Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sleepfx güzel hoş ta 3 defa -4 defa duzgun çalışıyor kapanışta , sonra o efekti bi daha görmek nasip olmuyo ...
    silip , baska bi source dan tekrar yüklememe ragmen (xselize ) ikisinde de sonuç aynı... (4.01 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: cibuti40
    iphone da telefon aktif kullanilmadiginda bklemeye alinca 3g yi kapatip 2gde calistiran application un adi neydi bilen var mi?

3g yi kapatıp 2g?

yani telefon beklmedeyken sebeke 3g yi kullanmiyor normal banddan yayin aliyor.. boylece sarj daha uzun gidebiliyor. ornegin bende eskisen bold vardi 3g acikken tel 1 gun gderken kapattigimda 3 gun gidiyordu. ben apple da telefon aktif kullanilmadiginda 2g uzuerinden calisacak programin ismini ogrenmek istiyorum.?
  • quote:

quote:

quote:

iphone da telefon aktif kullanilmadiginda bklemeye alinca 3g yi kapatip 2gde calistiran application un adi neydi bilen var mi?

3g yi kapatıp 2g?

yani telefon beklmedeyken sebeke 3g yi kullanmiyor normal banddan yayin aliyor.. boylece sarj daha uzun gidebiliyor. ornegin bende eskisen bold vardi 3g acikken tel 1 gun gderken kapattigimda 3 gun gidiyordu. ben apple da telefon aktif kullanilmadiginda 2g uzuerinden calisacak programin ismini ogrenmek istiyorum.?

Edge demek istiyosun.maalesef 3g den Edge e geçiş yapabilen bir app yok.ama veri bağlantısını sonlandiran birsey olabilir.bulursam yazarim

• quote:

Orijinalden alıntı: -STAIND-
    bu sleepfx güzel hoş ta 3 defa -4 defa duzgun çalışıyor kapanışta , sonra o efekti bi daha görmek nasip olmuyo ...
    silip , baska bi source dan tekrar yüklememe ragmen (xselize ) ikisinde de sonuç aynı... (4.01 )

Ozaman 4.0.1 alakalidir.4.1 de 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum(hackyouriphone)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metto05

quote:

Cydia dan sleepfx i deneyin. Source : repo.hackyouriphone.org

Power tuşuna bastığınızda ekran seçtiğiniz animasyona gore effect vererek kapanıyor.

dostum çok güzel bi uygulama teşekkürler.

video da koyalım

• en son panik yok app indirdim
  • mybilet uygulaması çıkmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem1905

mybilet uygulaması çıkmış...

süper haber
  • quote:

quote:

quote:

3g yi kapatıp 2g?

Jailbreak li ise cihazınız :sbsetting bu ısı guzel yapar

• quote:

quote:

quote:

quote:

3g yi kapatıp 2g?

Jailbreak li ise cihazınız :sbsetting bu ısı guzel yapar

bildigim kadariyla sbsettings bunu otomatik yapmiyor, siz datayi ya da 3g yi elle kapatip acmaniz gerekiyor diye biliyorum. arkadasin dedigi biraz farkli... yanlis biliyorsam duzeltin lutfen...

• Yanlis bilgi vermeyelim.
    SBSettings içerisine "Auto3g" eklentisi indirirseniz isinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Yanlis bilgi vermeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: er-soy
    Yanlis bilgi vermeyelim.

@ersoy son cumle yanlis bilgi
    vermeyelim denmesin diye
    yazildi mesajda zaten.
    sbsettings ile ilgili internette de
    aramis
    bulamamistim bu ozelligi . ama
    yine de emin
    degildim , bilgisi olan varsa
    duzeltsin lutfen dedim.ne
    geregi var simdi yanlis bilgi
    vermeyelim diye ayrica ustune
    basarak soylemenin, sanki bu kaygimi hic belirtmemis
    kendimden cok emin lambur lumbur
    konusmusum gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 5 Şubat 2011; 19:09:11 >
  • crazy pirate

On numara bi oyundur. Filmler de kumarhaneler de gormussunuz dur bu oyunu :)

Deneyin derim.
  • ardşlar bu installion da app store deki tüm uygulamalar yok galiba.. yada bi ayarı mı var... mesela accela study, turkish greek, russian sadece apple storede var nasıl alabilirim o proğramı ?
  • eagleeyes appstore dvr yazınca çıkıyor şu zamana kadar bir tane kamera programı bile açamadı en son bunu denedik bununla artık işyerimizi takip edebiliyoruz.
  • Bu arada sleepfx kullanan arkadaslar son guncellestirmeyi yapmasınlar 3-4 kere çalıştıktan sonra respring yapana kadar birdaha çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

JB yapanlara üzülüyorum

bu kadar telefona para vermişsin

demek ki halin vaktin yerinde

yani toplam 10 uygulama alsan ortalama 5 dolar olsun

50$ dolar veriyorsun iphone alabiliyorsan bu pek dokunmaz

ama tabi anan baban aldıysa sana iphone u o zaman başka

okudum tum konuyu arkadaşa laf etmişler neymiş efendim mp3 de indirmedin mi film de indirmedin mi her kullandığın programa para mı verdin!?! gibilerinden saçma yazılar yazmışlar

e bunu diyen yakında online hırsızlıkta yapar

online para nedir ki gerçekten olmayan bir para kendi hesabına geçirirsin

ha online hırsızlık ha JB

bir de buna donanımhaberde izin veriliyor olması o derece üzücü

yani 1-2 avukat site hakkın da fena yasal işlem başlatabilir

aslında yöneticileri de uyarmak gerek.

