Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buz05

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Mobile log app stire de yok. Jb yapanlar icin :( ben yapmadim jb felan kullanamicam

kardeşim bu jb ne işe yarıyo ? bnm bu yıl ilk iphone deneyimim olucam almadan ayydnltrsanız sevınırım ?

???
  • Jb iphone u ozgur kiliyor. Cogu parali uygulamalari, oyunlari ucretsiz telefonuna aktarabiliyorsun. Cydia araciligi felan. Arastirrisaniz ogrenirsiniz. Ama garantiyi bitiriyor jb diye biliyorum. Ben seneye yapacsgim :)

Jb nin garanti disinda zararlari varmidir bilmiyorum.
  • @demong arkadaşım HERŞEYİ ALINTI yapmışsın !!!! yapmayın böyle şeyler.

bilgisi olan yazsın , alıntı da bir yere kadar. SS leri niye alıyorsunuz.

@ kulanıcı adı şeklinde ne sorcak sor , ne destekliyorsan öyle destekle.

örn: @demong sana katılıyorum ,

@demong şunu nerden buldun vb.
  • JB garantiyi etkilemiyor, Apple store'da olmayan bazı güzel yazılımları kullanma imkanı sağlıyor, ayrıca Applestore'da paralı olan uygulamaları haksız gere ücretsiz indirme imkanı sağlıyor.
  • Twitterrific - Resmi twitter uygulamasından sonra en iyisi bu bence
    MSN Messenger - Pc'deki bağlantıyı kesmeden bağlanması hoşuma gidiyor.
    Palringo - Başka bir messenger programı, live messnger, yahoo, gtalk, aol, jabber, facebook hepsini destekliyor
    AppShopper - Fiyatı düşen yada bedava olan uygulama ve oyunları buradan takip edebilirsiniz.
    Evernote - Not uygulaması, notlarınızı sunucularında saklayabilir pc ile senkronize edebilirsiniz.
    aNote (awesome note) - Arayüz olarak çok kaliteli bir başka not tutma uygulaması.
    Shazam - Bunu artık herkes biliyor neredeyse, adını bulmak istediğiniz müziği dinletiyorsunuz o size ne olduğunu söylüyor :)
    Contact Sync - Turkcell yedek çıkmadan önce bu vardı, mantık aynı rehberinizi online yedekliyorsunuz,web sitesi falan oldukça kullanışlı.
    GPS Tracker - programı açıp arka planda tuttuğunuzda uygulamanın kendi sitesi üzerinden telefonunuzu haritada takip edebilirsiniz.
    Jaadu - Bence en iyi ve kullanışlı remote desktop programı.
    Tureng Sozluk - tureng.com'un iphone uygulaması.
    Tomtom Turkey - iGo - Navigon hepsini kullandım uzun yolculuklarımda, en iyi sonucu Tomtom veriyor bana kalırsa.
    Dropbox - Resimlerinizi online saklayabilir, daha sonra bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
    iBear Money - Finans programı. Oldukça detaylı hazırlanmış bir program. Bütçenizi takip etmek için ideal.
    Stream to Me - Bilgisayarınızda ki filmleri oldukça kaliteli olarak ve altyazı desteği ile telefonunuzdan izleyebilirsiniz. Paylaşıma açmak için pc'nize serve to me uygulamasını sitesinden indirip kurmanız lazım.
    Vevo - Popüler müzik videolarını izleyebildiğim program.
    yemeksepeti ve biletix - bunları biliyor olmalısınız
    Let's meet - Bazen buluşma yerini bilmeyen birisine bu programla harita üzerinden göstererek mail atmak iyi olabiliyor.
    Sinema Kurdu - ilk iphone'umdan beri sabit olan programlarımdan birisi, sinemalar ve seansları hakkında bilgi edinebiliyorsunuz. Gerçi Ankara sinemalarında bir iki eksikleri var mail atmama rağmen güncelleme yapmadılar, bu gidişle sinema uygulamasını değiştirebilirim.
    Imdb - Sinema sevenlerin mutlaka iphone'unda bulunması gereken başka bir uygulama.
    TV Tracker - İzlediğim yabancı dizileri bu takvim üzerinden takip ediyorum, hangi dizi ne zaman başlayacak, bir sonra ki bölüm ne zaman öğreniyorsunuz.

Kullandığım uygulamarın bir kısmı bunlar. Daha çok genel kullanım için uygun olanları ayırıp ne işe yaradıklarını belirterek yazdım.

