Şimdi Ara

iPhone 4 iOS 4.1 GreenPois0n Jailbreak YAYINLANDI [Son Güncelleme : 12.10.2010 11:00] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.979
Cevap
1
Favori
104.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blckhm

Unlock sorusu için tek bir cevap yazıyorum, bundan sonraki mesajlarda sormadan önce lütfen 1 kez okuyunuz

Şuan için yayınlanması beklenen ve konusu geçen (greenpois0n) tek işlem Jailbreak işlemidir. Bu sizin telefonunuzu simkart ile kullanılabilir hale getirmez. Yalnızca dışarıdan 3rd party yazılımlara açar. Doğal olarak unlock dediğimiz işlem jailbreak işleminden sonraki bir aşamadır. Öncelikle telefonunuzu jailbreak ile kırmalısınız daha sonra ise ultrasn0w ile şuan 4.0.2 ve öncesinde yüklü olan baseband i unlock edersiniz.

Eğer ki telefonunuzu itunes ile 4.1 'e yükselttiyseniz, 4.1 deki baseband şuan ultrasn0w ile kırılamadığından ve dev-team cephesinden gelen haber sonucunda uzun bir süre unlock çıkmayacak. Şuan için 4.1 de bulunan baseband i kırmak ile uğraşmayacaklarını açıkladılar.

GreenPois0n ile olacak olan olay ise, telefonunuz öncelikle 4.1 versiyonuna yükseltilecek (tabi baseband yükseltilmeden) ve daha sonrasında jailbreak işlemi ile ios 4.1 kırılacak. telefonunuza jailbreak işlemini yaptıktan sonra ise yapacağınız tek şey eski olan baseband'inizi şuan halihazırda bulunan ultrasn0w ile tekrar unlock etmek olacak.

ben kazayla yukselttım.
    aldıgımda da 4.0.2 vardı.

artık basebandı gerı donduremem degılmı?
    shsh blob falan da yok.

• quote:

Unlock sorusu için tek bir cevap yazıyorum, bundan sonraki mesajlarda sormadan önce lütfen 1 kez okuyunuz

Şuan için yayınlanması beklenen ve konusu geçen (greenpois0n) tek işlem Jailbreak işlemidir. Bu sizin telefonunuzu simkart ile kullanılabilir hale getirmez. Yalnızca dışarıdan 3rd party yazılımlara açar. Doğal olarak unlock dediğimiz işlem jailbreak işleminden sonraki bir aşamadır. Öncelikle telefonunuzu jailbreak ile kırmalısınız daha sonra ise ultrasn0w ile şuan 4.0.2 ve öncesinde yüklü olan baseband i unlock edersiniz.

Eğer ki telefonunuzu itunes ile 4.1 'e yükselttiyseniz, 4.1 deki baseband şuan ultrasn0w ile kırılamadığından ve dev-team cephesinden gelen haber sonucunda uzun bir süre unlock çıkmayacak. Şuan için 4.1 de bulunan baseband i kırmak ile uğraşmayacaklarını açıkladılar.

GreenPois0n ile olacak olan olay ise, telefonunuz öncelikle 4.1 versiyonuna yükseltilecek (tabi baseband yükseltilmeden) ve daha sonrasında jailbreak işlemi ile ios 4.1 kırılacak. telefonunuza jailbreak işlemini yaptıktan sonra ise yapacağınız tek şey eski olan baseband'inizi şuan halihazırda bulunan ultrasn0w ile tekrar unlock etmek olacak.

Yani anladığım kadarıyla baseband 2.10 olan cihazlar yine kullanılamayacak? Baseband 2.10 olan cihazları unlock yapmak için daha çok beklememiz lazım anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx
    Peki hocam ortalama olarak kac ay verebilirsin bu unlock icin? 6 ay surer mi?

bunu kimse bilemez şuan için

quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby
    ben kazayla yukselttım.

shsh blob falan da yok.

hatırladığım kadarıyla hiçbir zaman baseband updatelerinde geriye dönüş sözkonusu olmadı. üzgünüm

quote:

Orijinalden alıntı: SiYaHıMSı
    Yani anladığım kadarıyla baseband 2.10 olan cihazlar yine kullanılamayacak? Baseband 2.10 olan cihazları unlock yapmak için daha çok beklememiz lazım anlaşılan.

aynen öyle
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

quote:

ben kazayla yukselttım.

shsh blob falan da yok.

anca baseband downgrade çıkarsa yapabilirsin de pek umutlanmamak lazım :(

• @blckhm

sana bi sorum var..benim cihazım factory unlock..ve 4.1 e yükselttim..4.1 jb çıkınca ben yapabilrmiyim..unlock la fln işim yok..herhangi bir baseband koruma işlemi yapmadım unlock lazım olmadığı için..greenposi0n cıkınca ben 4.1 jb yapabilcekmiyim sence??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

@blckhm

sana bi sorum var..benim cihazım factory unlock..ve 4.1 e yükselttim..4.1 jb çıkınca ben yapabilrmiyim..unlock la fln işim yok..herhangi bir baseband koruma işlemi yapmadım unlock lazım olmadığı için..greenposi0n cıkınca ben 4.1 jb yapabilcekmiyim sence??

