siz daha 3.1.3 kavgasımı ediyosunuz beyler :)) 50tl ye yaptırdık biz jb 2 ay oldu herhalde dah fazla belkide. telefoncular artık yapıyor. 5 ay bekledim jb için ama çıktı dediler verdim aldım aaynı gün.
50 TL NE YAZIK OLMUŞ ADAMLAR OTURDUGU YERDEN YAPIYOLAR TEK TUŞLA...
Konu tarihi eser
yazık mı olmuş. ayfonun varmı bilmiyorum senin ancak 4 -5 ay telefonun kilitli kalması ne demek sana anlatamam buradan. isterse ayağı ile yapsın ben verdiğim paradan memnunum. ben bu telefonu kendim kurtarayım derken dahada beter hale geldi forumlardaki saçma anlatımlar yüzünden bunalrdan hiç bahseden yok. 50 tl yi hakediyor o insan. öyle youtubeden gördüğün tek tıklamaları izleyip de aldanmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: johan_06
yazık mı olmuş. ayfonun varmı bilmiyorum senin ancak 4 -5 ay telefonun kilitli kalması ne demek sana anlatamam buradan. isterse ayağı ile yapsın ben verdiğim paradan memnunum. ben bu telefonu kendim kurtarayım derken dahada beter hale geldi forumlardaki saçma anlatımlar yüzünden bunalrdan hiç bahseden yok. 50 tl yi hakediyor o insan. öyle youtubeden gördüğün tek tıklamaları izleyip de aldanmayın.
forumda yüzlerce jailbreak yapmış insan var keşke anlatımların sonuçlarına baksaydın yapanlarda sonuç ne olmuş diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme