Şimdi Ara

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
62.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben itunes tan free app yukleyınce sureklı muzık de yukluyor benım ıstemedıgım muzıklerı yukluyor onu nasıl engelleyebılırım ? ıtunes harıcınde baska sekılde muzık atabılır mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 25 Mayıs 2010; 22:41:34 >

Orijinalden alıntı: gs_mert

hocam bırde ordaki anlatıma göre cydia ayarları için wifi ağına bağlanmamız gerektiği yazıyor .wifi ağına bağlanmadan o ayarları yapabılıyor muyuz?

yaparsın diye tahmin ediyorum sonuçta telefon ilk haliyle şebekeye bağlanabiliyor, şebekeye bağlanıosa 3g ya da edgei de kullanabilir
  • hocam bırde benım pıl %78 lerde fılan olunca ben genellıkle usb den free app yukledıgım yada muzık yukledıgım zman usb den otomatık olarak sarj oluyor .yanı pılın ıcındekı gucu tamamıyle bıtırıpte oyle mı sarja takmak lazım yada usb ye? %30-50-70 lerde fılan sarja takınca pılın omru kısalır mı ?

hocam bırde benım pıl %78 lerde fılan olunca ben genellıkle usb den free app yukledıgım yada muzık yukledıgım zman usb den otomatık olarak sarj oluyor .yanı pılın ıcındekı gucu tamamıyle bıtırıpte oyle mı sarja takmak lazım yada usb ye? %30-50-70 lerde fılan sarja takınca pılın omru kısalır mı ?

sanırım lithium pilin çalışma mantığı nedeniyle kaç kere ya da kaçta şarja taktığının bi önemi yok istediğin zaman şarj edebiliyorsun. ama appleın sitesinde yazdığına göre ayda 1 tam bitirip şarj etmek gerekiyomuş. ilk başlarda çok şarj edersin sonra zamanla usbye takma gereksinimin azalır rahat ol bu yüzden. ayrıca ifile kurup ipa dosyasını telefonuna atıp installous programıyla telefon üzerinden kurabilirsin. bunlar için wireless gerekiyo ama

hocam bırde benım pıl %78 lerde fılan olunca ben genellıkle usb den free app yukledıgım yada muzık yukledıgım zman usb den otomatık olarak sarj oluyor .yanı pılın ıcındekı gucu tamamıyle bıtırıpte oyle mı sarja takmak lazım yada usb ye? %30-50-70 lerde fılan sarja takınca pılın omru kısalır mı ?

sanırım lithium pilin çalışma mantığı nedeniyle kaç kere ya da kaçta şarja taktığının bi önemi yok istediğin zaman şarj edebiliyorsun. ama appleın sitesinde yazdığına göre ayda 1 tam bitirip şarj etmek gerekiyomuş. ilk başlarda çok şarj edersin sonra zamanla usbye takma gereksinimin azalır rahat ol bu yüzden. ayrıca ifile kurup ipa dosyasını telefonuna atıp installous programıyla telefon üzerinden kurabilirsin. bunlar için wireless gerekiyo ama

quote:

Orijinalden alıntı: Shat

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Arkadaşlar,

kardeşimin 3gs model iphone nunu 3.1.2 ile JB yaparak kullanıyor unlock olayınıda yapmıştı ama her telefon kapandıgında sacma sapan sekılde yenıden JB yapmak gerekıyor... acaba yenı cıkan yontemle 3.1.2 firmware li bu telefonu Spirit kullanarak JB yapabilirmiyiz. yaparsak bu kapanıp acılmadı sorun giderilirmi... 3.1.3 yukseltemeyız cunku su anda unlock olayı yokmuş...

fikirleriniz nedir?

aslında yapabilirsiniz çünkü spirit'in kendi sitesinde 3.1.2 içinde uygulanabileceği yazıyor.. fakat şöyle bi sıkıntı var, halihazırda jb'li olan cihazınıza spirit uygulayamassınız, önce temiz bi restore yapmanız lazım.. 3.1.2'de olan cihazınızın ssh kaydını alıp tekrar 3.1.2'ye temiz bi restore yapıp daha sonra spirit ile jb yapabilirsiniz.. sonra cydia'dan unlock için gerekli uygulamaları yükleyebilirsiniz.. ama bunu daha detaylı olarak bilen birinden yardım alarak ya da nette yazan yerleri iyice araştırarak uygulayın ki sıkıntı olmasın..

