şuanda işteyim eve gidip denemek için sabırsızlanıyorum 3gs 3.1.3
Arkadaşlar spirit jailbreak mis gibi çalışıyor sorunsuz!!!
Fakat benim gibi iphonunu amerikadan almış arkadaşlar unlock için daha ne kadar bekleyecek?
Henüz bir gelişme yok dimi unlock açısından?
quote:
Orijinalden alıntı: alprens
Temmuz gibi 4.0 i kırılmış olarak kullanabilirsiniz en iyimser tahminle. Ara versiyonlar kırılmayacak
dostum bu kadar emin konuşmamamız gerekiyormuş demekki
arkadaşlar telefonu başkasından alıp pasaport kaydı yaptırdım kanadadan aldığını söyledi.(simkilitisz)
telefon 3G S 16GB
telefon 3.1.3 (7E18) 05.12.01 avea simkartımı taktım ve 20gündür sorunsuz kullanıyorum
şimdi ben bu programla jb yapabilirmiyim daha önce hiç tecrübem yok shsh nedir bilmiyorum
ne tavsiye edersiniz?
ipod touch 3gs 32gb mc versiyon. üretim tarihide şu ileri olandan var elimde. cillop gibi oldu, ellerine kollarına klavyene sağlık. cyndiada manage kısmına gelip source yi tıklayıp manage diyerek, add butonuna tıklayın vehttp://cydia.hackulo.us yazıp ekleyin, sonra buradanda installous programını indirin. sonra her yazılımı cihaz üzerinden indirip kurabilirsiniz. herkese hayırlı olsun. kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman55
ipod touch 3gs 32gb mc versiyon. üretim tarihide şu ileri olandan var elimde. cillop gibi oldu, ellerine kollarına klavyene sağlık. cyndiada manage kısmına gelip source yi tıklayıp manage diyerek, add butonuna tıklayın vehttp://cydia.hackulo.us yazıp ekleyin, sonra buradanda installous programını indirin. sonra her yazılımı cihaz üzerinden indirip kurabilirsiniz. herkese hayırlı olsun. kolay gelsin.
spiritjb çıktı haberiniz olsun, o sayfa için yazdım, yanlışlıkla bu sayfaya yazmışım
quote:
Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
quote:
Orijinalden alıntı: alprens
Temmuz gibi 4.0 i kırılmış olarak kullanabilirsiniz en iyimser tahminle. Ara versiyonlar kırılmayacak
dostum bu kadar emin konuşmamamız gerekiyormuş demekki
Ben onu geohot ve devteam için söylemiştim demekki baska cengâverlerde varmış piyasada;)
bir de bi unluck çıksa dadından yenmez ha
arkadaşlar JB yapınca garantı kapsamı dışına cıkıyomu tel?
hay maşaALLAH cillop gibi oldu 3gs iphonem..
Merhaba Arkadaşlar
İphone 3GS in kaçıncı haftada üretildiğini nereden anlayabilirim? versiyon bölümünde 3.1.3 (7E18) Yazıyor ama hafta olarak bir bilgi bulamadım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Şimdiden Çok Teşekkürler...
Seri Numara da 4.ve 5.rakamlar üretim haftasını verir
Çıktı sonunda jailbreak çıktı. spirit adındaki program jailbreak yapabiliyor.
hiçbirşey anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: _RevO_
arkadaşlar selamlar öncelikle
bi sorum var cevap bekleyen ahanda yazıyorum
iphone 3gs 16 gb yurtdışında aldığım simlock lu bir telefonum var simlockun olması sorun değil sonuçta izin verdiği sim kartı takacağım 4ve5.ci hane serialın (serial number yazıyor) 13
sürümü 1.3.1
bu telefona oyun apps vs. yuklemek için jb lazım sanıyorum (3 sayfayı okudum çat pat bilgim var olayla ilgili)
nasıl olacaktır bu işlem 1.ci sorum 2cisi ilerde 1.3.2 çıkınca telefon çöpe mi gidecek ? son olarak garanti dışına çıkacak değilmi ?
teşekkürler
Eğer anlaşmalı operatorun hattını kullanacaksanız unlock işlemi yapmanıza gerek yok zaten, spirit ile jailbreak yapabilirsiniz. Sürüm 1.3.1? 3.1.2 ya da 3.1.3 olmalı spirit ile jb yapabilmek için. Forumda yönerge mevcut zaten. 1.3.2'de ne ola? Telefon çöpe neden gitsin? Garanti dışına çıkmıyor aslında, telefona restore yaparak jailbreak'i kaldırabiliyorsunuz.