• whatsapp ücretsiz değil miydi arkadaşlar? 0.99 dolar diyor ???
  • rehberimdeki kişileri fotoğraflarıyla göstermek mümkünmü ya da böyle bir program varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller004

Twitterrific - Resmi twitter uygulamasından sonra en iyisi bu bence
    MSN Messenger - Pc'deki bağlantıyı kesmeden bağlanması hoşuma gidiyor.
    Palringo - Başka bir messenger programı, live messnger, yahoo, gtalk, aol, jabber, facebook hepsini destekliyor
    AppShopper - Fiyatı düşen yada bedava olan uygulama ve oyunları buradan takip edebilirsiniz.
    Evernote - Not uygulaması, notlarınızı sunucularında saklayabilir pc ile senkronize edebilirsiniz.
    aNote (awesome note) - Arayüz olarak çok kaliteli bir başka not tutma uygulaması.
    Shazam - Bunu artık herkes biliyor neredeyse, adını bulmak istediğiniz müziği dinletiyorsunuz o size ne olduğunu söylüyor :)
    Contact Sync - Turkcell yedek çıkmadan önce bu vardı, mantık aynı rehberinizi online yedekliyorsunuz,web sitesi falan oldukça kullanışlı.
    GPS Tracker - programı açıp arka planda tuttuğunuzda uygulamanın kendi sitesi üzerinden telefonunuzu haritada takip edebilirsiniz.
    Jaadu - Bence en iyi ve kullanışlı remote desktop programı.
    Tureng Sozluk - tureng.com'un iphone uygulaması.
    Tomtom Turkey - iGo - Navigon hepsini kullandım uzun yolculuklarımda, en iyi sonucu Tomtom veriyor bana kalırsa.
    Dropbox - Resimlerinizi online saklayabilir, daha sonra bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
    iBear Money - Finans programı. Oldukça detaylı hazırlanmış bir program. Bütçenizi takip etmek için ideal.
    Stream to Me - Bilgisayarınızda ki filmleri oldukça kaliteli olarak ve altyazı desteği ile telefonunuzdan izleyebilirsiniz. Paylaşıma açmak için pc'nize serve to me uygulamasını sitesinden indirip kurmanız lazım.
    Vevo - Popüler müzik videolarını izleyebildiğim program.
    yemeksepeti ve biletix - bunları biliyor olmalısınız
    Let's meet - Bazen buluşma yerini bilmeyen birisine bu programla harita üzerinden göstererek mail atmak iyi olabiliyor.
    Sinema Kurdu - ilk iphone'umdan beri sabit olan programlarımdan birisi, sinemalar ve seansları hakkında bilgi edinebiliyorsunuz. Gerçi Ankara sinemalarında bir iki eksikleri var mail atmama rağmen güncelleme yapmadılar, bu gidişle sinema uygulamasını değiştirebilirim.
    Imdb - Sinema sevenlerin mutlaka iphone'unda bulunması gereken başka bir uygulama.
    TV Tracker - İzlediğim yabancı dizileri bu takvim üzerinden takip ediyorum, hangi dizi ne zaman başlayacak, bir sonra ki bölüm ne zaman öğreniyorsunuz.

Kullandığım uygulamarın bir kısmı bunlar. Daha çok genel kullanım için uygun olanları ayırıp ne işe yaradıklarını belirterek yazdım.

TV Tracker tam istediğim bir program.Baktım ücretliymiş.JB yi bekleyeceğiz artık.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: demong

@Erasmus78

Ya dostum hakikaten beni yaraladın yahu bu mail ile, SAP üzerinden işleyen bir şirkette çalışıyorum, PP ve MM modüllerini kullanıyorum %90. Bu SAP uygulamasının gerçek olduğunu söyle ne olur hakikaten ağlamak geliyor içimden hayalimin uygulaması. Böylece her dakika direkt kontrol edebilirim işimi

SAP iPhone Çözümleri...

