Şimdi Ara

Iphone 4 sahibiyim, HTC Desire HD ile değiştirmek Saçma mı olur ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
10.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alimelle
    Anteni çekmemektedir, yenisinde aynı dertlidir, jailbreaksiz herhangi bir telefon gibidir, yazılım çokluğu avantajını kaybetmiştir, amoled ekran daha canlı görüntü verir, yani retina süper demeyin amoled de süper hatta daha iyi, ikiside samsung, flash yazılmsa koyunda görelim o zaman, ip4 kötü değil ama yetersiz, kabul edin, android son versiyonla tıklama falan yapmıyor, üstelik yeni çıkan modellerin yanında ip4 bait kalır, lo optimus 3d hm 3d foto çekiyor hem gösteriyor, hem daha hızlı, yani iphone a kilitlenip kalmayın, kızdığım şey birtek ip4 varmış gibi sürekli konuşmanız, ardeşim tamam güzel ama aman aman değil abartmayın şu aleti, bu yüzden apple havaya giriyor, yarın ip 5 gelir zaten demode olan özellikleri koyarlar atlarsınız hemen, biraz araştırın ip5 in muhteşem özelliklerine bakın, adamlar çağrı engelleme koymuş devrim diyor, hdmi koyucaklarmış başka devrim, bunlar zaten var, nfc çip olucakmış e buda var, hangi yenilik.
    Apple tek iyi olduğu yan akıcı çalışan yazılımı, onuda kaybetti artık yeni markalar da aynı hatta daha hızlı, daha dün dokunmatiği süper kimse yetişemez derdiniz şimdi geçildi, yani teknolojiyle baş edemez, devrim yaptı ve orda kaldı apple, işi çoooook zor artık, şu kazık ip olayına kitlenip kalmayın, bende ip4 kullanıyorum ve sinir olmadığım an yok, sıkılıdım resmen, her şey bir yana aman düşüp kırılmasın diye korkmaktan kullanamaz oldum, kırıldı albaşına dert hadi amerikaya, Allahtan diğer markalar uçtu gittide bu gıcık apple dan kurtulyorum, çok daha iyi alternatifler var artık.

Sayın alimelle isminiz bende ilk cağrıstırdı şekle benzemıs yorumunuz. 1 yıldır ıphone 3gs kullanıcısıyım ip4 un 3. Nesil ıphone un ustune çok sey kattığını bılıyoruz ve ben 3gsden memnunum yakında ip4 almayı dusunuyorum ama htc d hd de dusunuyorum vodo ile. forumda cok vakıt gecırmem ama android kullananlar sureklı ip4 u androidle kıyaslıyo (android bi telefon değildir demeyin bahsettiğim sey androidli telefonlardır) ve bı telefonu yukseltmek icın dıyerını camura sokuyolar ve bazen bunu yapamıyıncada bıseyler uyduruyor yada saçma kıyaslamalara gırıyosunuz. Jb yapmadan bıse olmaz dıyosunuzda jb yapmanında bı olum riskiyok telefondan 6 7 ayda sıkıldıktan sonra jb yaptım. Sakın benim fan olarak yorumyaptığımı dusunmeyin. İosta androide gore eksık yokmu derseniz var oldugunu soylerım. Flash destegı ilk elestrılerınızden ama bu telefonda pek ihtyaç duymuyorum bu yazılımsal tercıh zaten ıllada flash dıyenler tarayıcılarla ihtıyacını karsılıyor ama bu konuda android bıraz önde.

• iphone 4ün ekranı yeter üstünlük sağlamaya. samsungda en az iphone4 kadar iyi demek fakir tesellisinden başka birşey değildir.

Orijinalden alıntı: ilkerring

iphone 4ün ekranı yeter üstünlük sağlamaya. samsungda en az iphone4 kadar iyi demek fakir tesellisinden başka birşey değildir.

Al işte bi komik arkadaş daha

Kardeş super amoled diye bi teknolojiyi duymadin herhalde..biraz google dan arastir bakalim fakir tesellisi mi neymis

iphone 4 640x960
    s amoled 480x800

fiyat performans desen samsung ama şimdi iphone un ekranını samsungla kıyaslama

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

iphone 4ün ekranı yeter üstünlük sağlamaya. samsungda en az iphone4 kadar iyi demek fakir tesellisinden başka birşey değildir.

Kardeş super amoled diye bi teknolojiyi duymadin herhalde..biraz google dan arastir bakalim fakir tesellisi mi neymis

@engurlu kovulmakmı istiyorsun o zaman... DEFOL...O kadar android,android diyorsun bu forumda ne işin var bozboğazlık edip duruyorsun yok 3GS almışımda eşim hava olsun diye ona verdim kullanıyormuş hayatın yalan dolan sözlerin gibi git küçük dünyanda küçük pencerenden senin gibi küçük olan android ile bocalanmaya devam et senin bu forumda işin yok, yol al bak yukarda apple,iphone,ipad yazıyor sen android dünyana git naş....

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

quote:

@engurlu kovulmakmı istiyorsun o zaman... DEFOL...O kadar android,android diyorsun bu forumda ne işin var bozboğazlık edip duruyorsun yok 3GS almışımda eşim hava olsun diye ona verdim kullanıyormuş hayatın yalan dolan sözlerin gibi git küçük dünyanda küçük pencerenden senin gibi küçük olan android ile bocalanmaya devam et senin bu forumda işin yok, yol al bak yukarda apple,iphone,ipad yazıyor sen android dünyana git naş....

Katiliyorum. Ilaveten hala verdigi linkteki seyi kendisi okumadan yalan soyluyor, iOS app store daki application larin yarisindan fazlasi web servisleridir diye yalan soyluyor, bi de retina display in ne oldugunu bilmeden sacmaliyor.

NOT: Mesela retina display in amoled den iyi olmasi degil, bu daha ziyade tercih meselesi. IPhone 4 un ekrani daha keskin, daha yuksek cozunurluklu, gorus acisi daha genis ve direk gunes isigi altinda daha iyiyken; super amoled daha parlak ve siyah renkleri daha derin.

Ama 'Super amoled i duymadin heralde google dan arastir' demek sacmaligin daniskasi; cehaletin gostergesi.

• Kısa ve öz...

Sarj sorunu olmasa dünyada kimse Androidden başka cihaz kullanmaz... Sarj sorunu hal olana kadar kral IOS...
    Obscure Disorder | This World Eating Me Inside Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change... Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?.... | Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ
  • Arkadaşlar karşılaştırmadan açılmışken ;

iphone 4 , blackberry bold 9700 , samsung wave 2

Sizce hangisi ?
    Ben bir bold sahibi olarak tercihim kötü mü ? Kötü ise ne yapmalıyım hangi makineye yönelmeliyim ...

Orijinalden alıntı: Method Man

Arkadaşlar karşılaştırmadan açılmışken ;

Sizce hangisi ?
    Ben bir bold sahibi olarak tercihim kötü mü ? Kötü ise ne yapmalıyım hangi makineye yönelmeliyim ...

Beklentilerin ve gereksiminlerine göre karar ver kardeşim... bold da iyi ama diğer iki makinenin yanında baya arkalarda özellikle IP4ün

imkanın varsa IP4e yönel derim... ben yönelemedim sen kullan :)
    Obscure Disorder | This World Eating Me Inside Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change... Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?.... | Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ
  • İphone 3gs 32 gb'dan yaziyorum, bu cihaz birakilir mi yahu! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

Anteni çekmemektedir, yenisinde aynı dertlidir, jailbreaksiz herhangi bir telefon gibidir, yazılım çokluğu avantajını kaybetmiştir, amoled ekran daha canlı görüntü verir, yani retina süper demeyin amoled de süper hatta daha iyi, ikiside samsung, flash yazılmsa koyunda görelim o zaman, ip4 kötü değil ama yetersiz, kabul edin, android son versiyonla tıklama falan yapmıyor, üstelik yeni çıkan modellerin yanında ip4 bait kalır, lo optimus 3d hm 3d foto çekiyor hem gösteriyor, hem daha hızlı, yani iphone a kilitlenip kalmayın, kızdığım şey birtek ip4 varmış gibi sürekli konuşmanız, ardeşim tamam güzel ama aman aman değil abartmayın şu aleti, bu yüzden apple havaya giriyor, yarın ip 5 gelir zaten demode olan özellikleri koyarlar atlarsınız hemen, biraz araştırın ip5 in muhteşem özelliklerine bakın, adamlar çağrı engelleme koymuş devrim diyor, hdmi koyucaklarmış başka devrim, bunlar zaten var, nfc çip olucakmış e buda var, hangi yenilik.
    Apple tek iyi olduğu yan akıcı çalışan yazılımı, onuda kaybetti artık yeni markalar da aynı hatta daha hızlı, daha dün dokunmatiği süper kimse yetişemez derdiniz şimdi geçildi, yani teknolojiyle baş edemez, devrim yaptı ve orda kaldı apple, işi çoooook zor artık, şu kazık ip olayına kitlenip kalmayın, bende ip4 kullanıyorum ve sinir olmadığım an yok, sıkılıdım resmen, her şey bir yana aman düşüp kırılmasın diye korkmaktan kullanamaz oldum, kırıldı albaşına dert hadi amerikaya, Allahtan diğer markalar uçtu gittide bu gıcık apple dan kurtulyorum, çok daha iyi alternatifler var artık.

ip4 cidden sıkıcı bir tel.

