Şimdi Ara

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
61.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ka40

Halen kirilmadi mi ? iyiki satmissim agleti

evet kırılmadı ama ben yakında kıracağım herhalde...
  • Genpa garantili iphone 3GS var. 37nci hafta üretimi. 3.1.3 iTunes üzerinden yükselttim modem fw 05.12.01 olarak gözüküyor. iTunes'dan update yaptığım için jailbroken yapamaz mıyım? Sim lock gibi bir derdim yok.
    Birde ekranda 1 tane büyük nokta çıktı. Gelecek ay Genpa servisine götürecem. Jailbroke edilmiş iphone serviste sorun çıkarır mı?
  • Merhaba arkadaşlar.
    Benim 16 gb 3gs 3.1.3 firmware li vodafone dan aldığım (simlocklı) 39. hafta öncesi bir iphone um var ve jailbreak yapmak istiyorum. Ne yapmam gerekli?
  • Günaydın,

emeklerin için teşekkürler. fakat bir iki sorum olacak. snowbreeze kaç olmaıs gerekir? tüm işlemleri denedim. fakat, receovery moda alınca shift + check for update tuşuna basamıyorum çünkü, check for update tuşu tıklanamaz bir hal alıyor. bu nedenlede 3.1.2 ile restore yapamıyorum.

acil yardımını rica eder iyi çalışmalar dilerim.
    Mk
  • Selam Bvale,
    tüm işlemleri denedim. fakat, receovery moda alınca shift + check for update tuşuna basamıyorum çünkü, check for update tuşu tıklanamaz bir hal alıyor. bu nedenlede 3.1.2 ile restore yapamıyorum.

acil yardımını rica eder iyi çalışmalar dilerim.
    Mk
  • MERHABA TEKRARDAN,

SHIFT RESTORE TULUYLA SEÇİP 3.1.2 Yİ TIKLADIM. DEFALARCA AYNI HATAYI ALDIM
    the iphone could not be restored because the firmware file is not compatible
    BİR TÜRLÜ OLMADI.
    NE YAPMAM GEREKİYOR?
    20 KÜSÜRÜNCÜ HAFTA ÜRETİMİ YURT DIŞINDAN ALDIM.

SELAMLAR
    MK
  • sevgili ayhaba arkadaşım,

öncelikle yazılarını büyük harflerle yazmaman konusunda seni uyarmak isterim. ikinci olarak seninle aynı kaderi paylaşıyorum. benimde 28. hafta iphone 3gs 16gb black var. ve şu anda sadece ipod olarak duruyor kenarda. versiyonu 3.1.3 modem FW 5.12.01 olarak bekliyor. umarım en kısa zamanda jailbreak ve unlock çıkar
  • Çok az kaldı arkadaşlar. Eli kulağında. Günlük takip ediyorum.
  • Turkcell'den 3Gs 3.1.3 (7E18), fw 05.12.01 bir iPhone aldım.
    Şimdi bu alete JB yapabilir miyim?
    O kadar okudum ama cevabını bulamadım.
    Bir yerde diyor 3Gs'ler yapmasın, burda da yöntemin farklı olduğunu söylüyorsunuz.
    Kısacası, ben bu alete JB yapmak istiyorum. Uygun JB çıktı mı çıkmadı mı?
    Bir de, cihazın üretildiği haftayı nasıl öğrenirim?

-------
    ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 24 Nisan 2010; 18:29:37 >
  • seri numarasının 4. ve 5. hanesinden öğrenebilirsin ama 3.1.3'e jb yapamazsın. 3.1.2 olsaydı ve 39. hafta üretimi olsaydı yapardın
  • Sağol cevap için.

İnşallah yakında çıkar.
  • arkadaşlar, 31.hafta üretimi türkiye garantili bir 3gs almayı düsünüyorum.ilk sayfada anlatılan yöntemle buna sorunsuz jb yapabilir miyim? yapamaz mıyım? ya da yaparsam telefon her açılıp kapandıgında tekrar jb yapmam gerekir mi?m ona göre alıcam,acil cevap ltf.
    tesekkürler...
  • sanırım 3.1.2 versiyonunu kırabilirsin. sanırım diyorum sadece forumlarda okuduğum kadarını biliyorum kesin alacaksan bi araştır derim
  • telefon 3.1.3 ama 31 hafta ve genpa garantili,cevap veren yok mu yahu? ona göre alacagım.
    aslında ilk sayfada jb edilir diyor ama sonraki yorumlardan kafam karıstı...
  • Az önce 2 aydır kapatmadım telefonu kapattım Teleffon bu anda DFU modda açılmıyor
    restore yapmak istedim resimdeki hatayı veriyor

telefon 45 hafta 16 gbs 3gs Genpa cihazı
    iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore versiyonu restore yapamıyorum

iPhone 3gs 3.1.3 Jailbreak !
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Az önce 2 aydır kapatmadım telefonu kapattım Teleffon bu anda DFU modda açılmıyor

son çare olarak blackrain yaptım (JB) ve telefon tak diye açıldı anlamadım nasıl düzeldi
    Tüm programlar müzik ve resim arşivim olduğu gibi duruyor.hayret çok şaşırdım

• quote:

quote:

Az önce 2 aydır kapatmadım telefonu kapattım Teleffon bu anda DFU modda açılmıyor

son çare olarak blackrain yaptım (JB) ve telefon tak diye açıldı anlamadım nasıl düzeldi
    Tüm programlar müzik ve resim arşivim olduğu gibi duruyor.hayret çok şaşırdım

3gs 3.1.2 versiyonlu telefonlara jailbreak yapılıp telefonun şarzıda biterse her kapanışında tekrardan blacrain yaparak telefon açılıyordu zaten,telefon kapanmaması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

seri numarasının 4. ve 5. hanesinden öğrenebilirsin ama 3.1.3'e jb yapamazsın. 3.1.2 olsaydı ve 39. hafta üretimi olsaydı yapardın

bende 48. hafta 32gb yurtiçi 3GS var simkilitsiz. 3.1.2 varken jailbreak yaptm tel sarjı bitince açılmadı bende açılmayınca panik yapıp restore ettm 3.1.3e yükseldi ama şimdi öğrendim 3.1.2 de kapanınca blackra1n ile açılabileceğini. şimdi 3.1.2ye geri alamıyorum benim tel için genede kapanıp pc'den açmaya razıyım ama varmı 3.1.3 jailbreak?
  • http://rapid share.com/files/380010618/thunderst0rm_Final.zip

yayınlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Genpa garantili iphone 3GS var. 37nci hafta üretimi. 3.1.3 iTunes üzerinden yükselttim modem fw 05.12.01 olarak gözüküyor. iTunes'dan update yaptığım için jailbroken yapamaz mıyım? Sim lock gibi bir derdim yok.
    Birde ekranda 1 tane büyük nokta çıktı. Gelecek ay Genpa servisine götürecem. Jailbroke edilmiş iphone serviste sorun çıkarır mı?

Cihazı servise restore edip yolla.

Ayrıva thunderst0rm çalışmıyor boşuna indirmeyin. Sahte çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.