SappLapp :http://itunes.apple.com/tr/app/sapplapp/id347384271?mt=8
    iAnalystic for Sap Buisines One :http://itunes.apple.com/tr/app/ianalytics-for-sap-business/id329506738?mt=8
    Sap Basis Abap :http://itunes.apple.com/tr/app/sap-basis-abap-for-iphone/id372929699?mt=8
    Sap BuisinessObjeck Explorer For iPhone :http://itunes.apple.com/tr/app/sap-businessobjects-explorer/id336352543?mt=8
    Sky Mobile : Enabling Sap on iPhone :http://itunes.apple.com/tr/app/skymobile-enabling-sap-on/id317585037?mt=8

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 28 Eylül 2010; 0:41:47 >

• arkadaslar tam aradıgım bir konu sürekli güncellenir umarım
  • gpsmeter geçen gün bedavaydı.
  • arkadaşlar konuşma sürelerinizi ve download mb hesaplarınızı aylık görmek için fatura kesim tarihinde ayarlar-genel-kullanımdan istatiklerinizi sıfırlayarak her ay kontrol edebilirsiniz...
  • arkadaşlar o var mı bu var mı sormasak bildiklerimi kullandıklarımızı yazsak.. ilk sayfada 10-15 uygulama var sonrası hep soru..
  • arkdşlar jb yı nsıl yapılıyo ? tlfncuya fln mı götrmk lızm ? bide emınsnız garıntı dışı olmadıgına ?
  • Bazı uygulamalar için ücretli demişsiniz ama store dan aratınca free olarak gösteriyor. Yanında free yazan sonuçta ücretsiz değil mi? İleride birşey çıkarmaz değil mi?
  • ---iDISK HARICI, HEPSI UCRETSIZDIR---

FACEBOOK
    MSN MESSENGER
    FLASHLITE
    CONVERT UNITS
    iHANDY LEVEL
    PDF READER LITE
    NIGHT STAND
    TEAM VIEWER
    SESLISOZLUK
    SOZLUK
    PS EXPRESS
    DIYANET MOBIL
    BRAIN EXERCISE LITE
    YOUTUBE
    ANGRY BIRDS
    iRADYO
    CAMCARD
    GOOGLE EARTH
    moTV
    ABWORKOUT
    BODYBUILDING
    BODYFITNESS
    CHRONOGRAPH
    EBAY
    HOMEBUDGETLITE
    iBASKET FREE
    EPIC CITADEL
    iPRAY LITE
    iDISK
    iSNIPER
    PAYPAL
    PENGUEN
    SIX PACK ABS
    SKETCHBOOKX
    TEXTPLUS 4
    WIROFON
    USBDISK
    SPEEDTEST
    POCKETFROGS
    ATLASJET
    YEMEKSEPETI
    ILOADER LITE
    aNOTE LITE
    APPSHOPPER
    iBATTERY
    iTALK LITE
    TOUCH MOUSE
    VIRTUAL TABLE TENNIS LITE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 28 Eylül 2010; 17:51:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinpark

Bazı uygulamalar için ücretli demişsiniz ama store dan aratınca free olarak gösteriyor. Yanında free yazan sonuçta ücretsiz değil mi? İleride birşey çıkarmaz değil mi?

Bazı ücretli uygulamaların , ücretsiz "lite" versiyonları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

---iDISK HARICI, HEPSI UCRETSIZDIR---

FACEBOOK
    MSN MESSENGER
    FLASHLITE
    CONVERT UNITS
    iHANDY LEVEL
    PDF READER LITE
    NIGHT STAND
    TEAM VIEWER
    SESLISOZLUK
    SOZLUK
    PS EXPRESS
    DIYANET MOBIL
    BRAIN EXERCISE LITE
    YOUTUBE
    ANGRY BIRDS
    iRADYO
    CAMCARD
    GOOGLE EARTH
    moTV
    ABWORKOUT
    BODYBUILDING
    BODYFITNESS
    CHRONOGRAPH
    EBAY
    HOMEBUDGETLITE
    iBASKET FREE
    EPIC CITADEL
    iPRAY LITE
    iDISK
    iSNIPER
    PAYPAL
    PENGUEN
    SIX PACK ABS
    SKETCHBOOKX
    TEXTPLUS 4
    WIROFON
    USBDISK
    SPEEDTEST
    POCKETFROGS
    ATLASJET
    YEMEKSEPETI
    ILOADER LITE
    aNOTE LITE
    APPSHOPPER
    iBATTERY
    iTALK LITE
    TOUCH MOUSE
    VIRTUAL TABLE TENNIS LITE

google earth appstore türkiyede yok galiba nerden bulabiliriz?

• ee acin bir US account indirin, adresi sallasaniz da olur.

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

google earth appstore türkiyede yok galiba nerden bulabiliriz?
  • whatsapp ücretsiz değil miydi arkadaşlar? 0.99 dolar diyor ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.