tartışma yaratabilecek bir mesaj atmışsınız. Amacım insanların sadece jailbreak ile ilgili mesaj soru ve paylaşımlarını yayınlamak. konu ile alakalı olan hiçbir mesajı temizlemiyorum dikkat edersiniz ki. Ama tutup da playstation3 kırılması ile ilgili şeyleri bırakın da temizleyelim. Ayrıca bu konu dışında birşey paylaşmak ya da öğrenmek istiyorsanız ilgili bölümlere konu açabilirsiniz. Bu topic'i kirletmeniz gerekmez.
iyi forumlar
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
aynen katılıyorum ben günde 50 defa bu sayfaya girip çıkıyorum belki bir gelişme olur diye fakat bir bakıyorum alakası olmayan konular konuşuluyor sonra başka sitelere forumlşara yönelmek zorunda kalıyorum bırakında konumuz jailbreak ise jailbreak olsun ...saygılar.
herkesin gergin bir sekilde umutla bekledigini biliyorum..bir arkadas ismi lazim degil 3gs ile ilgili gereksiz sorularin bu basligin yeri olmadigini alay eder gibi soylemis.. arkadas ben yanlis dogru bu basliga girmisim bir sekilde..2 tane 3gs, 4.0.2 yuzunden elimde patlamis..zaten darlaniyorum..bildigin birsey varsa soylersin..bende buradan bisey cikmayacagini gorur bi dahada yazmam .zaten blckhm arkadasimiz saolsun gerekli aciklamalari yapiyor...ben isimi gucumu birakmisim keyfimdenmi bu forumda saatlerimi harciyorum..yeni baslik acmasini bende bilirdim ancak bu baslik bana yakin geldi, tecrubeli kisilerin oldugunu gordum..bosuna kirlilik yaratmak istemedim.. herkes herseyi bilmek zorunda degil arkadaslar lutfen benim gibi acemi kisilerinde olabilecegini aklinizda bulundurun.. saygilar
sadece jailbreak dedikce iyice saptiriliyor konu.
ne nasıl bi foruma döndüysa DH onu deme buna yazma bu yasak bu sakıncalı hack olmasın crack yasak yazakren dik otur sakalını kes takım elbise giy foruma girerken ne bu ya adı üstünde forum neden bukadar kuralcısınız anlamadım
eskiden tartışma çıkınca mesajlar silinirdi artık tartışma çıkarma ihtimali olan mesajlarda siliniyor isterseniz birde 3 ay ban verin tam olsun.
sakin arkdaslar bekleyelim gelicek ben eminim hemde 1 den fazla yerden gelicek haber en güzel yoldan jb ve unlock umuzu yapıcaz bukadar bekledik az daha sabır
herkesin sinirleri gerilmis durumda sanki universite soru cevablarin bekler gibi
4.1 yaptık bekliyoruz
Yazar misin hocam kaynagi? Ins 3 gune kadar cikar.
Ben blckhm a katiliyorum. Herkes sizin gibi issiz gucsuz degil. Konu altinda asil bahsedilen bilgiyi bulana kadar vaktimiz gidiyor arada liseli muhabbeti dinlemek zorunda kaliyoruz. Bos muhabbet arayan ilgili konulara gitsin burasi jb konusu. Bu mesajimda silinsin.
Habeler iyi. Ultrasn0w 2.10.4 basebandı Unlock edecekmiş. Jailbreak 'den hemen sonra çıkacakmış.
Bu bir haber değil.. tamamiyle çöptür... 2.10 için HİÇBİR şey belli değil..
spiritjb.org resmi değildir... şuan bu forumda çıkan haberlerin tek bir site üzerinden düzenli olarak çıktığının düşünün........ hiçbir gerçekliği olmayan site.
Spiritjb nin resmi olup olmadığını söylemedim. Ancak adamların bir yalanını da görmedim...
Released Today: Unlock iPhone 4,3G,3Gs,2G 4.1 Using Updated Jailbreak Website www.Unlock-iPhone.org Released a new and easy to use software to Unlock iPhone 3G and iPhone 3Gs 4.0 or 3.1.3 or any other version online in just 5 minutes.Whether you are computer savvy or not, you will be able to unlock any iPhone with easy step by step instructions and video guide. Whether your iPhone has early software or the latest iOS 4.1 firmware - our software will unlock it all for a low one-time payment, which includes LIFETIME updates for all future iPhone Updates
To Unlock your iPhone 3G or 3Gs or 2G 4.1 or any other version
o sitenin tahminleri uydurma... hiçbir resmi kaynak 2.10 unlock hemen gelecek veya jbden sonra diye birşey söylemedi.. aksine 2.10 unlock bekleyenler için süre biraz daha uzayabilir dendi.. Belkide spiritjb.org'un salladığı gibi arkasındanda çıkabilir... hiç belli olmaz..
ama yinede itibar etmeyin o siteye...
Ekstra bir not daha, orda çıkan bir haberin kaynağı hiçbir zaman orası değildir.. yani kaynak olmadığı için ya atmasyon ya tahmin yada resmi biryerden devşirilen haberdir....
quote:
Orijinalden alıntı: Razorback
quote:
Orijinalden alıntı: ZeneX
Habeler iyi. Ultrasn0w 2.10.4 basebandı Unlock edecekmiş. Jailbreak 'den hemen sonra çıkacakmış.
Bu bir haber değil.. tamamiyle çöptür... 2.10 için HİÇBİR şey belli değil..
spiritjb.org resmi değildir... şuan bu forumda çıkan haberlerin tek bir site üzerinden düzenli olarak çıktığının düşünün........ hiçbir gerçekliği olmayan site.
Hocam oyle bir yazmissinki sanki 2.10 icin unlock gelmesini istemiyor gibisin.
Belki sürekli SpiritJB işe yaramaz bir site dedikleri için adamların haklı çıkmasını istemiyorlar da olabilirler.. Sonuçta her konuda bunu dile getirdikten sonra aksinin çıkması hoş olmaz...
Spiritjb fake isminden dolayi benimde kil oldugum bir site.ancak soylede bir durum var iphone 4.1 jb haberlerini en once bu site verdi simdiye kadar.ilgi cekmek icin cok sinir bozucu yontemlerede basvuruyorlar ama yinede gelismeleri anlik ilettikleri icin takip ediyorum spiritjb yi.
Arkadaslar, An itibariyle chronic devteam kendi twitterindan aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:
chronicdevteam Please note that although @MuscleNerd did show a demo to prove that our exploit does work, we still have work to do on it, so hang tight. 12 minutes ago
Özetle:
Her ne kadar exploit un çalıştığı ile ilgili demo yayınlansa da hala üzerinde çalısmamız gerekiyor. Yani biraz daha sabır...