demiyordu ben illk önce oyuncak filan zannettim ama çocuk gelip yanıma oturup açıp angry birds oynamaya başlayınca dumur oldum.Not:iPhone annesinindir diye düşünüler kadın blackberry kullanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 19 Ocak 2012; 23:05:16 >
  • malesef iphone ve ipad ile statü kazanmaya çalışan çok insan var.
    onlara sadece acıyorum....

eskilerin dediği gibi; eşşeğe altın ayfon bağlasan bile eşşek yine eşşektir...
  • quote:

öglen kapış kapış alıyorlardı. bir baba 10 yaşlarında oğluna aldı . o çocuğa o telefon olur mu .

Sırf bu yüzden sattım iPhone 4 telefonumu... Belediye dağıtmış gibi herkeste var artık... Görüyorum adamın ..ünde ..nu yok ama elinde iPhone 4...

Nokia N9 aldım kimsede yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

Sırf bu yüzden sattım iPhone 4 telefonumu... Belediye dağıtmış gibi herkeste var artık... Görüyorum adamın ..ünde ..nu yok ama elinde iPhone 4...

nerden görüyosun adamın dötünde donu olmadığını:)

• quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

quote:

araya kaçıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

quote:

10 iyi yine Ben 5 yaşında ki çocuğun elinde gördüm hatta çocuk dikkat çekmek için telefonu düşürüp duruyordu annesi de hiç birşey demiyordu ben illk önce oyuncak filan zannettim ama çocuk gelip yanıma oturup açıp angry birds oynamaya başlayınca dumur oldum.Not:iPhone annesinindir diye düşünüler kadın blackberry kullanıyordu.

Vay
    Güzel
    Yurdum
    insanları
    ne
    hale
    gelmiş

• quote:

iphone'u sıradan telefon sananların akıl sağlığından şüphelerim var

Türkiyede pahalı olabilir ama kullanmak isteyip ve almaya da imkanı olanlara laf söylemeye kimsenin hakkı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

quote:

iphone'u sıradan telefon sananların akıl sağlığından şüphelerim var

Türkiyede pahalı olabilir ama kullanmak isteyip ve almaya da imkanı olanlara laf söylemeye kimsenin hakkı yok...

sıradan olmadığını kanıtlamak için alanlardan da şüphelenmeye başladım.statü sağlamak için paranızı değil zekanızı kültürünüzü insanlığınızı kullanın.yoksa para bitince saygıda statüde biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 20 Ocak 2012; 1:06:14 >

• quote:

Akıl sağlığını nasıl sorguluyorsun da merak ediyorum. Sence akıllı olmak için cep telefonuna kaç lira vermek gerekiyor? Yani 500 TL varan akıllı, 1000 TL veren az akıllı, 2000 TL veren akılsız mı oluyor? Yoksa kendi zeka düzeyinimi baz alıyorsun??? İnsanların alışveriş tercihlerini sorgulayıp, zeka düzeyini aşağılamaya çalışmak bu forumda kimsenin haddi değildir...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.