Şimdi Ara

iphone 4s 1990tl carrefour (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cradleofden

Millet I phone başlığını görünce sırf çamur atmak için konuya giriyor.Bir arkadaşın yukarıda
    dediği gibi almak isteyenlerden çok olumsuz yorum yapmak için giren insan var.
    Tamam fiyatı Türkiye'de oldukça yüksek olabilir ama yaklaşık 1,5 senedir 4 kullanıyorum
    ve navigasyonundan ücretsiz mesajlasmasına kadar bütün özelliklerinden sonuna kadar faydalanıyorum.
    Bunu yapan diğer telefonlar da yok mu var ama benim tercihim bu!Bunu asgari ücretle falan karşılaştırma
    saçmalığına dayanamıyorum.Bırakın bu edebiyatları...Gidin kullandığınız dünyanın en pahalı
    benzinine,internetine isyan edin!

Iphone 4' e sadece 7 ay tahammül edebildim. Çekme sorunu bir yana arka kapağı zamanla düşecekmiş gibi yerinden oynuyordu. Ben de telefon dağılmadan elinden çıkarayım dedim ve 200TL zararına sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

telefona 2000 tl veren lerin akıl sağlığından şüphelerim var.

niye

fakirmisin sen gardaş ?
  • Selam Arkadaşlar bende HB den arkadaşıma 4s aldım 2223 tl ye . EVO garantili 1 hafta sonra yasaluyarı geldi telefon kapatılacak aldığınız yere başvurun diye . bende HB ile görüştüm hemen geri gönderin dedi sonra EVO yu aradım elemanlar geri gönderin veya akşama kadar kayıt olmuş olur dediler yoğunluktan dolayı TK kayda girmemiş dediler. Akşam HB den gönderi onayı gelmeden cihaz kayıt altına alınmıştı . Sonra Cihazda face time olmadığını fark etmiştim araştırdım Birleşik Arap Emirliklerinden ithal edilmiş telefon Bunuda bildirdim. Geri gönderim malımızın arkasındayız dediler. Ben teli işyerinden arkadaşıma aldım. 1 hafta kullandı. Teli geri gönderelim dedim onay duruyor hala 2 gün önce verildi . 1 haftada arkadaş öyle alıştım ki dedi face time olmasın 10 şubatta yeni versiyon ile yüklenceğinin garantisini verdi. evo yoksa geri gönderirim dedim.(tahminim yüklenmez AE kodlu teller Arabistanda günah felan diye face time yasaklı imiş.) arkadaş göndermem diyor face time olmasada olur dedi :) ben tabi birşey diyemiyorum kendi cihazımda böyle sorun olsaydı gönderirdim dedim. kabul etmedi zaten tango ile görüntülü görüşüyoruz dedi. Bana 6 ay önce iphone 4 e o kadar para verilirmi manyakmısın diyen arkadaşım 1 haftada müptelası oldu. bu neymiş böyle diyor :D 3 banka elimin altına geldi neydi internette o sıkıntılar. web elimin altında oyunlardan çocuktan teli kurtaramıyorum diyor (bende ipod önerdim şimdi bakıyoruz :D) durum böyle arkadaşlar EVO ile ilgili kısaca belirtmiş olayım durumu saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

Selam Arkadaşlar bende HB den arkadaşıma 4s aldım 2223 tl ye . EVO garantili 1 hafta sonra yasaluyarı geldi telefon kapatılacak aldığınız yere başvurun diye . bende HB ile görüştüm hemen geri gönderin dedi sonra EVO yu aradım elemanlar geri gönderin veya akşama kadar kayıt olmuş olur dediler yoğunluktan dolayı TK kayda girmemiş dediler. Akşam HB den gönderi onayı gelmeden cihaz kayıt altına alınmıştı . Sonra Cihazda face time olmadığını fark etmiştim araştırdım Birleşik Arap Emirliklerinden ithal edilmiş telefon Bunuda bildirdim. Geri gönderim malımızın arkasındayız dediler. Ben teli işyerinden arkadaşıma aldım. 1 hafta kullandı. Teli geri gönderelim dedim onay duruyor hala 2 gün önce verildi . 1 haftada arkadaş öyle alıştım ki dedi face time olmasın 10 şubatta yeni versiyon ile yüklenceğinin garantisini verdi. evo yoksa geri gönderirim dedim.(tahminim yüklenmez AE kodlu teller Arabistanda günah felan diye face time yasaklı imiş.) arkadaş göndermem diyor face time olmasada olur dedi :) ben tabi birşey diyemiyorum kendi cihazımda böyle sorun olsaydı gönderirdim dedim. kabul etmedi zaten tango ile görüntülü görüşüyoruz dedi. Bana 6 ay önce iphone 4 e o kadar para verilirmi manyakmısın diyen arkadaşım 1 haftada müptelası oldu. bu neymiş böyle diyor :D 3 banka elimin altına geldi neydi internette o sıkıntılar. web elimin altında oyunlardan çocuktan teli kurtaramıyorum diyor (bende ipod önerdim şimdi bakıyoruz :D) durum böyle arkadaşlar EVO ile ilgili kısaca belirtmiş olayım durumu saygılar.

Facetime görüntülü konuşma programı mı? Google Talk'a mı karşılık geliyor?

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 21 Ocak 2012; 23:49:30 >

• Bulunduğunuz mahaldeki Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunun. Aksi takdirde olacaklardan sorumlu olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bulunduğunuz mahaldeki Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunun. Aksi takdirde olacaklardan sorumlu olursunuz.

nasıl yani bana mı söylüyorsunuz bunları . anlamadım

face time iphone 4 ve diğer iphone cihazlar ile ücretsiz net üzerinden görüntülü konuşma programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

telefonun TR fiyatı fazla yoksa abd de 650$

iphone telefon değildir. her kesimin kullanacağı çok güzel App leri vardır.
    yoksa sadece yes-no kullananlar için değil tabiki.

maalesef statü için cebindeki son parayı verende var .çocuğuna alanda var.
    elinde iphone olup ta ne işi yaradığını bilmeyen iş adamlarıda var.
    hakkıyla kullanan %10 dur.
    gene unutmamamk lazım basit bi nokia n-95 di galiba 1,500 Tl verenler vardı.

TR garantili ise ve taksitle fena fiyat değil.ama zaten çok konuşan kişi tel operatorlerinden konuşma paketleriyle alır.

şu şekilde çok para 1,5-2 yıl sonra yeni uygulamaları çalıştırmamaya başlıyo ve seni yeni telefon almaya zorluyorlar.
    android app 'leri inşallah aynı başarıyı yakalarda fiyatlar iner.
    Tr de keşke 650$ olsa ..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.