Şimdi Ara

Iphone 4 sahibiyim, HTC Desire HD ile değiştirmek Saçma mı olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
10.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Iphone 4 sahibiyim, HTC Desire HD ile değiştirmek Saçma mı olur ?

Selam arkadaşlar.. dediğim gibi İphone 4 sahibiyim ve yakın bir arkadaşım da HTC Desire HD almış ve çok etkilendim.. 4.3" ekranı başta olmak üzere birçok özelliğini oldukça beğendim.. Sizce Iphone 4 ü bu cihazdan üstün kılan ne özellikler vardır.. Kısacası beni ikna edin aklıma sokmiyim şöyle şeyler daha yeni aldık ip4ü

teşekkürler

• Bende iPhone 4 var ve yine olsa yine iphone 4 alırdım... Hiç fanboy vs değilim güzel olanı kullanırım... Jb bile yapmadım gayet kullanışlı telefon... 200 uygulama indirdiysem 10 tanesi paralıdır o da hiç önemli değil, navigasyon diyecekseniz de Jb yapacağıma gider 250 tlye harbi navigasyon gihazı alırım hiç dert değil... Turkcell 3G ile de yeri gelince kullanıyorum navigasyonumu... Zaten İnternet paketi olmadan iPhone 4 kullanmanın peki bir anlamı yok bana göre, şimdi 10 kişi her kelimeme birşey bulup kızacak ama durum bu... 2000 Tl telefona para verebilen ayda 20 tl de internetine verir...
  • Bir şirketin IT sorumlusuyum ve web servislerimizi geliştirme amaçlı ip4 , desire HD , dell shark var 3unude kullanıyorum hepsi çantamda ve ip4 kadar kullanımı kolay değil hiçbirisinin su an için platform olarak yanına yaklasamiyorlar bır cok anlamda ip4 u daha başarılı buluyorum androidlerin ise büyüyen bır platformu var ama birçok farklı cihazda android olmasının + larının olması yanında geliştiriciler tarafından eksileri var bence ve büyümesi zaman alacak diyebildim
  • android de bu kadar uygulama bulamazsiniz
    Bence de ip4 ten vazgecmeyin
  • androiti ovenler markette hersey bedava derler. whats app messengera baktim gecen iphone unkinden daha pahali. forever iphone
  • telefonunuz 3gs olsaydı kesin değişin derdim de ip4de iyi bir cihaz bende ip4de kalın

Orijinalden alıntı: ilkker
    androiti ovenler markette hersey bedava derler. whats app messengera baktim gecen iphone unkinden daha pahali. forever iphone

Hocam bu kadar uygulama parasiyla yine bulunmaz android te
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırakın 3gs i 3g bıle olsa yınede htc almazdım bence cok ama cok büyük hata olur..iphone dünyası uygulamalarıyla, oyunlarıyla ayrı bir dünyadır..

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

bırakın 3gs i 3g bıle olsa yınede htc almazdım bence cok ama cok büyük hata olur..iphone dünyası uygulamalarıyla, oyunlarıyla ayrı bir dünyadır..

fazla abartmısnıız yok 2G
  • android biraz daha gelitirsin kendini ondan sonra harekete geçmek gerek. 1 haftadır deneme amaçlı iphone4 ün yanında galaxy s kullanıyorum, ios tan sonra çok yorucu bir işletim sistemi gibi geldi bana..
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • berbat htc arayüzü yerine 2g yi bıle tercıh ederım oyun oynamam muzık dınlerım yeter derim gecerım kenara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 12 Şubat 2011; 16:56:08 >
  • iphone 4 'ü değişmekmi olurmu öyle şey iphone'nu geçecek bir tel daha yok...
  • yani ihtiyaçlarınıza göre, benim arkadaşa desire hd aldırdım onu kullandım geçen, ele aldığımda biraz kalitesiz geldi (telefona kalitesiz demiyorum, ama bana öyle geldi), ve büyük geldi elime, menü geçişleri falan biraz karışık, uğraşsan bulursun tabi.Biraz inceledikten sonra ben de düşündüm desire HD mi alsam diye çok beğendim çünkü telefonu, ama şu anda alınmaz bence çift çekirdekliler çıkıyor, daha yeni almışsın iphone 4 ü bende ekimde falan aldım, eğer çok bağlı kalamıyorsan telefona benim gibi, yazı bekle iphone 5 i gör başka HTC leri gör sonra karar ver.

İkisini inceledikten sonraki fikrim, iphone 4 kesinlikle çok daha pratik rahat kullanımı, daha çok program ve app var, çok daha şık ve kibar, ama yine de güzel göründü desire hd gözüme.Ama iphone un yerini alacağını pek sanmıyorum.Ha birde kulaklıktan sesi pek iyi vermiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 12 Şubat 2011; 19:29:04 >

• Değiştirin derim. Muhteşem bir cihaz. Nexus S de düşünebilirsiniz tabii. Özellikle Gmail, Google Calendar, vs... gibi Google uygulamalarını da yoğunlukla kullanan biriyseniz Android değişilmez nimet.

Mustafa Kemal Atatürk
  • Bana soracak olursanız ben de değiştirmeyin derim. Stabilitesi, kullanım kolaylığı, uygulama çeşitliliği ve tasarım ile iPhone 4 bir adım önde.

Orijinalden alıntı: furky86

Bende iPhone 4 var ve yine olsa yine iphone 4 alırdım... Hiç fanboy vs değilim güzel olanı kullanırım... Jb bile yapmadım gayet kullanışlı telefon... 200 uygulama indirdiysem 10 tanesi paralıdır o da hiç önemli değil, navigasyon diyecekseniz de Jb yapacağıma gider 250 tlye harbi navigasyon gihazı alırım hiç dert değil... Turkcell 3G ile de yeri gelince kullanıyorum navigasyonumu... Zaten İnternet paketi olmadan iPhone 4 kullanmanın peki bir anlamı yok bana göre, şimdi 10 kişi her kelimeme birşey bulup kızacak ama durum bu... 2000 Tl telefona para verebilen ayda 20 tl de internetine verir...

aaynen katiliyorum...
    ornek Mercedes s500 e binen biri o aracin vergisinide odeyebilecek durumdadir

• İphone 3g kullandim 2 sene daha sonra htc desire kullandim androiddeki tek sikinti sarj sorunu ve turkce uygulama azligi idi. Bu yuzden gecen hafta sattim ve gittim vodafonedan 3gs aldim bi noktadan sonra android yetmiyoe heleki sarj sorunu deli ediyordu mesela desire gece koyuyordum masaya sarji %100 de iken sabah kalktigim zaman telefonun sarji bitmis oluyordu iphonedan ise mesela dun gece tunein radyoyu acik birakip uyudum sabaha kadar radyo calisti sabah kaltigimda sarj %30 daydi. Turkce uygulama ise diger bir sikintiydi market resmi olarak acik olmadigi icin turkce uygulama gelistirenler cok az... Kisacasi kesinlikle oyle bir takasa girmeyin cok pisman olursunuz.

Buarada whatsapp android markette ucretsizdir daha pahali diyen arkadas guzel sallamis...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.