Benim fikrime gore iphone jb yi hak eden bi urun cihaz donanim ve isletim sistemi olarak cok iyi tam anlamiyla muhendislik harikasi olmasina ragmen sanki bu cihaz yapamazmis gibi ilk geldiginde bir cok uygulamadan yoksun yani paket icerigi zayif hadi bunu gectik kisisellestirme adina hicbisi yok neden kapsamli bi ayar secenegi yok bu cihazda yani bu cihazi yapabilecek muhendis telefonu bu kadar kisitlayacak kadar salak olamaz bunlarin hepsini yapabilmek icin yani cihazi kendinize gore ayarliyabilmek icin bile app storeye gitmeniz gerekiyor (mesela pil omru ) ehh boyle olunca millette salak yerine konmus hissediyo zaten telefon diger telefonlardan pahali (mesela nexus s 550 dolar unlock) ustelik Ip4 bos geliyo bide ustune telefonu ayarlamak icin para oduyosunuz bu yetmezmis gibi her uygulamada app storeye giris hakki elde edemiyo (mesela home tusuna baglisiniz bunu dokunmatik yapan uygulama JB de ...apple kabul etmiyo uygulamayi) JB ye olan en buyuk gereksinim ise itunes ve sync gibi sacmaligin otesinde bi baglanti sekli onu yaparsan o silinir bunu yaparsan bu silinir ne bicim bisi yaw bu telif hakkini falan koruyomus goya zaten iphone sync olan butun mp3ler kopyala yapistir ama nedense yillardir bu sync sacmaligina devam ediyor birde app storede aradiginiz bulabilseniz icim yanmayacak en aptal internet sitesinde bile aramanizi kolaylastiracak bi suru secenek vardir bunda ise hersey karmasa ve kaos icerisinde cogu app copluk acikcasi ben iphone4 almadan once nokia 5530 kullaniyodum ilk geldiginde telefonda IP4 den daha fazla uygulama vardi telefonun icerisinde zaten var olan potansiyeli kullanmak icin neden para oduyorumki ... JB yapmak sadece yasa disi program yuklemek degildir bu telefonun gercek potansiyelini cikarmak ve biraz daha ozgur kilmaktir ... acikcasi yillarca microsoftu tekelcilikle suclayan kendi urun ve yazilimlarinin daha ozgur ve kullanisli oldugunu savunan bi firmadan iphone, app store, itunes gibi seylerle microsofttan bile daha tekelci bi politika beklemezdim keske telefonu kopya yazilimlara karsi tam guvenli fakat JB liymis gibi calisan bi urun olarak sunsaydi ... bunlari soluyorum ama bende JB yapmadim cunku telefonu 1 haftadir kullaniyorum ve ciddi anlamda iade etmeyi dusunuyorum

Konuyla ilgili konusmamisin diyen varsa alin bende bi app onereyim onerildimi bilmiyorum
    App ismi Tango, uygulama bedava, goruntulu konusma yapabilirsiniz bu uygulamayla 3g yi bilmiyorum ama wifi uzerinden oluyor konusurken on kamerayi kullaniyosunuz ama arkadasiniza bisi gostermek istiyosaniz kosedeki icona basip direk arka kameraya gecis yapabilirsunuz boylelikle arkadasiniz bulundugunuz ortami gorebilir, telefon rehberinizde uygulamayi kullananlar bu programin listesinde gorunur online olanlarla direk telefon gibi ariyabilirsiniz ayni zamanda arayan kisileri cevaplarken kamerayi acma zorunlulugunuzda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 5 Şubat 2011; 14:31:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

Kardesim 1700 telefona para verip 140-150 lira uygulamalarına veremiyosan o telefonun cebinde işi ne diye sorarlar adama

amma uzattınız.

1700 tl verene 150 tl lik uygulama adama dokunmaz ama sen her gördüğün uygulamayı almaya kalksan kaç iphone parası çıkar hesap ettin mi. jb yapmasa adam örneğin navigasyonlardan sadece birini tercih eder 50 dolar herneyse fiyatı öder kullanır, jb yapsa igo tomtom ndrive navigon vb.. yükler keyfine göre kullanır siler atar.

hayır anlamıyorum telin parasıyla kıyaslama yapıp alacağınız uygulama mı çok geldi demeyi biliyonuz ama hanginiz laptop yada masaüstü pc lere orjinal program ve oyun aldınız. alırsınız bir tane iki tane varmı her kurulan programa oyuna para veren. 1.5 2 liraya laptop alıyorlarda hiç akıllarına hak hukuk gelmiyor burda iphone için hukukçu kesiliyorlar.

ben yükleyip sildiğim uygulamalara para vermeye kalksam bir iphone parası çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -STAIND-
    bu sleepfx güzel hoş ta 3 defa -4 defa duzgun çalışıyor kapanışta , sonra o efekti bi daha görmek nasip olmuyo ...

Hocam hackyouriphone sourceunda 1.0 sürümü var.onu indirip kurun
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.