Şimdi Ara

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
61.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siz daha 3.1.3 kavgasımı ediyosunuz beyler :)) 50tl ye yaptırdık biz jb 2 ay oldu herhalde dah fazla belkide. telefoncular artık yapıyor. 5 ay bekledim jb için ama çıktı dediler verdim aldım aaynı gün.
  • 50 TL NE YAZIK OLMUŞ
    ADAMLAR OTURDUGU YERDEN YAPIYOLAR TEK TUŞLA...
  • Konu tarihi eser
  • yazık mı olmuş. ayfonun varmı bilmiyorum senin ancak 4 -5 ay telefonun kilitli kalması ne demek sana anlatamam buradan. isterse ayağı ile yapsın ben verdiğim paradan memnunum. ben bu telefonu kendim kurtarayım derken dahada beter hale geldi forumlardaki saçma anlatımlar yüzünden bunalrdan hiç bahseden yok. 50 tl yi hakediyor o insan. öyle youtubeden gördüğün tek tıklamaları izleyip de aldanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johan_06

yazık mı olmuş. ayfonun varmı bilmiyorum senin ancak 4 -5 ay telefonun kilitli kalması ne demek sana anlatamam buradan. isterse ayağı ile yapsın ben verdiğim paradan memnunum. ben bu telefonu kendim kurtarayım derken dahada beter hale geldi forumlardaki saçma anlatımlar yüzünden bunalrdan hiç bahseden yok. 50 tl yi hakediyor o insan. öyle youtubeden gördüğün tek tıklamaları izleyip de aldanmayın.

forumda yüzlerce jailbreak yapmış insan var keşke anlatımların sonuçlarına baksaydın yapanlarda sonuç ne olmuş diye
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.