• quote:

quote:

quote:

sanamı sorucam nereye yazıp yazmayacagımı terbiyesizliğin anlamı yok..sen benin ne kullanıp ne kullanmadıgımı nerden biliosun?? gercekleri kaldıramıyoruz hazmedemiyoruz deyin olsun bitsin..40 yaşından sonra kimseye yalan atacak halim de yok görmek isteyen pm atsın adresimi vereyim gelsin beşiktaşa neymiş yalan dolan gorelim bakalım..ben ne istersem yarı fiyatına almanyadan alıyorum zaten..3 kurusluk ip4 için mi yalan atıcam..

ayrıca android forumların da sizler gibi iphone fanları kaynıyo..burda herkes ozgurdur..savunacak bişeyin varsa adam gibi konuş yoksa sus !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

quote:

quote:

Katiliyorum. Ilaveten hala verdigi linkteki seyi kendisi okumadan yalan soyluyor, iOS app store daki application larin yarisindan fazlasi web servisleridir diye yalan soyluyor, bi de retina display in ne oldugunu bilmeden sacmaliyor.

NOT: Mesela retina display in amoled den iyi olmasi degil, bu daha ziyade tercih meselesi. IPhone 4 un ekrani daha keskin, daha yuksek cozunurluklu, gorus acisi daha genis ve direk gunes isigi altinda daha iyiyken; super amoled daha parlak ve siyah renkleri daha derin.

Ama 'Super amoled i duymadin heralde google dan arastir' demek sacmaligin daniskasi; cehaletin gostergesi.

retina displayi bi sen biliyosun herhalde üretiminde filan mı bulundun ?? merak etme gorus acılarını gunes altındaki performanslarını cok iyi biliyorum bizzat test ettiğim için..super amoledin cozunurluk harici her yonden retinadan daha ustun oldugunu kanıtlayan bi çok kaynak var..super amoled teknolojisiyle retinayı nasıl bir tutabilirsin..retinayı tek kurtaran cozunurluktur..led tv ile lcd tv yi bir tutabilirmisin?? atıyorum aynı fiyata led tv varken kimse lcd yi tercih etmez..nasıl bi tercih meselesi anlamadım...ip4 de super amoled olsaydı tercih etmeyecekmiydin yani ??

asıl cehalet gostergesi arastırmadan bilmeden konusmaktır !!

• quote:

merak etme araştırdım. çözünürlük olarak yazıyım da senin araştırmana gerek kalmasın

iphone 4 640x960
    s amoled 480x800

fiyat performans desen samsung ama şimdi iphone un ekranını samsungla kıyaslama

ben bilmiodum sagol bilgilendirdiğin için...bumu yani ustun kılan olay
  • Karşılaştırırken telefon ya da işletim sistemi bazında bir karşılaştırma daha mantıklı olur HTC'nin widget'leri var Samsungun S amoled ekranı var LG 3D fotoğrafı var dersen 3 telefon ile bir telefonu karşılaştırıyorsun demektir ki bu saçma.

Desire HD yerine Nexus S veya Galaxy S II daha mantıklı bence..

Belki 100 defa bu soruya yanit verilmistir ama ben yinede karar veremdigim icin sorayim.
    Haftaya is gezisi icin almanyaya gidiyorum,gitmisken de telefon alayim diyorum.
    Benim telefonu kullanma temel amacim ilk önce is icabi(sürekli mail,excel,pdf vs vs) ve cok az da olsa oyun.
    simdi almanyaya gittim an su secenkelrim var

Htc desire HD 410€
    iphone4 580€
    iphone4 simlocklu 380€

iphone4 simlocklu teleofn tr de kirilabiliyormu?bu konuda maalesef bir bilgim yok.eger öyle birsey oluyorsa bence iphone ama diger türlü iphone simlock free ile htc desire hd arasinda 400tl kadar fiyat farki var.
    Sizce hangisini almaliyim?
    Cevaplariniz icin tesekkürler....

Orijinalden alıntı: TheMidnight

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Arkadaşlar karşılaştırmadan açılmışken ;

Sizce hangisi ?

Beklentilerin ve gereksiminlerine göre karar ver kardeşim... bold da iyi ama diğer iki makinenin yanında baya arkalarda özellikle IP4ün

imkanın varsa IP4e yönel derim... ben yönelemedim sen kullan :)

Hocam başka bir sayfa da bu soruyu yönelttiğim zaman ise iphone 4 sıkıcı bir alet bold daha iyi falan da deniyor ne yapacağımı şaşırdım
    Tmm Wave 2 nin özellikleri bile bold dan daha iyi ama zannediyorum ki multimedya ve fotoğraf kalitesi olarak üst bir nokta da iphone 4 ise interneti olmadan çok sıkıcı bir cihazmış falanmış filanmış ... Kafam allak bullak oldu

• çok büyük bir hata yapmış olursun.ama Almanyada HTC hd7 olabilir varsa mutlaka tam sana göre tam.
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.