Şimdi Ara

İphone 4 vs Galaxy's vs Wave hangisinin ekranı daha kaliteli??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3 telefonunun ekranlarından hangisi daha iyi görüntü kalitesine sahip kullanan ve bilen arkadaşlardan rica ediyorum.Tabiki iphone 4 daha iyi 960*640 pixel demeyin hemen şu video yu izlerseniz bilmeyen arkadaşlar.Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.

Sadece ekran karşılarştırılmasını rica ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=PryBSArheRc&feature=related

bu konuyu apple bölümünede açtım bakalım burda cevaplar ne olacak

• Galaxy S ve Wave de Süper Amoled var ama Iphone de de Retina var ve çözünürlük yüksek. Anlayacağın ikisi de değişik alanlarda birbirinden üstün.
  • GSM arena'nın karşılaştırmasında iPhone 4: 9/10 , Galaxy S: 10/10 verilmiş. Sebepleri de şurada anlatılıyor

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500p3.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 7 Eylül 2010; 20:24:37 >

Orijinalden alıntı: orhan azeri

tel dunyasinda suanda 1 ci galaxy s ve wave 2 sirada iphone 4 un ekranidir

GTA 5 (PC): RapscallionBO

"Cahillerin kalbi dudaklarında, âlimlerin ağzı kalplerindedir."

http://www.speedtest.net/result/2789715611.png
  • Apple bölümündede söyledğim gibi söylüyorum Galaxy S
    Daha Fazla Göster
  • superamoled. ama ekranla bıtmıyor

galaxy nin performans farkını göreceksiniz ve oyundayken renklerin canlılığını göreceksiniz.

yalnız bu sony experia x10 ve htc desire ile karşılaştırması.Fiyat aralığı bu ikisine yakın olduğu için bu video yu koydum.yoksa ip4 un ekranı iyi olsa ne olur.arada fiyat farkı çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooijdonk1120 -- 8 Eylül 2010; 12:40:35 >
    Öncelikle böyle bir karşılaştırmada "İyi" den kastın ne olduğu açıkça belirtilmesi gerekir.
    Çünkü bu karşılaştırmanın galibi yapılacak "İyi" tanımına göre değişir. Dolayısıyla bu karşılaşmanın galibi kişiden kişiye değişir.

Eğer;

İYİ: Doğal renkleri en iyi verebilen ekrandır.
    ise kazanan tartışmasız IPS panelli Retine ekrana sahip olan iPhone 4 tür.

Yok eğer;

İYİ: Daha canlı ve karşıtlığı çok yüksek renkler verebilen ekrandır.
    ise kazanan SAMOLED ekranlı GALAXY S veya Wave dir..

Bu kadar basit...

• Samsungun ekran üretme kapasitesi yeterli olup Apple'a ekran satışı yapabilseydi eğer IPhone 4 zaten super amoled ekran olacaktı, o zamanda bu tartışmaları yapacak mıydınız? Hasbinallah..

Orijinalden alıntı: damn2u
    Samsungun ekran üretme kapasitesi yeterli olup Apple'a ekran satışı yapabilseydi eğer IPhone 4 zaten super amoled ekran olacaktı, o zamanda bu tartışmaları yapacak mıydınız? Hasbinallah..

Bunun uzerine soz soylemeye gerek yok. Seneye Iphone 5 veya sonraki sene Iphone 6 samoled olur bu seferde en iyi ekran o olmus olur. Retina falan unutulur. Samsung Apple in en onemli donanim saglayicisidir. Iphone4 deki islemci bile Samsung uretimidir.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

iphone 4, galaxy s ve desktop bilgisayara canon 3d mark 2 ile çekilmiş mükemmel kalitede bir resmi atıp üçünü karşılaştırmalı olarak test ettim.

iphone 4 ve bilgisayar ekranındaki renkler neredeyse birebir aynı idi (samsung 22 inchi full hd bir monitör). galaxy s hem detay ve keskinlik hem de renk doğruluğu olarak ikisinin çok gerisnde kaldı. benzer şekilde oyunlarda da karşılaştırdığımda kesinlikle iphone 4 bariz şekilde üstün göründü bana. doğrusu galaxy s daha iyi olur diye tahmin ediyordum.

iphone 4'ün gerçekten çok kaliteli bir ekranı var. kullanmayacaksa bile sırf görmek için ekranı açası geliyor insanın galaxy s'in ekranına kötü demiyorum kesinlikle. ama iphone ile kıyasladığımda iphone 4 daha iyi bence..

her ikiside LCD ekran kullandığından aynı gibi gelmiş olabilir mi?

özellikle resimdeki insanların ten rengine dikkat edildiğinde durum daha net anlaşılabiliyor.

bu ikisini karşılaştıracak arkadaşların ikisini bir arada görmeden karşılaştırma yapmamalırını tavsiye ederim. tek tek ele alındığında ikisi de gerçekten harika ama bütün olay ikisini yanyana koyup birebir karşılaştırma yapınca anlaşılıyor.

bu arada iphone 4 gelmeden önce galaxy s ile htc hd2'yi karşılaştırmıştım ve hd2'nin ekranın galaxy s'in yanında berbat görünmüştü gözüme.

renk uzayını yansıtabilme de LCDler daha başarılı bunu inkar edemeyiz ama keskinlik ve canlılık işin içine girince led ve türevlerinin su götürmez bir üstünlüğü var. lütfen...

bu konuda daha fazla yorum yapmak anlamsız. dediğim gibi, hangi teknolojiye sahip olurlarsa olsunlar neticede gerçek hayatta her ikisini bir arada görüp karşılaştırmak gerekiyor ki fark anlaşılabilsin. ben her ikisini de yanyana inceleyerek kişisel yorumumu yaptım.

tabi bir başka göz de bakıp galaxy s daha iyi diyebilir. bu tamamen göreceli bir durum.

katılıyorum...

zaten bu forumda çoğu zaman tavsiye isteyen kişiye öncelikle gidip görüp kurcalaması tavsiye edilir daha sonra yorumlar ışığında hareket etmesi. konu sahibi sizde öyle karar verin.

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...

• kimse kusura bakmasın ama galaxy s apple ın ip4 ünü dövüyor kızmak yok

Orijinalden alıntı: alito

kimse kusura bakmasın ama galaxy s apple ın ip4 ünü dövüyor kızmak yok
  • valla cevap yazmaya korkuyorum çünku iphone kullananlar teknolojinin beş yıl gerosinden gelmelerine ramen iphone hakkindaki en kücuk bir eleştiride agresifleşoyolar. bende şunu söyliyim az para iyi mal wave
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.