@gs_mert, jb yapabilirsiniz.. bu kaçınca hafta olduğu muhabbetinin bir anlamı kalmadı artık :)

• Arkadaşlar yurt dışından alınmış 2g iphone var. ilk çıkanlardan filan sanırım aldığımızda daha türkiyeye gelmemeişti.. 3.1.3 ü yükledik ve tel açılmıo.. Nasıl düzeltebiliriz bunu?? Yardımcı olursanız sevinirim pek anlamıorum bu işlerden :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melike.. -- 28 Mayıs 2010; 21:46:58 >
  • @ManitoN hocam tekrar yardımın gereklı jb yaptım ayarları yaptım ancak eskı yedege aldım rehberımı ıtunes aktarmıs bende onu bılmeden sım dekı kayıtları aktar dedım bunu nasıl duzeltebılırım tum kısılerı sılmek ıstıyorum ancak teker teker sılebılıyorum . tumunu sılmek ıcın ne yapmalıyım ?

@ManitoN hocam tekrar yardımın gereklı jb yaptım ayarları yaptım ancak eskı yedege aldım rehberımı ıtunes aktarmıs bende onu bılmeden sım dekı kayıtları aktar dedım bunu nasıl duzeltebılırım tum kısılerı sılmek ıstıyorum ancak teker teker sılebılıyorum . tumunu sılmek ıcın ne yapmalıyım ?

telefondan phone-contacts'e gel. orada grup halinde görüyor olmalısın sim karttan gelenler, bilgisayardan gelenler şeklinde. varsa sim grubunu silmeyi dene bi
  • telefon dan phone-contacs a nasıl gelecegım ? kişilere geliyorum ama orda tumden sıl yok. rehberımden tek tek sılmeye calıstım ama 200 kısıye yakın olunca zor oluyo su anda 140 kısı kaldı ama benım tumden rehberı sılıp tekrardan duzenleme yapmam lazım .
  • jb yaptıktan sonra rehberım ıcın program buldum ve tum rehberımı halletım saolun

Orijinalden alıntı: muttley

arkadaşlar 3.1.3 versiyonu 3.1.2ye düşürüp o şekilde unlock yapamz mıyız

maalesef yapamassınız çünkü unlock baseband ile alakalı bir durum, 3.1.2'ye düşürseniz bile baseband'i düşüremiyorsunuz..

Orijinalden alıntı: Shat

quote:

Orijinalden alıntı: muttley

arkadaşlar 3.1.3 versiyonu 3.1.2ye düşürüp o şekilde unlock yapamz mıyız

maalesef yapamassınız çünkü unlock baseband ile alakalı bir durum, 3.1.2'ye düşürseniz bile baseband'i düşüremiyorsunuz..

aynen öyle 5.12 kırılana kadar unlock yok benımde aynı derdım var versiyonu bi şekilde 3.1.2 cevirdim (artık şansmıdır nedir bilemicem ama baseband hala aynı ve telefona sınyal gemıyor unlock yok suan ıcın:S)
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • ya telefonda 3.1.3 vardı itunes bağladım birşeyler oldu sonra no sim card oldu yaaa
  • quote:

ıphone da restore etmeden oncekı aldıgım rehberımı sımdı nasıl tekrar aktarabılırım ?

telefonunu bağla, Mert's iPhone'a sağ tıkla, back up'ın altında farklı bir back up yazısı daha var onu seç eski bilgileri çağır
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.