Bildirim
iphone 4 android
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ne gerek varki?
-
ios gibi bir stabil sistem varken android fanteziden başka birşey değil -
Bunu neden istiyorsun? -
adam soru soruyor konu hakkinda kimsenin fikri yok adamin tercihini sorguluyorsunuz. stabil olur mu, gerek var mi dememis ki! -
yorumlara bak ya, size ne neden istediğinden? -
youtube da konu ile ilgili birçok video var. gördüğüm kadarıyla yükleniyor ancak birçok sorun ile beraber geliyor. yani kısacası çok gerekli değil biraz fantazi işi olmuş. ayrıca yükleme prosedürü oldukça uzun ve karışık. ben tavsiye etmem -
quote:
Orijinalden alıntı: ayfoncu4
ios gibi bir stabil sistem varken android fanteziden başka birşey değil
doğru söze ne hacet be kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayfoncu4
ios gibi bir stabil sistem varken android fanteziden başka birşey değil
-
İphonu biz ios icin kullaniyoruz. İos cakmasi android (isme bak ya ) le isimiz gucumuz olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: haQQo
İphonu biz ios icin kullaniyoruz. İos cakmasi android (isme bak ya ) le isimiz gucumuz olmaz.
Kesinlikle
-
Yükleniyor ama 4.0 a kadar yanılmıyorsam suanki versiyonlara yok yani -
ios varken androide gerek yok -
bir bilgim yok yalnız bende farklı tarzda söyleyeyim. niçin soruyorsunuz. eğer iphone 4 alıp maksatınız android kullanmaksa boşa almayın. şahsen ios olmasa ve android e şuan sıcak baksam gider androidli bir cihaz alırdım. -
Bende tam tersini arıyorum. Keşke Galaxy S2'ye ios yükleyebilsem Alemin kralı bu cihaz olurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: strom
Bende tam tersini arıyorum. Keşke Galaxy S2'ye ios yükleyebilsemAlemin kralı bu cihaz olurdu
Aynen he,o zaman sgs2 satışları patlardı -
Her canlı ios'yi tadıcaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: cnrkilic
Her canlı ios'yi tadıcaktır
iOS u nasıl okuyorsunuz -
Konuyu açan arkadaş 4 aydan uzun bir süredir başlığa mesaj atmadığından ve günümüzde 4.3.x sisteme android yükleme durumu olmadığından konu kilitlenmiştir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X