arkadaslar bizler icin jb yapmaynalara ozellikle yen prg var ise yazarsanız birde ne ise yaradıklarını seviniriz simdiden sagolun
akşam evde deneyeceğim
@druen Tşk ederim kaynaklar zaten yüklüydü ama inst 3 ü yüklememişim onuda yükleyince sorun kalmadı şimdi ise merak ettiğim; güncellemeler var updates den yüklediğimde direk güncellenecek mi yoksa öncekini silip mi yüklemem gerekiyor yoksa nasıl ?
arkadaşlar yeni bi uygulama ..... ibaskul 0,99$ telefonun üzerine çıkıyosunuz kilonuzu gösteriyor dijital olarak
@druen Tşk ederim kaynaklar zaten yüklüydü ama inst 3 ü yüklememişim onuda yükleyince sorun kalmadı şimdi ise merak ettiğim; güncellemeler var updates den yüklediğimde direk güncellenecek mi yoksa öncekini silip mi yüklemem gerekiyor yoksa nasıl ?
eskisini silmeye lüzum yok...
spartacus güzel oyundur
arkadaslar bu igo 100$ olan turkcemi menusu seslendirmesi kullanan varmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: hanedantr arkadaslar bu igo 100$ olan turkcemi menusu seslendirmesi kullanan varmı acaba
Herseyi turkce.seslendirme dahil
peki 100$ vermeye degermi isimi cok rahat gorurmu yogun trafikte ist ank. gibi yerlerde yoksa igo kullanan bir navigasyon cihazı mı? alsam is gorur derseniz daha uygun bu fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: hanedantr
peki 100$ vermeye degermi isimi cok rahat gorurmu yogun trafikte ist ank. gibi yerlerde yoksa igo kullanan bir navigasyon cihazı mı? alsam is gorur derseniz daha uygun bu fiyat
100 doları yazılıma vermek yerine bir tane 4.3" igo kullanan cihaz alın.Yoksa iş görür,ama cama takılı telefon gelirse falan zor durumda kalırsınız.
tesekkur ederim.
Facebook Msn Angry birds N.O.V.A Rage Nfs shift Nfs undercover Fruit ninja Sonic 2 Vlc (media player) Aklıma bu kadar geldi
Arkadaşlar buraya yaziyim dedim telefıondan normal messenger programı ile Msn'e girdiğimde biri konuşma penceremi açınca "Buraya girdiğiniz iletiler bir mobil aygıta veya çağrı cihazına teslim edilir. Kişiniz bu hizmet için ödeme yapıyor olabilir" yazısı çıkmıyor bunun gözükmesi için ne yapmam gerekir
arkadaslar ucresiz kullanabilecegimiz bir navigasyon yokmu birde google earth yok adımı degisik
az önce ihunt 3d'yi yükledim gayet başarılı hoşuma gitti
google earth yok adımı degisik
quote:
Orijinalden alıntı: hanedantr google earth yok adımı degisik
Haritaları ac. Sag alta tıkla. Uyduyu seç. Al sana Google earth..
vodafone taksi indirilemiyor diye hata veriyor :(
en son doktor bul app yükledim
Arkadaşlar buu app store güvenlirmi yani kredi kartı bilgileri güvenle girilebilirmi ben bi kere girdim sonra endişelenip kaldırdım bilgilerimi.yüklemek istediğim birçok uygulama var