Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • App Store demek Apple demek. Apple'a guvenmeyeceksin de kime güveneceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
    App Store demek Apple demek. Apple'a guvenmeyeceksin de kime güveneceksin..

O kadar güveniyosun yani applestore'a :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoo

Arkadaşlar buu app store güvenlirmi yani kredi kartı bilgileri güvenle girilebilirmi ben bi kere girdim sonra endişelenip kaldırdım bilgilerimi.yüklemek istediğim birçok uygulama var

Merak etme hocam hiç bir sıkıntısı yok,benim arkadasın sanal kart sürekli tanımlı duruyor,hiç bir sıkıntı olmadı,olmaz da.

yalnız limit olmadıgında hala uygulama satın alabilirsin buna dikkat et,bedava sanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Arkadaşlar buu app store güvenlirmi yani kredi kartı bilgileri güvenle girilebilirmi ben bi kere girdim sonra endişelenip kaldırdım bilgilerimi.yüklemek istediğim birçok uygulama var

Merak etme hocam hiç bir sıkıntısı yok,benim arkadasın sanal kart sürekli tanımlı duruyor,hiç bir sıkıntı olmadı,olmaz da.

yalnız limit olmadıgında hala uygulama satın alabilirsin buna dikkat et,bedava sanma

Anladım sagolasin, yalnız bendeki sanal kart değil genede guvenebilirim sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr
    arkadaslar ucresiz kullanabilecegimiz bir navigasyon yokmu birde google earth yok adımı degisik

Jailbreak var:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Anladım sagolasin, yalnız bendeki sanal kart değil genede guvenebilirim sanirim

Fark etmez, güvenebilirsin
    uygulama aldıktan sonra, seceneği "none" yaparsın istersen,uygulama satın aldıkça girersin kart bilgilerini
    istersen böyle yap

• Rage HD
    Real racing 2 (mükemmel bir oyun )
    fruit ninja
    cut the rope
    nfs hot pursuit
    N.O.V.A 2
    Fifa 11
    Pes 11
    battery doctor
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr
    arkadaslar ucresiz kullanabilecegimiz bir navigasyon yokmu birde google earth yok adımı degisik

Jailbreak var:)

acıkcası jb dusunmuyorum oyuzde nsordum
  • JB yapanlara üzülüyorum

bu kadar telefona para vermişsin

demek ki halin vaktin yerinde

yani toplam 10 uygulama alsan ortalama 5 dolar olsun

50$ dolar veriyorsun iphone alabiliyorsan bu pek dokunmaz

ama tabi anan baban aldıysa sana iphone u o zaman başka

okudum tum konuyu arkadaşa laf etmişler neymiş efendim mp3 de indirmedin mi film de indirmedin mi her kullandığın programa para mı verdin!?! gibilerinden saçma yazılar yazmışlar

e bunu diyen yakında online hırsızlıkta yapar

online para nedir ki gerçekten olmayan bir para kendi hesabına geçirirsin

ha online hırsızlık ha JB

bir de buna donanımhaberde izin veriliyor olması o derece üzücü

yani 1-2 avukat site hakkın da fena yasal işlem başlatabilir

aslında yöneticileri de uyarmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

JB yapanlara üzülüyorum

okudum tum konuyu arkadaşa laf etmişler neymiş efendim mp3 de indirmedin mi film de indirmedin mi her kullandığın programa para mı verdin!?! gibilerinden saçma yazılar yazmışlar

JB yasal.
    JB yapıp, yasa dışı şekilde uygulamaları telefona kurmaktan bahsediyorsanız o yasa dışıdır.
    Ama JB yapıp Cydia'daki ücretsiz uygulamaları (App Store'a giremeyen, telefonun sistem özelliklerine direk etki eden uygulamalar) kuran biri için tamamiyle yasal bu olay.
    JB yapmak ayrı, JB yapıp yasa dışı kaynaklardan uygulama indirmek yüklemek ayrı mesele.

• JB yasal değil

kesinlikle değil

http://www.eff.org/deeplinks/2009/02/apple-says-jailbreaking-illegal

apple kendi açıklama yapiyor zaten

siz legal dediniz diye legal olacak değil.

noktasını değiştirsen o illegal arkadaş

yazılım dünyası o kadar basit değil.

ama sen telefonunun arkasındaki elma logosunu sokup armut olarak kullansan o senin telefonundur istediğini yap

yazılımda bu söz konusu olamaz.

telefonu çok kişiselleştirmek istiyorsanız android alacaksınız

ama ben hem ios hemde kendi isteğime göre telefona JB ile istediğimi yaparım diyorsanız (inananlar için din bilgisine gireceğim izninizle)

bu kul hakkı yemektir hele ki bir yabancının yani müslüman olmayan bir insanın hakkını yemek bir müslüman insanın hakkını yemekten daha kötüdür.

neden cunku hesap gunu inanmayanlar cennete asla gidemeyeceklerini bilecekleri için o gun asla haklarından vazgeçmeyecek ben yanıyorsam Allah a sana inanan kulun da yansın diyeceklerdir

neyse uzatmaya gerek yok.

bence işi kuralına göre oynayın

böyle ufak tefek işlere girmek gerek yok ios ta

çok meraklıysanız bu şekilde android kullanın kafanıza silah dayamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm3tt -- 6 Ocak 2011; 1:48:08 >

• Mümkünse JB=Cracked ".ipa" seklinde bir zihniyete sahip arkadaslar yorum yazmasın. JB , crackli yazılımdan ibaret değildir. Kisisellestirmek istiyorsan Android kullanacaksın diye bir dayatma yapamaz kimse..

