Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone4 4.1 JB için sbsettings ya da benzeri bir program kurmak istiyorum. Telefonda kasma veya şarj sıkıntısı olmasın diye sbsettings kurup kurmamakta kararsız olduğum için bir danışayım dedim. BigBoss'un source'undaki sbsettings'i mi indirmeliyim yoksa başka bir "tüm multitask uygulamalarını tek hamlede kapatabilecek, şifreleme vs. yapabilecek, -home- tuşu işlevini azaltacak" program/lar öneriniz var mıdır?
  • Kardesim 1700 telefona para verip 140-150 lira uygulamalarına veremiyosan o telefonun cebinde işi ne diye sorarlar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

Kardesim 1700 telefona para verip 140-150 lira uygulamalarına veremiyosan o telefonun cebinde işi ne diye sorarlar adama

amma uzattınız.

1700 tl verene 150 tl lik uygulama adama dokunmaz ama sen her gördüğün uygulamayı almaya kalksan kaç iphone parası çıkar hesap ettin mi. jb yapmasa adam örneğin navigasyonlardan sadece birini tercih eder 50 dolar herneyse fiyatı öder kullanır, jb yapsa igo tomtom ndrive navigon vb.. yükler keyfine göre kullanır siler atar.

hayır anlamıyorum telin parasıyla kıyaslama yapıp alacağınız uygulama mı çok geldi demeyi biliyonuz ama hanginiz laptop yada masaüstü pc lere orjinal program ve oyun aldınız. alırsınız bir tane iki tane varmı her kurulan programa oyuna para veren. 1.5 2 liraya laptop alıyorlarda hiç akıllarına hak hukuk gelmiyor burda iphone için hukukçu kesiliyorlar.

ben yükleyip sildiğim uygulamalara para vermeye kalksam bir iphone parası çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16
    Arkadaşlar iphone4 4.1 JB için sbsettings ya da benzeri bir program kurmak istiyorum. Telefonda kasma veya şarj sıkıntısı olmasın diye sbsettings kurup kurmamakta kararsız olduğum için bir danışayım dedim. BigBoss'un source'undaki sbsettings'i mi indirmeliyim yoksa başka bir "tüm multitask uygulamalarını tek hamlede kapatabilecek, şifreleme vs. yapabilecek, -home- tuşu işlevini azaltacak" program/lar öneriniz var mıdır?

İlgilenebilecek var mı (: Ayrıca artık şu JB yapıp yapmama vs. muhabbetleri de bitmedi mi...
  • en son facegoo yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Kardesim 1700 telefona para verip 140-150 lira uygulamalarına veremiyosan o telefonun cebinde işi ne diye sorarlar adama

amma uzattınız.

1700 tl verene 150 tl lik uygulama adama dokunmaz ama sen her gördüğün uygulamayı almaya kalksan kaç iphone parası çıkar hesap ettin mi. jb yapmasa adam örneğin navigasyonlardan sadece birini tercih eder 50 dolar herneyse fiyatı öder kullanır, jb yapsa igo tomtom ndrive navigon vb.. yükler keyfine göre kullanır siler atar.

hayır anlamıyorum telin parasıyla kıyaslama yapıp alacağınız uygulama mı çok geldi demeyi biliyonuz ama hanginiz laptop yada masaüstü pc lere orjinal program ve oyun aldınız. alırsınız bir tane iki tane varmı her kurulan programa oyuna para veren. 1.5 2 liraya laptop alıyorlarda hiç akıllarına hak hukuk gelmiyor burda iphone için hukukçu kesiliyorlar.

ben yükleyip sildiğim uygulamalara para vermeye kalksam bir iphone parası çıkardı.