jb zaten 4.1 versiyon için çıkacak. tabiki yapacaksın.
  • http://twitter.com/fuzzyband

sanırım burda basband ıcın de guzel haberler var?
  • ne bilim bi ara sakın 4.1 yapmayın muhabbetleri vardı da sanırım sadece unlock bekleyenler içindi.hala oyle gerçi.....bende oyle bildiğim için 4.1 e yukselttim zaten yinede sorup emin olmak istedim.teşekkürler @gkkt ...
  • Unlock ile ilgili yanlış bilgiler dolaşıyor forumda. Unlock yeni baseband için kısa süre içinde çıkacaktır. Unlock için çalışma yapılabilmesi için, önce jb nin çıkması lazım. jb çıkmadan unlock çalışmaları başlayamaz. kaldıki unlock programı jb den çok daha basit bir işlemdir. uzaktaki bilgisayardan bile açılabilen kilitler(att ve vodafone yapabiliyor.) sadece yazılabilecek basit bir programla açılabilir.
  • Greenposi0n Jailbreak Official Site Updated Now !!
    www.spiritjb.org
    Few hours ago we prepared Questions & Answers to cover the most asked questions around the upcoming Greenpois0n jailbreak. Now there is something big is being prepared behind doors, few minutes ago we checked the greenpois0n jailbreak official website, We surprised when we detect a new modification ...

buda benden olsun adam lar face yazmıslar bize bırkac saat verın dıye sabah hayırlısıyla kurarız artıkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakilic -- 27 Eylül 2010; 1:42:32 >
  • oyle ama sanırım adamlar yenı baseband ıcın unlock cıkarmakla ugrasmayacaklarını acıkladılar...yenı guncellemeyı beklıceklerdı sanırım..yanılıyor muyum? hatta o yuzden unlock ısteyenler sakın 4.1 i yuklemesin dediler.4.1 ilk cıktıgında...
  • ben yanlislikla 4.1 yukledim ama daha oncesinde shsh 4.0.2 kayitlarini aldmistim simdi baseband i 1.59.00 a dusurebilirmiyim bu shsh yi kullanarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat762000 -- 27 Eylül 2010; 1:52:54 >
  • anladigim kadariyla versiyonu 4.1 yapip jb islemi yapicaz peki 4.1 e yukseltirken baseband i 1.59 da korumak icin ne yapmamiz lazim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rester

anladigim kadariyla versiyonu 4.1 yapip jb islemi yapicaz peki 4.1 e yukseltirken baseband i 1.59 da korumak icin ne yapmamiz lazim ?

şuan için hiçbirşey yapmıyoruz. jailbreak çıkana kadar 4.0.2 de kalın. yeni firmware, dolayısıyla da baseband yükseltmesi yapmayın
  • quote:

quote:

anladigim kadariyla versiyonu 4.1 yapip jb islemi yapicaz peki 4.1 e yukseltirken baseband i 1.59 da korumak icin ne yapmamiz lazim ?

şuan için hiçbirşey yapmıyoruz. jailbreak çıkana kadar 4.0.2 de kalın. yeni firmware, dolayısıyla da baseband yükseltmesi yapmayın

bu dediğin sadece unlock bekleyenler için dimi ?? mesela turkcellden kontratsız alan birinin 4.1 e yükseltmesinde sakınca yok dogrumudur??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

quote:

bu dediğin sadece unlock bekleyenler için dimi ?? mesela turkcellden kontratsız alan birinin 4.1 e yükseltmesinde sakınca yok dogrumudur??

aynen öyle.

• quote:

quote:

quote:

sizin için bir sakınca yok hocam sizi sadece jb ilgilendirir onu da yapmak zorunda değilsiniz zaten istediğiniz zaman sürüm yükseltebilirsiniz.

• eyv beyler umarım en kısa zamanda unlock ta çıkarda herkes cihazını tam olarak kullanmaya başlar...
  • iphone 4, ios4.1 yada 4.0.2 jailbreak ve unlock konusu dışında lütfen gereksiz mesaj atıp kalabalık yaratmayalım. yanlış anlaşılmasın ancak herkes mesajımız bulunsun şeklinde bir mesaj atarsa çöplüğe döner burası.

tekrar ilginize teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkkt

Unlock ile ilgili yanlış bilgiler dolaşıyor forumda. Unlock yeni baseband için kısa süre içinde çıkacaktır. Unlock için çalışma yapılabilmesi için, önce jb nin çıkması lazım. jb çıkmadan unlock çalışmaları başlayamaz. kaldıki unlock programı jb den çok daha basit bir işlemdir. uzaktaki bilgisayardan bile açılabilen kilitler(att ve vodafone yapabiliyor.) sadece yazılabilecek basit bir programla açılabilir.

bilgini sorgulamak icin degil, elimde yanlislikla itunes uzerinde 4.1 upgrade ettigim iphone 4 oldugundan soruyorum. kim unlock un, jailbreak den daha basit oldugunu soyledi. genelde unlock lar jailbreak ciktiktan hemen sonra cikiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.