Şimdi Ara

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
61.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki ay evvel vodafone ' den 3gs 32 gb satın altım vodafone ' u arayarak sim kilidini kaldırttım ve cihazı itunes e baglayarak black1rain ' i iphone ye yükledim ve iphoneden black1rain i açarak cydia yı ve ardından cydia dan icy yükledim bu arada versiyon 3.1.2 sorunsuz bir halde çalışan cihazımın şarjı bitti ve cihazı açtıgımda ekranda sadece itunes bağlantı resmi var ve pc iphonemi görmüyor, arkadaşlar iphonemi düzeltmek kadar içindeki kişisel bilğilerim benim için çok önemli bu durumda hem cihazımı hemde kişisel bilğilerimi güvenli bir şekilde nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dej

http://rapid share.com/files/380010618/thunderst0rm_Final.zip

yayınlandı

çalışmıyor...

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak !

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak !

hiç bi işlem yapmıo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsray4ever -- 26 Nisan 2010; 16:42:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HayaLinLee

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki ay evvel vodafone ' den 3gs 32 gb satın altım vodafone ' u arayarak sim kilidini kaldırttım ve cihazı itunes e baglayarak black1rain ' i iphone ye yükledim ve iphoneden black1rain i açarak cydia yı ve ardından cydia dan icy yükledim bu arada versiyon 3.1.2 sorunsuz bir halde çalışan cihazımın şarjı bitti ve cihazı açtıgımda ekranda sadece itunes bağlantı resmi var ve pc iphonemi görmüyor, arkadaşlar iphonemi düzeltmek kadar içindeki kişisel bilğilerim benim için çok önemli bu durumda hem cihazımı hemde kişisel bilğilerimi güvenli bir şekilde nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

blackrain ile tekrar jb edeceksin. telefon her kapandığında bu işlemi yapman lazım maalesef.o yüzden şarjına falan dikkat etmelisin ayrıca 3.1.3 e yükseltme,jb yapamazsın.

• BENİM ŞUANDA 3.1.3 YAPILMIŞ VAZİYETTE SANIRIM ALDIĞIM HATA BUNDAN DOLAYI OLABİLİRMİ:? DEDİKLERİNİZİN HEPSİNİ TEKER TEKER YAPTIM AMA EN SONUNDA SHİFT+RESTOREDE ALDIĞIM HATA ŞU..

the iphone could not me restored because the firmware file is not compatible
  • Üşendim o kadar mesajı okumaya. Oluyormu olmuyormu yapan var mı?
  • merhaba,

bir yakınım için,
    iphone 2G (amerikadan alınmış ve jb ile kırılmış) telefondaki adres defterini PC'ye nasıl atabiliriz?
    versiyonu 1.1.3 galiba, nasıl versiyon yükseltebiliriz, en son kaç için jb var, nerededir..

yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler
  • daha bir kaç hafta önce iphone 3Gs 16 Gb aldım turkcellden bedavalı olan kampanyadan aldım şimdi iphone u kırıp istediğim programları yüklemek istiyorum fakat bi arkadaşımdan duyduğuma göre kırarsam ve telefon kapanırsa telefonu kullanamayacağımı söyledi. bu konuda tecrübesi olan arakadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. türkiyeden aldığım için telefonu kırmamalımıyım ???
  • Elimde 31. hafta üretimi Genpa garantili 3GS 16GB var.
    Telefonda şuanda 3.1.3 versiyon yüklü şekilde.

Bu bahsedilen yöntem ile telefonu JB yapabilirmiyim?

Teşekkürler
  • ne zaman çıkacak 3.1.3 unlock ????
  • bu unclok ve jb olması için 39. haftadan sonra olması gerekir meselesi
    3gs 16-32 cgbytların hepsi için mi geçerli
  • AYRICA unlock ve jb yapılması için illaki versiyon 3.1.2 olsa bile 39. hafta dan önce mi olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: modenna21
    ne zaman çıkacak 3.1.3 unlock ????

Çıkmayacak. 4.0 çıktıktan sonra Cihat emmi kırarsa onu kullanacaz
  • Ben ilk sayfadaki işlemi denerken "cannot create ActiveX component" hatası alıyorum nedendir acaba?
  • Her an çıkabilir 3.1.3 jb, devteam açıklama yaptı. Sadece jb ama unlock yok

http://blog.iphone-dev.org/post/559040485/calm-before-the-spirit-storm
  • Zaten benim telefon TCELL'den alınma inş çıkar sıkıldım artık telefondan yaa :)
  • Beklemekteyiz..
  • Azkaldi gencler. Blacksn0w V2 aciklamasini da yapti.
  • beyler birşey soracağım , şimdik amerikadan bir arkadaşla iphone 3gs getirtmeyi planlıyordum , yalnız sizin bu yazdıklarınızı okuduktan sonra bu iş yatar gibi sanki , yinede emin olmak istedim , sanırım gelecek telefonda jailbreak yapılamayan 3.1.3 olur , sorum şu , gelecek telefon sim lock lı olacağı için , bu kilidin acılması için ilk önce jailbreak mi yapılması lazım , jailbreak yapılmadan unlock edilemiyor mu ? Eğer öyleyse bu gelecek telefonun benim hiç kullanamayacağım anlamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyesemek

beyler birşey soracağım , şimdik amerikadan bir arkadaşla iphone 3gs getirtmeyi planlıyordum , yalnız sizin bu yazdıklarınızı okuduktan sonra bu iş yatar gibi sanki , yinede emin olmak istedim , sanırım gelecek telefonda jailbreak yapılamayan 3.1.3 olur , sorum şu , gelecek telefon sim lock lı olacağı için , bu kilidin acılması için ilk önce jailbreak mi yapılması lazım , jailbreak yapılmadan unlock edilemiyor mu ? Eğer öyleyse bu gelecek telefonun benim hiç kullanamayacağım anlamına geliyor.

büyük ihtimal sizin cihaz 3.1.3 sürüm yüklü olur ve unlock suz gelir yani anlıyacağınız cihazı şu an için telefon olarak kullanamazsınız,ayrıca jailbreak ayrı,unlock olayı ayrı eğer her ikisinide çözebilen yazılım çıkarsa ne ala,örneğin benim cihaz Türkiyeden alınma olduğu için unlock sorunum yok dilediğim sim kartla kullanıyorum,ama gel görki bende sadece jailbreak için bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 3 Mayıs 2010; 4:19:45 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.