Niye ? JB denen saçmalığı yapınca bu firmalar bu yazılımları sizde JB var alın deneyin diye bedavamı veriyorlar

• ney niye? ne anladında ne soruyorsun anlamış değilim. jb uygulamalarda sınırları kaldırıyor diyorum, her beğendiğin hoşuna giden uygulamayı almaya kalksan buna para dayanmaz. iphone nin parası bu kadar uygulamaya mı para veremiyonuz diyenlere diyorum bunları. telefona 200 üstünde uygulama yükledim silip duruyorum ortalama 2 dolar desen 400 dolar yapar kim verir bu kadar parayı, her iphone alan ultra zengin değil demi. gerçi jb yapılmasa insan kendini sınırlayabilir belki o da ayrı konu neyse.

milyarlık sistem kuruyorlar milyarlık laptop alıyorlar ve mp3 program oyun vb.. korsan kullanırlar, iphone ye konu gelince o kadar para veriyonuz telefona, birde crackle mi uğraşıyonuz diyorlar. sen önce windows u satın al mp3 indirme, crackli program yada oyun kurma sonra gel konuş.

jb saçmalıktır ama çoğu kişi crackli uygulamalar ve unlock için mecbur kalıyordur.

konu bunlar değil o yüzden cevap hakkı doğacak şekilde uzamasın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 9 Ocak 2011; 16:35:24 >

• başlık app tavsiyeleri, içerik app. dan başka herşey.

millet jb limi orjinalmi tartışmalarını bırakalım,telefonlarımız güzelleştirecek app. lar tavsiye edelim,jb liside jb

sizide faydalanasın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Arkadaşlar iphone4 4.1 JB için sbsettings ya da benzeri bir program kurmak istiyorum. Telefonda kasma veya şarj sıkıntısı olmasın diye sbsettings kurup kurmamakta kararsız olduğum için bir danışayım dedim. BigBoss'un source'undaki sbsettings'i mi indirmeliyim yoksa başka bir "tüm multitask uygulamalarını tek hamlede kapatabilecek, şifreleme vs. yapabilecek, -home- tuşu işlevini azaltacak" program/lar öneriniz var mıdır?

kardeş bende BigBoss dan indirdim ve sorunsuz kullanıyorum. İlk yüklememde birkaç gün şarjım hızlı erimeye başladı ama daha sonra kendiliğinden düzeldi şimdi sorunsuz kullanıyorum..
  • Bu aralar sıklıkla kullandığım appler panoramantic ve mobile mouse ikisini de tavsiye ederim;

Panoramantic : 360° fotograf çekmenize olanak sağlıyor,muhteşem birşey.

Mobile mouse : Wirelless özelliği olan bilgisayarınızı uzakdan kontrol etmenize olanak sağlıyor.Çok başarılı ve kullanımı basit bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 15 Ocak 2011; 9:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!
    Bu aralar sıklıkla kullandığım appler panoramantic ve mobile mouse ikisini de tavsiye ederim;

Panoramantic : 360° fotograf çekmenize olanak sağlıyor,muhteşem birşey.

Mobile mouse : Wirelless özelliği olan bilgisayarınızı uzakdan kontrol etmenize olanak sağlıyor.Çok başarılı ve kullanımı basit bir program.

360Panaroma daha kullanışlı..
  • konu yine geriye düşmüş :)
  • Cydia dan sleepfx i deneyin. Source : repo.hackyouriphone.org

Power tuşuna bastığınızda ekran seçtiğiniz animasyona gore effect vererek kapanıyor.
  • quote:

Benim maaşım 900.taksitle bütçemi sarsmadan aldım telefonumu..ama app lere para verirsem...eve niye para getirmiyorsun diye sorarlar adama
  • daha once yazan oldu mu bilmiyorum teamviewer kullaniyorum bilgisayariniza da kurarsaniz internete baglandiginiz heryerde bilgisayariniza baglanabilirsiniz tavsiye ederim
    Myphone+ ile facebook hesabinizdaki kisilerle telefonunuzdaki kisileri senkronize edebilirsiniz bu da cok kisi icin kullanisli olmasa da benim isime yarayan bir app
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

Cydia dan sleepfx i deneyin. Source : repo.hackyouriphone.org

Power tuşuna bastığınızda ekran seçtiğiniz animasyona gore effect vererek kapanıyor.

dostum çok güzel bi uygulama teşekkürler.
  • iphone da telefon aktif kullanilmadiginda bklemeye alinca 3g yi kapatip 2gde calistiran application un adi neydi bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibuti40
    iphone da telefon aktif kullanilmadiginda bklemeye alinca 3g yi kapatip 2gde calistiran application un adi neydi bilen var mi?

3g yi kapatıp 2g?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metto05

quote:

Rica ederim bende begendim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metto05

quote:

Rica ederim bende begendim...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.