Konu saglam JB geldikten sonra indirip kurarim artik...
merhaba arkadaslar ben ip4 icin navigsayon almak istiyorum Türkiye için hangisi en iyi birde fiyatları nedir en ucuzu hangisi son olarakta normal navigasyonda igo kullandım onu almak istesem ne olur
Güvenlik kamerası için bir izleme yazılımı indirdim. İş yerimdeki sisteme bağlanmak için. Averdigi iviewer isimli app. Normalde PC üzerinden herhangi bir yerden bağlanıp izleyebildiğim bu işlem iphone 4 ile olmadı. App ı kurdum iphone a ama login deyince network failed diyor. Var mı bu tür bir app kullanan?
mükemmel konu olmuş
Arkadaslar bu konularda bilgisizim ama bu programlar ipade de olur degil mi.birde jb yaptiktan sonra app storeden mi ucrrtsiz indirebiliyoruz uygulamalari.ucret nereye gidiyor bunu bana aciklarsaniz com sevinirim.ipadimin versiyonu 3.2.2 yani jb olmuyor iphone 4 ile geleck diyorlar dogrumudur?
quote:
Orijinalden alıntı: Chinto
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinpark ?
App box pro uygulaması tam istediğiniz gibi bir isvicre çakısı. Dier arkadaşların önerdiklerinden fener, kur ve ölçü birimleri donusturucu, kalan pil bilgisi, su terazisi, sistem bilgisi, cetvel, vs gibi onlarca alt uygulaması var. Bir iki dolar birseydi fiyatı, kesinlikle deger.
Kesinlikle.... App box pro olmayan iphone olmaz. İçinde google translate den bile iyi sözlük var..Copey - paste ile mail veya sms ile gelen yazıyı içine at, istedğini dilden, istediğine çevir... Onlarca uygulama ve hepsi yararlı.. Mesela flashlight zaten bunun içinde var..
App box pro yu biraz daha açıklar mısın? Baktım 20 mb lık bir app. Benim için online olarak çalışmayan bir TR/EN-ENG/TR sözlük yada küçük çaplı da olsa çeviri programı lazım. Bu içinde var mıdır? Çok şey mi istiyorum nedir :)
daha önce iphone sahibi olmadığımdan pek bi bilgim yok, bu paralı uygulamaların parası nasıl ödeniyor arkadaşlar?
848MB mi? Ohaa!! Yakında PC oyunlarının boyutunu geçicekler böyle giderse.
arkadaslar navigasyon ile ilgili tavsiyeniz yokmu birde guzel oyunları ozelikle ucretsiz olanları yazarmısınız
herkese selam gelen aramalari engellemeye yarayan ve sms‚mail diger app leri girişleri şifrelemek için bildiğiniz itunes store dan satin alabileceğim programlar varmi? jailbreak yapildiği zaman iblacklist‚lockdown‚iprotect tarzi programlar var ama 2-3 ayda bir restore yapmaktan bıktım. yardımlarinizi bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü FIFA 11 çıktı yaklaşık boyutu 848mb.
Ooo helal hemen indiriyorum.
oha o kadar büyük mü bu oyun applar felan 16 lık önsiparişey yazılmışyım acaba 32 lik mi alsam ne ne kadar büyük öyle o yetmeyecek galiba bana
Team viewer
Bedava aplikasyon : iPhone üstünden PC / MAC cihazınızı sanal masa üstü ile kontrol etmeye yarar.(Gerektiğinde tel vb ile arkadaşınıza uzun uzun bir takım ayarları anlatıcağınıza bir kaç tık ile işi bitirebilir ya'da evde/ofiste kalmış belgelerinize erişebilir&birçok iş yapabilirsiniz.Ücretli srümüde vardır fakat basit işler için light versiyonuda yeterlidir)
- iPhone App Store dan : Team viewer aplikasyonunu yükleyin
- PC / MAC bilgisayarınıza bedava olan Team viewer 5 aplikasyonunu yükleyin (Portable programlar gibi oldukça küçük&bedava) :http://www.teamviewer.com/ adresinden hemen indirebilirsiniz.Ayrıc bir hesap vb açmaya gerek dahi yok.
- Bilgisayarınızda programı çalıştırın karşınıza çıkan ekrandaki ID : xxx xxxx xxxx ve Password : xxx xxx yazan yerlerdeki değerleri karşı bilgisayar ya'da / iPhone daki programın ana ekranında çıkan yerdek karşılıklarına yazın işlem tamam ;)
Seesmic
- Bana göre en iyi Twitter programı tabiki bedava
Good Reader
- Tüm platformlarda gördüğüm en iyi e-magazine(PDF),kitap/dergi vb okuyucu .Çok fonksiyonel&hızlı.Hem iPad hem'de iPhone da vazgeçilmez progrmalarımdan birisi . 0.99$ (Dergileri vb Alive download gibi sitelerden indirip direkt iTunes ile eşleştirebilirsiniz çok basit&hızlı)
Fleet Master
Bildiğimiz Amiral battı oyunun biraz süslüsü.Bir süreliğine bedava olarak dağıtılıyor (Şu anda halen bedava)
Light
iPhone 4 ün flaşını gerektiğinde el feneri gibi kullanmak için yapılmış küçük&bedava aplikasyon.
güncel.
Jb gelmeden bır çoğu şımdılık yalan oldu :(
Abim karttan al nollcak pahalı da deil ama fifa11 bende biraz kasıyor nedden olabilir acep?