Şimdi Ara

iPhone 4 iOS 4.1 GreenPois0n Jailbreak YAYINLANDI [Son Güncelleme : 12.10.2010 11:00] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.979
Cevap
1
Favori
104.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda jailbreak'le ilgili kesin olan tek şey çıkış tarihinin bilinmemesi ve hala üzerinde "yoğun" çalıştıkları :)
  • Bekle bekle sabır tasına döndük..
  • Unlock ihtiyacım yok ama sırf şu uygulamalar için sabırsızlanıyorum.
  • çok güzel konu hocam.buradan takip edebiliriz gelişmeleri.teşekkür ederiz bizi bilgilendirdigin için.güzel haberlerini bekliyoruz
  • Bu konu gercekten çok iyi oldu, benim gibi konuda bekleyen birçok arkadas oldugundan da eminim:)
  • konu iyi oldu evet ama hala acayip tiplemeler geliyo.. yok 3gs le ilgili bişeyler soruyorlar yok bilmem ney.. sinirlerimizi bozmak için mi yapıyorlar anlamadım gitti.. :(
  • konu ile alakasız mesaj atmamaya özen gösterelim. Kirliliği engellemeye çalışıyorum. Bi yandan da mesajlarınızı silmek istemiyorum. Farklı soru ve sorunlarınızı bu başlık dışında da belirtebileceğinizi unutmayın :)

ilginize teşekkürler
    beklemedeyiz..
  • Çıksın artık bekle bekle iyice sinir olduk.Alet yatıyor ya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 27 Eylül 2010; 12:41:27 >
  • suan hersey beklendiği gibi gidiyor panik yapmayalım cıktıktan sonra adım adım ne yapmamız gerekiyor bence bunu bir arkdas anlayabileceğimiz bir dilde yazarsa cok harika olur zira hem unlock hemde jb bekleyenler ben gibi baya bir fazlaca
  • @ h!j@cker
    ilk mesajımda yazan kısımdan altıntı yapıyorum.

quote:

GreenPois0n ile olacak olan olay ise, telefonunuz öncelikle 4.1 versiyonuna yükseltilecek (tabi baseband yükseltilmeden) ve daha sonrasında jailbreak işlemi ile ios 4.1 kırılacak. telefonunuza jailbreak işlemini yaptıktan sonra ise yapacağınız tek şey eski olan baseband'inizi şuan halihazırda bulunan ultrasn0w ile tekrar unlock etmek olacak.
  • iPhone 3G ve iPod Touch 2G için geçerli değil sanırım, bu cihazların baseband versiyonu ne olursa olsun kırılabiliyor.
  • blckhm,

Dostum nickinin altında hardcore programmer yazdığından dolayı söylüyorum sana.

Ben birkaç hafta evvel Türklerinde jailbreak olayına el atmaları ile ilgili bir mesaj atmıştım.. Senin bir yorumun olurmu acaba?
  • Dev-Team SHatter kullanan jailbreak i tamamlamış beta testleri başlamış pod2g ve MuscleNerd in Tweetlerine göre. Sanırım Dev-Team daha erken çıkartacak ki umarım öyle olur. İçimde Chronic Dev in yalan olması için büyük bir istek var....
  • Evet hem güzel hemde akıllı konu boş msj ları akabinde siliyor

Gelişmelerden haberdar olmak için buradayız
  • Bu Tinyumbrella ile güncellesek BB'in de yükselme olasılığı var mı?
  • @ Razorback

pm attım şimdi, pm üzerinden konuşursak daha sağlıklı olacağına inanıyorum. Konu temiz kalsın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Bu Tinyumbrella ile güncellesek BB'in de yükselme olasılığı var mı?

?
  • arkadaşlar bende sizler gibi heyecanla bekliyorum eğer olumlu gelişme olursa yani 4.1 kırılma işlemi olursa bu işlemi nasıl yapacağız kendimizmi yoksa bu işi yapan servislerdemi yaptıracağız
  • Allah allah mesaj silmeye ne kadar meraklıymışsınız ya hu!tamam konu kirlenmesin felanda ortaya birisi çıkıp bi laf atıyor haliyle bizimda aklımızda soru işaretleri oluşuyor sormayalımmı?illa yeni konu mu açalım?
    ben hala bu jb itouch 2g(4.1)için geçerli mi öğrenemedim.
    (belli bu mesajda gidici)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.