Şimdi Ara

Iphone 4 sahibiyim, HTC Desire HD ile değiştirmek Saçma mı olur ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
10.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Al, ama en fazla 3-5 ay sonra sende benim gibi kurkcu dukkanina geri donersin. :)
    1 kere ayfona alistinmi insan sonradan aldigi telefonlarda eksiklik hissediyor.

aynen katılıyorum 3 gs mi sattıgıma bin pişman oldum ilk fırsatta ip 4 alacagım inş.

Hekimoglu İsmail
  • Ben de bir yıldır kullandığım 3gs'imi sattım i4 almak için geçen hafta. i4'ün fiyatlarının çok uçuk olduğunu farkedince de ortada kaldım. Şimdi yana döne 3gs arıyorum. iphone sınırlı da olsa kendi sınırlılığı içinde bağımlılık yapıyor.

Lakin Apple'in ve ürünlerini kullananların (kendim de dahil) kibirli duruşu beni çok rahatsız ediyor. Tamam Apple logolu ürün kullanmanın ayrı havası var anladık.

* Yazılım ve program açısından Iphone'un yapıp ta Android'li bir telin yapamayacağı bir şey olmadığını düşünüyorum (ufak tefek hatalar zamanla aşılacaktır, uygulamaların çokluğu yerine mevcutların kaliteleri karşılaştırılmalı, kendi açımdan söyleyim en çok kullandığım gittigidiyor, ebay ve sahibinden uygulamalarının android versiyonunu yapmanın çok zor olmayacağını düşünüyorum, bu arada gazete okumak için app kurmak çok saçma, sırf iphone trendine uymuş olmak için yapılıyor gibi geliyor bana. Andoid'de de öyle bir trend oluşmasın!)

* Ön panelde hiç tuşu olmayan (iphone'da bir tane, diğerlerinde ....),
    * Rehberinde isimleri bulmanın daha kolay olduğu (en son sayısal klavye arayüzüyle rehberdeki isimlere ulaştıran bir app kurmak zorunda kalmıştım. Neydi adı? Neydi neydi? )
    * Şarjı daha uzun giden
    * Kenar tuşları iphone gibi mantıklı yerleştirilmiş (söylenene göre android'lerde üzerinde fazla düşünülmemiş)
    * Itunes illetinden beni kurtaracak daha fonksiyonel bir pc-telefon bağlantı arayüzü sağlayan (windowsta kasılıyor illa Mac mi kullanacağız)
    * Ekranın etrafında çerçeve olmayan ve ebatları iphone ekranının ebatlarında (Iphone ekranı bence çok ideal ama çerçeve işi bozuyor, bu handikapı iphone'dan önce başkaları aşacak gibi xperia x10 mini bunun habercisi)
    * Wifi kullanan cihazlarla Bluetooth gibi veri alışverişi yapabilen (jailbreak vs yapmadan),
    * Her şeyden öncesi iphone gibi stabil çalışabilen (aylarca kapatmadan çalışan) ANDROID'li telefon çıkması için tetikteyim.

Apple'in savaştığı cephe sayısının diğer firmalara oranla az olması elini güçlendiriyor. Ama akıllı telefon cephesinde android'in gösterdiği gelişme ivmesi, iphone'un geride kalacağını düşündürüyor bende (tersi de olabilir tabi müneccim değiliz ya). Böyle bir durumda tabiki marka takıntısı ve/veya alışkanlık iphone'a hayat hakkı tanıyacaktır, yok olacak demedik.

SONUÇ:
    Iphone'u savunan arkadaşlar haklılar savundukları noktalarda ama android'in ios için çok ciddi bir rakip olduğu, geçilebileceği ve beni iphone'dan vazgeçirebileceği ihtimalini ortadan kaldırmaya yetmiyor.

SONUÇ 2:
    Beni android'e geçirmeye yetecek kritik eşik aşılmak üzere ama daha değil.

NOT: 800 liraya garantili çok temiz 3gs satacak varsa PM atsın.

• Arkadaşlar ben yillardir wm kullandim ve halada kullaniyorum htc imde hem wm hem android var ve yillarca iphone kullanmadim wm herseyine her olumsuzluguna ragmen bir bilgisayar yazilimi mantigindaydi telefondan diyade takilmalar pili cikarmalar tum internette program aramalar yuklemeler yok olmadi kaldirmalar bu isleri sevenler icin eglenceli normal kullanici icin ise eziyetti android ise ios ile wm arasinda bir yerde suan icin.iphone 4 umu gecen sonbahar aldim ve gercekten bilgisayar baglanti ve dosya degisimini saymazsaniz kullanimi cok ama cok basit olan bir telefon insani hic yormuyor 1 kac saniyede hertur progtami sorunsuz telefonunuza yukleyebiliyorsunuz ve muzik calari cok iyi ama sacmaliklari yokmu var ekrani ufak ,goruntulu gorusme 3g uzerinden olmuyor wlan sart ve karsi tarafta iphone 4 sshibi ve wlan uzerinden olmali lakin applei tsniyanlar bilirki adamlar kulagi duz gostermek yerine her zaman tersten gosteriyorlar.
    bence isletim sisteminde esas olan o sistemi kullanan kisinin beklentileri ve amaclari.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.