@Ahm3tt

Çok samimice bir soru soracağım. Kullandığın tüm yazılımlar , programlar olsun işletim sistemleri olsun , MP3ler bedeli ödenerek mi satın alınmış? Hiçbir illegal yazılım yüklü degil mi, telefonunda ; bilgisayarında? Eğer öyleyse gercekten tebrik ederim..

Edit:
    Ayrıca Jailbreak legal degilse bu forumda işi ne? Yıllardır yer edinmiş , onlarca yüzlerce başlık açılmış. DH gibi bir forum illegal olsa buna müsaade eder mi? Sen mesela XP crack arayıp DHye başlık acsan 10Dkya kilitlenir. Ama Jailbreak ile ilgili bir sorun olsun, ac bir konu siliniyor mu silinmiyor mu? Tabi ki silinmiyor. Demek ki ikisi aynı sey degil. Kaldı ki bizim dememizle degil , JB yasal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 6 Ocak 2011; 17:45:21 >
  • apple jb konusunda actıgı davayı kaybetti diye biliyorum. kısacası jb illegal degil tamamen yasaldır. ama jb ile appstore dan yukleyebileceginiz ücretli uygulamaları cracked li olarak yüklerseniz ozaman korsan kullanıma girer ve yasa dışıdır. bu mp3 linklerinin internette dolasması gibidir. orda o link in durması suç teşkil etmez ama sen onu alıp kullanırsan korsan kullanım olur suç teşkil eder. jb nin tek amacı uygulamaları bedavaya getirmek degildir appstore da bulamayacagınız pek çok uygulama mevcuttur.
  • quote:

JB yapanlara üzülüyorum

esas sen saçmalamışsın.

50 dolarla iş bitse sorun yok, binlerce uygulama var insan herbirini yüklemek bakmak istiyor, yüklüyor beğenmiyor siliyor. hangi birine para yetişecek. ayrıca telin parasıyla doğru orantılı olarak uygulamalara para vermenin iphone alan birine dokunup dokunmaması arasında bir bağlantı kurmak başka bir saçmalık. böyle bir kıyas olamaz.

birde online hırsız demiş

önerinde kel alaka olmuş, senden duydum android işletim sistemini hemen alacağım yasadışı işlere girmemek için

kendin demişin millet saçmalamış mp3 film programlar indirmediniz mi lafı için, sen burda açıkla hayatımda ne mp3 indirdim ne korsan windows kurdum kullandım nede programları crack li kullandım, bunların herhangibirini bir sefer dahi olsa yapmadığını söyle helal olsun diyeceğim.

neyse buyur kul hakkı diyip burda atıp tutup hayatında tek bir mp3 dahi indirdiysen bu konularda konuşma hakkın yoktur o yüzden de hak hukuk falan hiç girme bu konulara.

• quote:

JB yapanlara üzülüyorum

Birkaç avukatın böyle şeylerle uğrasmasi yerine ağır aksak işleyen adalet sisteminin 10 yıl tutuklu yargılanan daha önemli davalarına bakmalarında fayda var böyle basit islere gelene kadar adalet sisteminin daha öncelikli davaları var gerçekçi olalım biraz.

• Her iphone program konusunun kaçınılmaz sonu.App'ler hakkında tavsiyeler olur=Korsana evet mi,Hayır mı?

Arkadaşlar konunun birbiri ile ilişkili olsada açılan konunun adıyla alakası olmayan bir durum lütfen yeni bir konudan devam edebilirseniz daha keyifle okuruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 7 Ocak 2011; 12:05:04 >
  • Arkadaşlar daha önce de forumda birkaç kez tartışması yapıldı jb yasal mı değil mi diye "Us'de yasal oldu da buralari bilmiyorum ama jbli sekilde servise gidipte degisim yapilan cihazlar olmustu " diyen birçok arkadaş var inceleyebilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_44575586/tm.htm
  • Arkadaşlar Jailbreakli iphone larda kullanılabilen pdanet diye bir uygulama var , buna benzer bir program varmıdır jailbreaksizler için ? yada jailbreaksizler iphone üzerinden interneti nasıl paylaştırabilir notebook'a ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    saygılar
  • İgibbets güzel Free bir app tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

İgibbets güzel Free bir app tavsiye ederim.

adamları ipten mi alıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.